- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
40 yıl düşünsem bu tepki bana aittir diye araştırma yapacağım aklıma gelmezdi.
Allahtan yazdıklarımız kayıt altında.
Sizin için doğruları gün yüzüne çıkarıyorum.
buyrun orijinal tepkim
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/523941-esimin-telindeki-mesajlar-hediye-sorunsali.html
Bir sonraki hatasında sana beş hak vermesini isteyebilirsin.kızlar selam. erkek arkadasımla henüz 4 aydır birlikteyiz. geçenlerde ufak bir hata yaptı, buluşmamıza geç kaldı. ben pek önemsemedım ama çok cömert bı ınsan oldugu ıcın de bana bir hak verdı
bir kere hakkım var, ne istersem yapacagını söylüyor. daha yeni sayılırız , çok aşırıya kaçmamak kaydıyla ondan ne isteyebilirim ?
siz olsanız ne isterdiniz ?? (yemege sinemaya falan herzaman gıderız hanı standartların dısında ama şirin sevımlı bı fikir istiyorum, yanlıs anlaşılmam umarım :))
40 yıl düşünsem bu tepki bana aittir diye araştırma yapacağım aklıma gelmezdi.
Allahtan yazdıklarımız kayıt altında.
Sizin için doğruları gün yüzüne çıkarıyorum.
buyrun orijinal tepkim
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/523941-esimin-telindeki-mesajlar-hediye-sorunsali.html
ahahaha
inanmazsa bide yemin edersin
bir konu vardı o geldi aklıma, kocam ne alsın affettirme hediyesi diye. oradaki en güzel cevabı hatırlarsınız hani şu şık ve kullanışlı
kikirikli ve angeldreamsla aynı şeyi düşünüyorum.
Geçen birisi ( kocası aldatmıştı kendisini) affetmek için ne aldırsam diye soruyordu.
Kendisine bir çift altın boynuz önermiştim, hem şık ve kullanışlı diye.
Sizin içinde uygun bir hediye düşüneceğim. Az biraz müsade edin.
konuma yorum yazma diyenlerin de ayrıca hastasıyım! herkese açık bir konu, yazılan yorumu beğenmeyince hemen yorum yazmaaa! olduuu!
arkadaşım bence sen bu hediye işinden vazgeç
yarnda senin de bi hatan olursa senden öyle bi hediye isterki
ödeyemessiz
Burdaki bazı bilmiş kişiler, sevgilisinden istediğini ister, istediğini aldırır sizene sevgilisi değil mi hediyede aldırır ister gezdirirde,sizin sevgiliniz size hediye alsa sevinmezmisiniz, gezip tozarken ona zamanını harcarken iyi ya kadın her zaman daha değerlidir hediyede almalı, gezip tozmalıda hediyenin anlamları vardır ben eski sevgilime ayıcık aldırmıştım evt ben dedim al diye şimdi o ayıcıga baktıgımda eski sevgilimle yaşadıklarım geliyor aklıma bir anı olarak kaldı ne olmuş yani sevgilime istediğimi aldırırım veya alır ne olmuş yani hep bir yobaz yobaz düşünceler.
Burdaki bazı bilmiş kişiler, sevgilisinden istediğini ister, istediğini aldırır sizene sevgilisi değil mi hediyede aldırır ister gezdirirde,sizin sevgiliniz size hediye alsa sevinmezmisiniz, gezip tozarken ona zamanını harcarken iyi ya kadın her zaman daha değerlidir hediyede almalı, gezip tozmalıda hediyenin anlamları vardır ben eski sevgilime ayıcık aldırmıştım evt ben dedim al diye şimdi o ayıcıga baktıgımda eski sevgilimle yaşadıklarım geliyor aklıma bir anı olarak kaldı ne olmuş yani sevgilime istediğimi aldırırım veya alır ne olmuş yani hep bir yobaz yobaz düşünceler.
sızın anlayamadıgınız şey şu:
ben para ıstemedım. para karsılıgı bırsey de ıstemedım
manevi değeri olacak bırseydı sadece.
ama dedıgım gıbı sıze gore hersey: para para para.........
Birşey yapacaksa kendisi yapsın bence.. Önemli olan onun içinden gelmesi değil mi birşey alacaksa veya yapaaksaAyrıca 'ne istiyorsun söyle onu yapayım' demek bence hiç hoş değil hele de yeni başlamış bir ilişki için..Bak alışkanlık yapar cocuk doğum gününde gelip ne alayım diye sorar sonra tabi bunlar benim fikrim şekerimm umarım yanlış anlamazsın
Neyse sen bize fikir sormuşsun o yüzden bence kendi el emeği olsun meselaa yemek yapsın sana
kızlar selam. erkek arkadasımla henüz 4 aydır birlikteyiz. geçenlerde ufak bir hata yaptı, buluşmamıza geç kaldı. ben pek önemsemedım ama çok cömert bı ınsan oldugu ıcın de bana bir hak verdı
bir kere hakkım var, ne istersem yapacagını söylüyor. daha yeni sayılırız , çok aşırıya kaçmamak kaydıyla ondan ne isteyebilirim ?
siz olsanız ne isterdiniz ?? (yemege sinemaya falan herzaman gıderız hanı standartların dısında ama şirin sevımlı bı fikir istiyorum, yanlıs anlaşılmam umarım :))
Birşey yapacaksa kendisi yapsın bence.. Önemli olan onun içinden gelmesi değil mi birşey alacaksa veya yapaaksaAyrıca 'ne istiyorsun söyle onu yapayım' demek bence hiç hoş değil hele de yeni başlamış bir ilişki için..Bak alışkanlık yapar cocuk doğum gününde gelip ne alayım diye sorar sonra tabi bunlar benim fikrim şekerimm umarım yanlış anlamazsın
Neyse sen bize fikir sormuşsun o yüzden bence kendi el emeği olsun meselaa yemek yapsın sana
[/QUOTE
aynen katılıyorum bencede çok güzel bir fikir....
:)))
öyle bir savunmuşsun ki pes dorusu bir kere size ne diyebilme gibi bi lüksü yok bu arkadasın çûnkü sevgilisine aldıracaği hediyeyi bizlere soruyor yani kknın saygı değer üyelerine ama senin yorumunda gayet seviyeli olmuş yani eski sevgilide anca ayıya bakılarak hatırlanir yani gayet gûzel bir secim tebrikler :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?