Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 18haftalık hamileyim dişim çürümüş ağrı yapıyor ne yaptıysam da geçmedi bir dönem antibiyotik kullandım rahatlattı tekrar etti şimdi doktorumda kanal tedavisini uygun gördü ama direk çekim istedim sizce bebeğime bir sorun olurmu
Kızlar 18haftalık hamileyim dişim çürümüş ağrı yapıyor ne yaptıysam da geçmedi bir dönem antibiyotik kullandım rahatlattı tekrar etti şimdi doktorumda kanal tedavisini uygun gördü ama direk çekim istedim sizce bebeğime bir sorun olurmu
Canım 2. Trimester dönemi bende çektirmek istedim ama diş hekimi cekimdense kanal tedaviyi önerdi. kanal tedavisi yaptırdım tam olarak bitirmedi sinirleri alıp geçici dolgu ile kapattı. Doğum sonrasında da gel bitirelim demişti. İyiki yaptırdım yoksa çekilecek bi ağrı değildi çok kötüydü
Canım 2. Trimester dönemi bende çektirmek istedim ama diş hekimi cekimdense kanal tedaviyi önerdi. kanal tedavisi yaptırdım tam olarak bitirmedi sinirleri alıp geçici dolgu ile kapattı. Doğum sonrasında da gel bitirelim demişti. İyiki yaptırdım yoksa çekilecek bi ağrı değildi çok kötüydü
Merhaba. Geçmiş olsun. Bence doktorunuz nasıl istiyorsa o şekilde hareket edin. Doğumdan sonra çektirmek isterseniz çektirin. Ama doktorunuz izin verdiyse mutlaka yaptırın dişinizi. Diş ağrısı çekmek kolay değil.
Kızlar çok teşekkür ederim bugün gittşm kurşun yelekle röntgenim çekildi dişime kanal yapıldı herhangi bir sorun yaşamadım doktorum çekimi uygun görmedi gebelikten dolayı size de haber vermek istedim.