Kizlar selam

Şu an bile gözünüzle görmüşken açıkça yalan söyleyip duran adamdan çok fazla beklentiniz var.Pişman olacak ar kalmamş ki. Kıvırır ancak itiraz edecek imkanı kalmayınca. Nefsime yenildim, hataya düştüm, affet, blah blah...
Haklisiniz yasayip gorucez aklimdakileri bi grrceklestireyim bende elbet kararimi vericem bu devran byle gidemez omur boyu benim iteklememle evlilik yurumez farkindayim

Haklisiniz yasayip gorucez aklimdakileri bi grrceklestireyim bende elbet kararimi vericem bu devran byle gidemez omur boyu benim iteklememle evlilik yurumez farkindayim
Hak etmediğiniz şeyleri kendinize yaşatmayın, bu muameleyi size göstermesine izin vermeyin.

Bilmiyorum duyacaklarimi ses kaydini yuzune vurucam aileainede duyurucam babasi zatem ne beni ne cocuklarini gostermez ona bende hersey maffolmadan bi halletmeue calisiyorym inkar ediyor ya inanmk istitrm bilmiyorum

inan ne diyecegimi bilmiyorum... inanmak istiyorsan kurcalama, bildgini bilip yaninda kalman daha onur kirici.. herseyi affettigini düsünüp devam eder gibime geliyor.

Sineye cekilebilecek bisi deil ama sevdigim icin gozumum gorduklrrini es gecdim sadakatsizlik affedilir deil belkide aliskanlik benimkisi ona alisdim kucuk yasta sevdim diye
Siz uzun yıllar boyunca ona bağlanmışken o ise uzun yılların sonunda sıkılıp yeni heyecanlar aramaya çıkmış. Keşke sizinle aynı hislere sahip olsaydı ama size ve beraberliğinize ihanet ediyor.

inan ne diyecegimi bilmiyorum... inanmak istiyorsan kurcalama, bildgini bilip yaninda kalman daha onur kirici.. herseyi affettigini düsünüp devam eder gibime geliyor.
Eger boyle dusunurse her seferinde acik verdigi gibi gene acik verir ki ben bu kadar arastirirken bu sefer valizini hazirlar koyarim kapiya o zmn gitsin nerwye giderse ben de uzulecek yer kalmadi 46 kiloya dustum 54 kiloya cikmisdim ne gzl verimsiz oldum iyice aklimsa sacma sapan isler bumu bana yapmasi icin bi neden yok olamaz da ben bunu anlamiyoeum neyse hayirlisi olsun

Siz uzun yıllar boyunca ona bağlanmışken o ise uzun yılların sonunda sıkılıp yeni heyecanlar aramaya çıkmış. Keşke sizinle aynı hislere sahip olsaydı ama size ve beraberliğinize ihanet ediyor.
Kesinlikle oyle ama bu ona pahaliya patlayacak bilmiyor bende bir yere kdr susucam haberi yok

Eger boyle dusunurse her seferinde acik verdigi gibi gene acik verir ki ben bu kadar arastirirken bu sefer valizini hazirlar koyarim kapiya o zmn gitsin nerwye giderse ben de uzulecek yer kalmadi 46 kiloya dustum 54 kiloya cikmisdim ne gzl verimsiz oldum iyice aklimsa sacma sapan isler bumu bana yapmasi icin bi neden yok olamaz da ben bunu anlamiyoeum neyse hayirlisi olsun

hollandaca biliyor musun sen?

hani kadin yabanciysa diye sordum konusmalari belki 100% anlar misin diye ..
Yuzde yuz anlayamam canim bide uzak gorme sorunu var bende gozlukle bile sonundaki kelimeyi zor okudum ama keske okuyabilseydim hepsini cok zor bir durum keske insanlar birbirine birbirini istemedginde soylese acikca ve boyle durumlar yasanmasa cok kotuyum gerckden

Yuzde yuz anlayamam canim bide uzak gorme sorunu var bende gozlukle bile sonundaki kelimeyi zor okudum ama keske okuyabilseydim hepsini cok zor bir durum keske insanlar birbirine birbirini istemedginde soylese acikca ve boyle durumlar yasanmasa cok kotuyum gerckden

seni cook iyi anliyorum.. dmeezler cünkü senden de vazgecmek isine gelmiyor onu garantilerse ama is o zaman degisir.

Bosanmayi dusunmuyorum daha dogrusu dusunemiyorum cunki 15 yasimda tanidim onu suan 24 yasindayim onsuz nasil yasanilir bilmiyorum 2 cocugumuz var 46 kiloya dustum uzuluyorum surwkli bi duzeliyoruz snra dayanamayip konuyu aciyorum ama kadini bulup dovmek istiyorum bi guzel hincim buyuk

Kadini niye dovuyon?

Kocani dov once..

Aldatilip onsuz yasayamam diyorsan hic kurcalama

Tüm forumu okuyamadım ama öncelikle internette araştır canım...
Flash bellek var bu bellek en az 15 saatlik görüşmeyi kayıt altuna alıyor.. Arkadasım internetten almıştı, sonra bilgisayar laptop neye takarsan onların konuşmalarını dinleyebiliyorsun...
Pahalıda değildi silip silip yeniden kullanabilirsin flash belleği.. arabaya kışın ceket cebine vb heer yere koy her taraftan kayıt altına alıyor konuşulanları..
Ama bide şunu unutma eşinle devam edeceksen konuları devamlı açıp durma senden uzaklaşır..
Baxı illerde dedektiflik bürosu varmış onlarda uygun ücretle o kadını bulabilirler..
Yalnız bir psikolojik destek almalısın çocuklarınla bu haldeyken hangi duygu durumuyla vakit geçireceksin .,
Sanada onlarada bu destek iyi gelir..
Çok zayıflayıp kendine etme.. Yarın dert sahibi olursun kendine yazık..
Kimsede bakmaz .. Hastaneler srnin gibi kocamı seviyom ama aldatılıyorum cok zayıfladım ölüyom bitiyom ama kinim var boşanmam diyen, kendine hakettiği değeri vermeyenlerin yaşlılık halleriyle dolu...
İbret almak gerek..
Ve annem derdiki " er , adamı sağ sever, el insanı , var sever"
Vesselam...

Bosanmayi dusunmuyorum daha dogrusu dusunemiyorum cunki 15 yasimda tanidim onu suan 24 yasindayim onsuz nasil yasanilir bilmiyorum 2 cocugumuz var 46 kiloya dustum uzuluyorum surwkli bi duzeliyoruz snra dayanamayip konuyu aciyorum ama kadini bulup dovmek istiyorum bi guzel hincim buyuk
Boşanmayacaksan ne ugrasıyorusun

Bütün hıncınızın kadına olması çok ilginç.. kadın aldatmamış ki sizi kocanız aldatmış? Kadın belki bilmiyordur bile evli olduğunu, kocanızı dövün bence de. Hatta daha iyisi hayatınızı böyle bir adamla harcamak yerine boşanın.

Ah be kardeşim boşanmayacaksan hic ugraşma
Duyacagın konuşmalar ömrü billah gitmez kulaklarından
Ne diyim Allah yardımcın olsun
Bide kadını bulursan sakın saldırma üstüne almanyada cezası olur türkiyede olsan bisey olmazdı çocuklarını düşün
Allah kahretsin bu tarz erkekleri

Back
X