- 10 Nisan 2014
- 43.714
- 116.236
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
en son işe girmişti fastfood çuya.oranın müdürü sevgilisi olan adama da aşık olmuştu.hatta gizli gizli gömleğini kokluyordu.ha onla niye olmadı sonra da bu dişleri tertemiz çocuğa nasıl geçti bizler de anlamadıkVay be nerden baksan eksinli hikayediş rengi ayırt etmeksizin cebren ve hileyle adamları yanında tutma planı kaçıncı level
Marshall gibi honka honka yapacakmışMeme sıkma muhabbetine nasıl girmis ya allasen bunu anlat vanessa cok merak ettim.
Memeni bi tur sıkabilir miyim haci mi demis ne demis kiza?
Gomleginde çıtır kanat kokusu var sana kim baktıen son işe girmişti fastfood çuya.oranın müdürü sevgilisi olan adama da aşık olmuştu.hatta gizli gizli gömleğini kokluyordu.ha onla niye olmadı sonra da bu dişleri tertemiz çocuğa nasıl geçti bizler de anlamadık
Buldugu adamlarin bi tanesi bile mi normal olmaz, biri böcek yer, leş gibi kokar, oburunun agzindan foseptik kokusu gelir ama milletin memesinin pesine düşer, bundan sonra kimi buldum diye gelicek merak ediyorum.Gomleginde çıtır kanat kokusu var sana kim baktı
Okan bey böcek yiyaahBuldugu adamlarin bi tanesi bile mi normal olmaz, biri böcek yer, leş gibi kokar, oburunun agzindan foseptik kokusu gelir ama milletin memesinin pesine düşer, bundan sonra kimi buldum diye gelicek merak ediyorum.
Bu üye sevgilim galiba öldü diye konu açan üye dimi? O hangi sevgilisi oluyor?Buldugu adamlarin bi tanesi bile mi normal olmaz, biri böcek yer, leş gibi kokar, oburunun agzindan foseptik kokusu gelir ama milletin memesinin pesine düşer, bundan sonra kimi buldum diye gelicek merak ediyorum.
Bu ağzı kokan, dişleri berbat çocuk işte ölen.Bu üye sevgilim galiba öldü diye konu açan üye dimi? O hangi sevgilisi oluyor?
Bunda yildir koca memeliyim, hic boyle bir diyalogta bulmadim kendimi.Marshall gibi honka honka yapacakmış
O jet sosyeteydi ama dolmusla geziyodu, zaten hic yuzyuze bulusamadilar cunku Vanessa agdayi 48 saatte bitiremedi, tam oglanin anasina gidip ben hamileyim, acilen evlenmem lazim diycekti ki kokusuk burgerci müdürüne kafayi takmasiyla, bir aile faciasinin onune gecilmis oldu.Bu üye sevgilim galiba öldü diye konu açan üye dimi? O hangi sevgilisi oluyor?
Ay kamuoyunu yanlis bilgilendirdim, bi basin toplantisi duzenlemeliyim.Bu ağzı kokan, dişleri berbat çocuk işte ölen.
ohhoo o bitti
bu dişleri pis çocuk
iyi ki memeleri sıkıyor sadece, ya bi de o sarı sarı dişlerle ısırsa
resmen mikrop kapma sebebi
Bence üzüleceğine, en baştan gerçek yüzünü gördüğün için şükretmelisin. Daha 3 haftalık ilişkiye çokta bel bağlamamak lazım. Belli ki kendisi emellerine ulaşmak için maşa arıyor kendinebiliyorsunuz 3 haftadır sevgilim var.
bana çok çok az ilgi gösteriyor.
ondan gizlice bulunduğum bir discord sunucusu vardı
orada kızla meme sıkma muhbbetine gmriş
kıza demiş ki doluyum şu an ayrılırsam olur vs. diye muhbabbet etmiş
benimle 20dk konuştuğunda teli hemen kapatıyor
sunucuda sabahlara kadar onunla dertleşmiş
eski sevgilisinden bahsetmiş falan
şu an gerçekten mahvolmuş bir haldeyim.
ben onunla tekrar buluşmayı iple çekerken onun bu hali veni öylesine yaraladı ki
Ay yuzunu birak, yeşermiş dişlerini bile gördü de bana misin demedi oBence üzüleceğine, en baştan gerçek yüzünü gördüğün için şükretmelisin. Daha 3 haftalık ilişkiye çokta bel bağlamamak lazım. Belli ki kendisi emellerine ulaşmak için maşa arıyor kendine
Yegenimde benimle tanıştırıyor sevgilisini ben yapıştırıcı miyim ayrılmaya karar verince yeğenim yapıştırayim birbirine onları.ama çocuk daha 3 gün önce beni teyzesiyle tanıştırdı.
seni asla bırakamam diye sözler verdi
TövbeeeeeeAy yuzunu birak, yeşermiş dişlerini bile gördü de bana misin demedi o
Umarım artık sevgilim demeyi bırakırsın bu soğan cücüğünebiliyorsunuz 3 haftadır sevgilim var.
ben onunla tekrar buluşmayı iple çekerken onun bu hali veni öylesine yaraladı ki
Nerede bütün dengesizler varsa sen cekiyosun bacımbiliyorsunuz 3 haftadır sevgilim var.
Ay ben geçen gün çok sarhoştum. Sevgilim bendeydi. Birlikte olduk, bazı şeyleri hatırlıyorum ama her şeyi hatırlamıyorum. Ertesi gün “biz şöyle şöyle mi yaptık, şöyle şöyle mi oldu, ben şunu mu dedim” falan sevgilime soruyorum sürekliYapı gereği tenimde çok hassas. Bi parmagı hafifce bastırsan morarır. Eee bunun elinin izi çıktı resmen 2 haftaya yakın dekolte giyemedim allahın ayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?