kızlar sevgilim moralimi çok bozdu

Vay be nerden baksan eksinli hikaye diş rengi ayırt etmeksizin cebren ve hileyle adamları yanında tutma planı kaçıncı level
en son işe girmişti fastfood çuya.oranın müdürü sevgilisi olan adama da aşık olmuştu.hatta gizli gizli gömleğini kokluyordu.ha onla niye olmadı sonra da bu dişleri tertemiz çocuğa nasıl geçti bizler de anlamadık

Gomleginde çıtır kanat kokusu var sana kim baktı

Gomleginde çıtır kanat kokusu var sana kim baktı
Buldugu adamlarin bi tanesi bile mi normal olmaz, biri böcek yer, leş gibi kokar, oburunun agzindan foseptik kokusu gelir ama milletin memesinin pesine düşer, bundan sonra kimi buldum diye gelicek merak ediyorum.

Buldugu adamlarin bi tanesi bile mi normal olmaz, biri böcek yer, leş gibi kokar, oburunun agzindan foseptik kokusu gelir ama milletin memesinin pesine düşer, bundan sonra kimi buldum diye gelicek merak ediyorum.
Okan bey böcek yiyaah nihaa diyam gülüyaahh Okan beeyyadamlar kendi çapında haklı abi

Bu üye sevgilim galiba öldü diye konu açan üye dimi? O hangi sevgilisi oluyor?

Bu üye sevgilim galiba öldü diye konu açan üye dimi? O hangi sevgilisi oluyor?
O jet sosyeteydi ama dolmusla geziyodu, zaten hic yuzyuze bulusamadilar cunku Vanessa agdayi 48 saatte bitiremedi, tam oglanin anasina gidip ben hamileyim, acilen evlenmem lazim diycekti ki kokusuk burgerci müdürüne kafayi takmasiyla, bir aile faciasinin onune gecilmis oldu.

Bence üzüleceğine, en baştan gerçek yüzünü gördüğün için şükretmelisin. Daha 3 haftalık ilişkiye çokta bel bağlamamak lazım. Belli ki kendisi emellerine ulaşmak için maşa arıyor kendine

Umarım artık sevgilim demeyi bırakırsın bu soğan cücüğüne

Nerede bütün dengesizler varsa sen cekiyosun bacım meme sıkma muhabbeti nedir Allah aşkına

Yapı gereği tenimde çok hassas. Bi parmagı hafifce bastırsan morarır. Eee bunun elinin izi çıktı resmen 2 haftaya yakın dekolte giyemedim allahın ayısı
Ay ben geçen gün çok sarhoştum. Sevgilim bendeydi. Birlikte olduk, bazı şeyleri hatırlıyorum ama her şeyi hatırlamıyorum. Ertesi gün “biz şöyle şöyle mi yaptık, şöyle şöyle mi oldu, ben şunu mu dedim” falan sevgilime soruyorum sürekli . Duş almak için üzerimi çıkarırken bi baktım, memelerime kan oturmuş. Gittim naptın memelerime diye bağırdım . Hassaslar diye çok kurcalatmam normalde. Sarhoşken fark etmiyorum diye ısırmış mı, tırnak mı batırmış, hâlâ geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…