- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Bende yüzme,aşçılık,fotoğrafçılık diyorum. 3 evetle uğurluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sececegin 3aktivitenin kacına para harcayacaksın?
mesela muzik kursa gitmeden olmasın, kazık gibi oldum diye dusunme bu yasta baslayıp kendini tatmin edecek duzeyde bir grupla bile calabilirsin.
nasıl ki virtuoz olmak gibi bir niyetin yoksa profosyonel sporcu da olmayacaksın,
hangisi senin fiziki ve maddi kosullarına uygunsa ona baslayabilirsin.
mesela aşcılık sectin diyelim, dili fransızca veya italyanca secebilirsin...
dans sectin diyelim bu sana hem spor olur hem de eglenceli bir aktivite, ancak yanına rtim saz ekleyebilirsin...
birbiriyle baglantılı olmak zorunda degil ama bir butunun parcaları gibi dusunursen işine daha cok da yarayabilir ; )
mesela fotografcılıktaki dusuncen ne? profosyonel makina mı alacaksın?
evde objelerle mi calısacaksın yoksa amacların arasında dısarı cıkmak da mı var?
kursuna gidecek misin?
bak bir suru soru sıralanıyor.... : ))
Bi ara makinaya ttapardım:) alacaktı aannem:) annemden sonra malum dengeler değişti şuan alabilir miyim bilmiyorum.
Fransızca geldi baya.. Kemanı da çok istiyorum. Sabah akşam fikrimin ince gülü çalarım kendime sonra gelsin bdv ye yeni ağlama krizleri:)))
İngilizce ciddi anlamda iyiyd. Tabi müterrcimlij yapacak kadar değil ama birini görünce rahatlıkla sohbet edebilirdim. Bi kelimeyi bilmiyosam yerini tutacak bi kelimem muhakkak olurdu. Baya emek vermiştim ammaa
Yabancı birini görünce atlar muhabbete girer sonra da durumumu açıklayıp faace e eklerdim. Baya baya öğretiyolardı:)
Şimdi bide ek olsun istiyorum. Havam olsunkitap almayayım mı yani?
Hahah:) hmm mesela nerden bulabilirim bi araştırayım?İngilizceyi kullanarak Fransızca öğrenmeye çalışırsanız ikisi de gelişir işte ama yok eski günlerdeki gibi gramer kitapları falan filan uğraşırım derseniz, fransızca hazırlık okutulan üniversitelerin kitaplarını bulun daha iyi, setlerle takılacağınıza, hem müfredattan falan geçtikleri için hatasız olurlar, hem de Türk işi olmadıkları için de Kel oğlan bir gün André'ye demiş ki gibi şeylerle uğraşmazsınız.
Hahah:) hmm mesela nerden bulabilirim bi araştırayım?
Bu aradaathenenoctua keman için evde halledebileceğimi düşünmüyorum kursa gitmek istiyorum.. Yani keman olursa kursa giderim dil olursa kurs ya da ev bakarım duruma göre:)
Binicilik valla süpermiş ama hiç aklıma gelmedi athen ne yalan söyleyeyim.. Araştırayım onu daaaaa :)
Valla modern havalı bişey istiyorum. Havalı yanimadem bu kadar istiyorsun, kemana git.
aralarından en az bir tanesi icin duzenli olarka maddi yatırım yapacaksın muhtemelen.
el sanatlarıyla ilgili ucretsiz bir kursa gitsen dahi bu sefer malzeme parası cıkacak, aynı hesap...
kabaca hepsini dusunup kendine en uygununu sec.
ama bu kurslardan bir tanesi hayallerinin bir parcası ise hicbir sey icin gec degil.
onemli olan heves... gayet de guzel calacagından eminim ; )
binicilik senin basenlere iyi gelir mi bilemem, ayrıca yukseklik korkusu da etkileyebiliyor kimisini : ))
ayrıca kickbox da bir secenek, yapanı cok...
rahatlamaya ihtiyacın var da sakinlesmeye mi, ofkeni dısarı atmaya mı?
yani bu tip seyleri dusun diyorum sececegin seylerde.
veya sunacagı iş olanaklarını,
ya da hayallerin...
tabi hepsi birarada da olabilir : ))
burcu esmersoy da boks yapıyor mesela ; ))Valla modern havalı bişey istiyorum. Havalı yanibinicilikte attan korkma ihtimalim yüksek
ağzından çok korkuyorum
![]()
burcu esmersoy da boks yapıyor mesela ; ))
hava herkese gore degisiyor kurabiye.
icinden ne geliyorsa onu yap,
spor da spor diyorsan satranç da buna dahil edilebilir
tsf nin sitesine bak ne demek istedigimi anlarsın.
hala aynı mı bilmiyorum, benim donemlerimde turnuvalar genclik ve spor bakanlıgı bunyesindeydi
o yuzden ihtiyaca yonelik aktivite diyorum![]()
Satranç oynayanlara hayranım ama ilgim sıfır. Keman yüzme fransızca yüksek ihtimal. Keman en heveslendiğim. Yüzme vücut+sağlık, fransızca da kendimi geliştirmek iş dünyasında avantaj sağlamak falan filan:)
Hala tavsiyeere açığımm:)secmissin bile,
hadi hayırlı olsun ; )
Bir insanin bu kadar birbiriyle ilgisiz konularda başarılı olması mümkün Mü?
Hem keman çalacak
hem resim yapacak
fotograf çekecek
Spor, yapacak
Pasta, yemek memek ustası olacak
Lisan öğrenecek
Deli gönül ister tabi her işten anlasın da, kardeş, senin neye yeteneğin Var?
yorumlarda var mi bilmiyorum o kadar çok konu okudum ki su an gözlerim yoruldu...
söylenmediyse ben sana kozmetige yönelmeni söyleyecegim... makyaj yapmayi severmisin??
kötu bir dezavantaj olarak güçlü bir bütçe isteyen bu alan belki ilerde meslek olarak sana geri döner..