- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Adamın haberi var mı pekiUmarım artık sevgilim demeyi bırakırsın bu soğan cücüğüne
Adam yarı bilincini kaybetmişken tüm hıncını almış ahdkdhsjsjAy ben geçen gün çok sarhoştum. Sevgilim bendeydi. Birlikte olduk, bazı şeyleri hatırlıyorum ama her şeyi hatırlamıyorum. Ertesi gün “biz şöyle şöyle mi yaptık, şöyle şöyle mi oldu, ben şunu mu dedim” falan sevgilime soruyorum sürekli. Duş almak için üzerimi çıkarırken bi baktım, memelerime kan oturmuş. Gittim naptın memelerime diye bağırdım . Hassaslar diye çok kurcalatmam normalde. Sarhoşken fark etmiyorum diye ısırmış mı, tırnak mı batırmış, hâlâ geçmedi
Daha kötü şeyler de yapabilirdi, onun istediği benim pek istemediğim bazı şeyler var mesela, buna da şükürAdam yarı bilincini kaybetmişken tüm hıncını almış ahdkdhsjsj
Alternatif çıkışlardan uzak duralimDaha kötü şeyler de yapabilirdi, onun istediği benim pek istemediğim bazı şeyler var mesela, buna da şükür
Alkollüyken sık yaşadığım bir durum yalnız değilmişimAy ben geçen gün çok sarhoştum. Sevgilim bendeydi. Birlikte olduk, bazı şeyleri hatırlıyorum ama her şeyi hatırlamıyorum. Ertesi gün “biz şöyle şöyle mi yaptık, şöyle şöyle mi oldu, ben şunu mu dedim” falan sevgilime soruyorum sürekli. Duş almak için üzerimi çıkarırken bi baktım, memelerime kan oturmuş. Gittim naptın memelerime diye bağırdım . Hassaslar diye çok kurcalatmam normalde. Sarhoşken fark etmiyorum diye ısırmış mı, tırnak mı batırmış, hâlâ geçmedi
Ceycey taktın sen bu kıza ama aaa:) Nasıl olsa erkek değilim diye mi bu rahat takilmalarin anlamadım kiVanessaRinki nasıl oldunn?düzeldi mi moralin?
ama don konusuna bakarken yakaladım kendisini .bir halini sorayım dedim gelmişken siteye.kötü mü yaptım?Ceycey taktın sen bu kıza ama aaa:) Nasıl olsa erkek değilim diye mi bu rahat takilmalarin anlamadım kiiyidir o ben diyim yeni aşka dönüşebilecek yolculuklara kucak açmış olabilir. Bu sefer olur mu onu sormak lazım
Ceycey bu üyeyi gazlayan sensin,resmen esin kayngi olarak senin yapıcı yorumlarını kullaniyorVanessaRinki nasıl oldunn?düzeldi mi moralin?
aramızda sonsuza kadar sürecek bir bağ oluştuCeycey bu üyeyi gazlayan sensin,resmen esin kayngi olarak senin yapıcı yorumlarını kullaniyor
Sari disliden sen sorumlusunaramızda sonsuza kadar sürecek bir bağ oluştu
iyyy kalsınnnnSari disliden sen sorumlusun
yok değil.sadece kafası karışık aşk peşinde bir ateşböcüğü o.ama hep yanlış yerlere konuyor.Vanessa konuların çok orjinal. Fake misin
bibim kızdı.bundan sonra vanessa lafı yokk.unuttum gittiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?