Kızlar lütfen bakar mısınız

Kızlar bugün kan sonucum çıktı 755 bhcg ile gebe olduğumu öğrendim çok şükür . Ama aklıma sürekli acaba sağlıklı mı sorusu geliyor .Adetim 4 gün gecikti şimdiye kadar çok şükür bir kanama vs yaşamadım inşallah yaşamam da ama dış gebelik durumu hangi durumlarda oluyor ? Sağlık ocağına beta takibi yapılacak mı dedim betanız gayet iyi gerek yok şu an denildi .5 haftalık denildi 2 hafta içinde kadın doğuma gidin dediler
Hayırlı olsun canım darısı bana inşallah sağlık ocağında kaç güne çıktı kanın ben de bu sabah verdi pazartesi çarşamba arası çıkar dedi bilemedim çok uzun geliyor yaa

Hayırlı olsun canım darısı bana inşallah sağlık ocağında kaç güne çıktı kanın ben de bu sabah verdi pazartesi çarşamba arası çıkar dedi bilemedim çok uzun geliyor yaa
Bende sabah sağlık ocağında verdim pazartesi çıkar dedi. Neden bu kadar uzun dedim, 12 de kanları topluyorlar, bugün incelenirse yarın e nabıza yansır ama incelenmezse pazartesi çıkar dedi. Çok sinir bozucu hiç bilmiyordum cumaları böyle olduğunu

Bende sabah sağlık ocağında verdim pazartesi çıkar dedi. Neden bu kadar uzun dedim, 12 de kanları topluyorlar, bugün incelenirse yarın e nabıza yansır ama incelenmezse pazartesi çıkar dedi. Çok sinir bozucu hiç bilmiyordum cumaları böyle olduğunu
Acile gitseydin keske saglik ocaklari oyle

Back
X