- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah allah kucağına almayı da nasip etsinYok sadece kesem vardı 7+2 de hem kese hem kalp atışı duyduk![]()
Sizin muayene ne zaman dıAllah yardımcımız olsun inşallah bakalım ne diyecek doktor.![]()
Bana 21 inde gel dedi ama belki dayanamazsam erken giderimSizin muayene ne zaman dı![]()
Yanlış yazmışım hem bebek olacaktıMaşallah allah kucağına almayı da nasip etsin![]()
Yanlış yazmışım hem bebek olacaktıiftar sonrası telaş işte
![]()
Sabret benceBana 21 inde gel dedi ama belki dayanamazsam erken giderim![]()
YazSabret bencebenim özel boşa gitmesin diye gidiyorum yoksa beklerdim ben 2 hafta falan
Yazarım tabiGİttikten sonra yaz muhakkak inşallah görürsün sende gittiğindebirde bende iki kese gördü diğeri belki bu 2 haftalık süreçte kaybolabilir dedi gelişimi çok sağlıksızdı. Bende zaten ikiz istememiştim tek embriyo diye yanlışlıkla çift vermişler
büyük bir sürpriz oldu bana o yüzden biran önce gitmek istiyorum ne durumda ikinci onada bakmak istiyorum
Yaz
Yazarım yazarımYazarım tabiinşallah sende yaz burdan durumun farklıymış gitmelisin bende merak ettim şimdi ay inşallah ikisde sağlıklıdır
Banada başka bi topikte ikiz dediler kan değerlerimi görünce ama tek kese gözüktüYazarım yazarımvalla rabbim en hayırlısını versin altından kalkabileceğim sorumluluklar versin merakla beklemedeyim bakalım
![]()
Bende ilk gün ultrason fotografını koyup sordum kimi benimde öyleydi kendiliğinden kaybolup gitti dedi. Kimi tuttu ikiz hamileyim dedi kafam baya karıştı. İkize bakmak biraz daha sorumlulukları fazla ama yinede en iyisini rabbim bilir vardır bir sebebi verdiysede başım gözüm üstüneBanada başka bi topikte ikiz dediler kan değerlerimi görünce ama tek kese gözüktükeşke ikiz olaydı içimden hep öyle geçmişti ama dediğin gibi sorumluluk çok önemli
Ne tatlı olurlar ya oyyBende ilk gün ultrason fotografını koyup sordum kimi benimde öyleydi kendiliğinden kaybolup gitti dedi. Kimi tuttu ikiz hamileyim dedi kafam baya karıştı. İkize bakmak biraz daha sorumlulukları fazla ama yinede en iyisini rabbim bilir vardır bir sebebi verdiysede başım gözüm üstüne![]()
İnşallahNe tatlı olurlar ya oyyhadi bakalım güzel haberler getirin bize