Ay dusunsene birliktw doguruyoruz varsaBence kesin var iki testte bu kadar kötü çıkmazdı olmasa biri yanılttı diyelim digeridemi yaniltacak git kan ver baksınlar bu arada kesin gebelik haftamız bile aynı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay dusunsene birliktw doguruyoruz varsaBence kesin var iki testte bu kadar kötü çıkmazdı olmasa biri yanılttı diyelim digeridemi yaniltacak git kan ver baksınlar bu arada kesin gebelik haftamız bile aynı![]()
Ay inşallah adetin kaç gün sürüyor kaç gün geçti 2 gün geçti herlde demi şuanAy dusunsene birliktw doguruyoruz varsa![]()
En son adetin ne zamandi birdeAy inşallah adetin kaç gün sürüyor kaç gün geçti 2 gün geçti herlde demi şuan
Ay dusunsene birliktw doguruyoruz varsa![]()
5 nisan son adet suan 2 gun gectu birsey yok adet dongum duzwnli 30 35 arasi amaAy inşallah adetin kaç gün sürüyor kaç gün geçti 2 gün geçti herlde demi şu
Ee adetin geçmemiş seninde daha o zaman erken öğrendin benm gibi5 nisan son adet suan 2 gun gectu birsey yok adet dongum duzwnli 30 35 arasi ama
Aman gebelik olsunda saglikli erken ogreniym pazartesi gidecegim insallah guzel haberlerle donerimEe adetin geçmemiş seninde daha o zaman erken öğrendin benm gibi![]()
Çünkü benmde 1 nisan son adet 25 günde 1 olurum bazen 1 gün kayar en fazla şuan 4+35 nisan son adet suan 2 gun gectu birsey yok adet dongum duzwnli 30 35 arasi ama
Tamam o zaman eşine demede sürpriz olsn bari ben yapamadm sen yapAman gebelik olsunda saglikli erken ogreniym pazartesi gidecegim insallah guzel haberlerle donerim
Pazartesi ogreniriz varmi yokmu diyeTamam o zaman eşine demede sürpriz olsn bari ben yapamadm sen yap![]()
Yok esim biraz fazla kıskanç sosyal medya kullanamıyorm dur sana mesaj atayım şurdan ordan konuşalım gelişmeleriPazartesi ogreniriz varmi yokmu diyebacim yokmu senin instagram falan burdan ikidebir seni bulamiyom
Herkeste farklı oluyormuş sanırım önemli olan her gün 2 ye katlamasıymış değerinBenim adetim de 6 gün gecikti betam dün 147 çıktı sizinkini okuyunca benimki çok az geldi![]()
Sabah ilk idrarla yapın hormon daha yoğun olur o zamanKiz 2 tane verdi frkli smdimi yapiym sabah mj
Ay hayırlı olsun baya belirginKizlar heycanlanmalimiyin
Eki Görüntüle 3585701
Pazartesi insallah haber veririm varsaAaa hayırlı olsun çizgi görünmüş çok sevindim inşallah darısı kan testine hadi bakalım![]()
Sagol darisi isteyen herkese insallah kan verince guzel haber alirim sizlede paylasirimAy hayırlı olsun baya belirginsağlıkla gelsin inşallah
![]()
Hayırlı olsun canım darısı bana inşallah sağlık ocağında kaç güne çıktı kanın ben de bu sabah verdi pazartesi çarşamba arası çıkar dedi bilemedim çok uzun geliyor yaaKızlar bugün kan sonucum çıktı 755 bhcg ile gebe olduğumu öğrendim çok şükür . Ama aklıma sürekli acaba sağlıklı mı sorusu geliyor .Adetim 4 gün gecikti şimdiye kadar çok şükür bir kanama vs yaşamadım inşallah yaşamam da ama dış gebelik durumu hangi durumlarda oluyor ? Sağlık ocağına beta takibi yapılacak mı dedim betanız gayet iyi gerek yok şu an denildi .5 haftalık denildi 2 hafta içinde kadın doğuma gidin dediler
Evet mutlaka paylaşSagol darisi isteyen herkese insallah kan verince guzel haber alirim sizlede paylasirim
Bende sabah sağlık ocağında verdim pazartesi çıkar dedi. Neden bu kadar uzun dedim, 12 de kanları topluyorlar, bugün incelenirse yarın e nabıza yansır ama incelenmezse pazartesi çıkar dedi. Çok sinir bozucu hiç bilmiyordum cumaları böyle olduğunuHayırlı olsun canım darısı bana inşallah sağlık ocağında kaç güne çıktı kanın ben de bu sabah verdi pazartesi çarşamba arası çıkar dedi bilemedim çok uzun geliyor yaa
Acile gitseydin keske saglik ocaklari oyleBende sabah sağlık ocağında verdim pazartesi çıkar dedi. Neden bu kadar uzun dedim, 12 de kanları topluyorlar, bugün incelenirse yarın e nabıza yansır ama incelenmezse pazartesi çıkar dedi. Çok sinir bozucu hiç bilmiyordum cumaları böyle olduğunu