Kızlar selaam:)

Bir spor bir dil bir de diğer:)

• Ankete Katılan
    83

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
Dert mi bilmiyorum ama ben bu durumu takıyorum kafama.

Benim hiçbir becerim, hiçbir hobim, hiçbir sosyal aktivitem yok. Tam bir boş hissediyorum kendimi.

İstiyorum ki bi ortamda biri şunu yapıyorum bunu yapıyorum dedğinde ya da şu becerim var dediğinde dut yemiş bülbül olmayayım.

Mesela bir spor dalıyla ilgilensem, bir de farklı bir hobi edinsem öneriniz ne olurdu? Ve dil olarak sizce ne öğrenip de kendimi geliştireyim? Fononun ispanyolca setini aldım şu küçük kutudakinden. Ama farklı bir dil derseniz de fark etmez tabi çoğunluğun bilgisi, tecrübesi neyse ona göre şekillendiririm programımı. İngilizcem iyiydi bu arada ama unuttum bi baksam hatırlarım. Yani ingilizce dışında bişey bekliyorum kızlar..

Anket açıyorum ve sizlerden bir spor bir dil bir de farklı bir hobi/el sanatı(artık adı herneyse:) ) oylamanızı rica ediyorum.
Seçeneklerin dışında bi öneriniz olursa da lütfen yazın yorumla.. Çokkk teşekkürler kızlar fikirlerinize güveniyorum ve çok değer veriyorum..

NOT: evet hepsini birarada yapacak kadar BOŞ vaktim var:KK45: çok lüzumsuz hissediyorum vallahi ya genel kültürden de eser kalmadı bildiğim her şeyi unuttum psikolojimi toparlayamıyorum :110:

Kendimi geliştirmem lazım.

Bu arada spor öneriniz için vücut tipim lazımsa:KK53: zayıfım ama basenim var omzum dar:63: popom bi acayip böle lop lop :110: sıkı değil yani bacaklarımda lümbür lümbür et:110: yediğim belimden altına gidiyo:110:

Dans, fitness, Fransızca dedim tatlımm zira basenlerim geniş demişsin bacaklarından şikayet etmişsin kalçanın genişi hoştur ama şekil alırsın biraz spor yaparsan bacakların falan düzelirse çokk güzel olur emin ol.... Dans ve Fransızca da bir kadına çok yakışır bnce

edit: Bir enstrüman çalmayı düşünmedin mi keman, yan flüt gibi

Oyumu verdim,aşçılık ve Arapça dedim,Arapça işaretlememin nedeni artık Türkiye ye tatile gelen binlerce Arap var en azından bir işte falan yardımcı olur işe girişinizde.

Dans, fitness, Fransızca dedim tatlımm zira basenlerim geniş demişsin bacaklarından şikayet etmişsin kalçanın genişi hoştur ama şekil alırsın biraz spor yaparsan bacakların falan düzelirse çokk güzel olur emin ol.... Dans ve Fransızca da bir kadına çok yakışır bnce

edit: Bir enstrüman çalmayı düşünmedin mi keman, yan flüt gibi
Keman da var ankette:) çok isterim..

Keman da var ankette:) çok isterim..

Görmemişim canım o da olabilir bak ama kız kardeşim keman çalıyor zordur ama çok eğlencelidir ve gerçekten çok yakışır bir kadına. Kendisi hakkında böyle dürüstçe yorum getirebilmeli ve kendini geliştirmeyi istemeli insan bunlar çok önemli tebrik ederim seni inşallah yeni aktivitelerinle daha mutlu başlarsın yeni yıla:KK39:

Canım ahşap kursuna gitmeni tavsiye ediyorum şiddetle. 1 haftadır gidiyorum çok eğlenceli ve yaptığının güzel olduğunu görmek harika. Sabırsızlıkla bitirmeyi bekliyosunuz. Gidebilirsiniz.

Vaaoov fransızca almış başını gitmiş:) ama çok zor olduğunu duymuştum:) keman da çok zormuş:) fotoğrafçılık için de makine lazım:KK53:

Kemana da keman lazım:rolleyes:

Şunu bilir şunu söylerim yalnız.. Aile aile aile.. Çok önemli.

Millet çocuğunun gelişimini destekliyo ya da kendini geliştirmek istdiğinde destek oluyo yahut "ayağına bağ olmuyo".

Kendime çiçek aldım saksı çiçeği. Babam bana çiçek ne lazım sana dedi. 5 lira deedim (ki kendim bile vermedim parasınj) 5 lira ekmek parası niye aldın diye onu bile hesap eder oldu.

Burda kimse şimdi aaaa öyle denmez demesin de tam bir barzo. Annemi de böyle küçümserdi.

vucudu guzel sekillendiriyomus ya, ondan dedim ben de, bi de evde de yapilir :KK53:

Evet cok güzel yapiyormua gercekten. Istemiyor degilim ama eger cesaretimi toplarsam tekrar gidecegim. Bu arada nickinin altinta realist üye yaziyor. Sen mi yazdin?

Canım ahşap kursuna gitmeni tavsiye ediyorum şiddetle. 1 haftadır gidiyorum çok eğlenceli ve yaptığının güzel olduğunu görmek harika. Sabırsızlıkla bitirmeyi bekliyosunuz. Gidebilirsiniz.
Onun için malzemeler yarım kalıyo onlar değerlensin diye bişey daha alıyosun bu sefer her yer malzemeyle doluyı demişti yapan kadın (: ama eğlenceliydi evet bi ara yapardım kendi çapımda(:

Onun için malzemeler yarım kalıyo onlar değerlensin diye bişey daha alıyosun bu sefer her yer malzemeyle doluyı demişti yapan kadın :-) ama eğlenceliydi evet bi ara yapardım kendi çapımda:-)
Yapan kadına ne bakıyon:KK47: bi şekilde kalan malzemeyi değerlendirirsin. Çok eğlenceli valla. Benim de boş vaktim çok bununla değerlendiriyorum.Spor desen zayıflıktan ölecem daha nerdyese :KK69:

Evet cok güzel yapiyormua gercekten. Istemiyor degilim ama eger cesaretimi toplarsam tekrar gidecegim. Bu arada nickinin altinta realist üye yaziyor. Sen mi yazdin?
Daş gibi olcaksam bi gidiym:KK30:

Yahu hangi kursa gitsem hep seda sayan tribün kadrosundan teyzeler:KK34:

Hiç mi yaşıt olmaz da çevre yapamaz insan:KK67: yok:KK34: bide parmak kaldırıyolar hocaaaaammm diye:KK35:

Back
X