Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birtanesin inşallah canım benim isteyen herkese versin . Birde birşey sorcam böyle biraz ayakda durunca kasığımda batma gibi hafif oluyor bazen de kasığımda hafif ağrı oluyor bugün de afedersin vajinaya doğru ince hafif vuruyor gibi başka belirti yok normal mi bugün olmazsam adetim geçmiş oluyor 2 gun
Aynılarını yaşadım, hele vajinaya böyle birden ağrı giriyor böyle zonkluyor gibi ama sürekli devam eden bişey değil. Oluyor ve geçiyor, ben tedirgin oldum devam eder mi diye yok anlık hep oldu geçti şükür
Aynılarını yaşadım, hele vajinaya böyle birden ağrı giriyor böyle zonkluyor gibi ama sürekli devam eden bişey değil. Oluyor ve geçiyor, ben tedirgin oldum devam eder mi diye yok anlık hep oldu geçti şükür
Rica ederim canım ne demek, stresli bir dönem. Evet beklemek hepimizi yıpratıyor ama ne kadar sakin atlatirsak o kadar iyi hem bizim hem de bebişler için