Çok ortasından bi girizgah yapılmış konuya... O yüzden tahmin mümkün değil..
Başka sevgili varmıydı da böyle düşünüyorsunuz ? Yoksa bu sadece bi iş halledicem deyince siz mi böyle birşeye yordunuz anlamadım..
Konu da alakasız bir yere mi açılmışbaşım döndü :44:
ya doktora gittim bebek için düşük yapıcaksın büyük ihtimal bebek ölmüş gözüküo dedi kürtaj olmama gerek varmı dedim hayır düşücek kendi dedi ama hala düşmedi hiçbişey ve nerdeyse 15 günü geçti ve ben nedense hala hamile olduğumu hissediyorum :s
kızlar erkek arkadaşım geçen gün bana dediki 3 aya hazırlan sana heran evlenme teklifi edebilirim ama ümit etme pek dedi bi işim var onu halledebilirsem çok mutlu olucaz evlenicez dedi sizce bu işten kastı eski sevgili mevzusu olabilirmi? kızın bunu sevip sevmediğini anlıcakta kız bunu sevmiosa benlemi evlenicek :s ay çok kuruntu yaptım bu sorun halletmesi gereken şey ne olabilir??*?
yok ümit etme derken sorunumu halledemezsem evlilik hemen olmaz anlamında dedi... bebekten haberi var evet...
doktor beni başından savmadı devlete gittiğim için 200 kişi arasında anca 1 dakika bana ayırabildi bende kistte vardı ultrasonda kisti gördü bebeği göremedi test yaptırınca hamile olduğum ortaya çıktı ikinci testi yaptırdığımda adam resmen dalga geçer gibi şu değer ne bu değer ne anlayamadım demeye başladı orda şüphelendim acaba bebeğim ölmedimi diye dediğim gibi 200 tane hastası olunca haliyle ilgilenemiyor... buarada tekrar söylüyorum sevgilim bu bebeği kabullendi kimse yanlış düşünmesin! benim sormak istediğim konu bebek dışında bir konu şuanda bebek konusuna lütfen çekmeyin tek başına büyütülmeyeceğini bende biliyorum kiii kabul etmeseydide ben büyütücektim kusura bakmayın ama tek başına bir çocuk büyütülmüo diye bebeğimin canına kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?