- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Anırıyorum şu anArkadaşım annesine kek yaptığı adam tarafından aldatıldı.Üstelik bunu yaptığında arada ne nişan vardı ne başka bir şey. Anlatabiliyor muyum ?
vanessam hele bir ayrılsın bu asosyal dişini fırçalamayan işsiz aylak heriften ben ablası olarak ona ne kısmetler bulacağımmm ne kısmetlerrrNeee?! Yine mi gol değil
Demek sorun kekte.Arkadaşım annesine kek yaptığı adam tarafından aldatıldı.Üstelik bunu yaptığında arada ne nişan vardı ne başka bir şey. Anlatabiliyor muyum ?
börek yapıp götürse direkt nikah masası olur mu pekii?Demek sorun kekte.
Ay parmağına yüzük bile takmamış adamın anasına kek yaparsan, 10 yıllık evlilik gibi rutine binersin, adamda yamuk varsa sıkılır macera arar işte.börek yapıp götürse direkt nikah masası olur mu pekii?
Olmaz çoluğu çocuğu var.babasiz kalmasınlar
Meme sıkma muhabbeti nedir yahu. Hemen boşanbiliyorsunuz 3 haftadır sevgilim var.
bana çok çok az ilgi gösteriyor.
ondan gizlice bulunduğum bir discord sunucusu vardı
orada kızla meme sıkma muhbbetine gmriş
kıza demiş ki doluyum şu an ayrılırsam olur vs. diye muhbabbet etmiş
benimle 20dk konuştuğunda teli hemen kapatıyor
sunucuda sabahlara kadar onunla dertleşmiş
eski sevgilisinden bahsetmiş falan
şu an gerçekten mahvolmuş bir haldeyim.
ben onunla tekrar buluşmayı iple çekerken onun bu hali veni öylesine yaraladı ki
Ben kıymalı patates yapmıştım, ondan evlendi herif benimle demekbörek yapıp götürse direkt nikah masası olur mu pekii?
Ya bi yatak ilişkimde aklımda kaldı. “İnek sağar gibi sıktın çek şu elini” diye bağırmıstım sakadanordan kaldı aklıma.
Konuşturuyorsunuz beni illa
Yapı gereği tenimde çok hassas. Bi parmagı hafifce bastırsan morarır. Eee bunun elinin izi çıktı resmen 2 haftaya yakın dekolte giyemedim allahın ayısıAyy eşim telefondaydi agzimi zor tuttum. Şunu okurken kahkaha atcaktim, tutuş şeklini de hayal ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?