kızlar sevgilimden ne istemeliyim ?

Bir sonraki hatasında sana beş hak vermesini isteyebilirsin.

Henüz birbirinizi yeni tanımaya başladığınız için geçen sürede düşünürsün biraz,

Kendi ilişki dinamiğinizden yola çıkarak sevimli tekliflerle çıkarsın karşısına.

Buna gerek yoktu ki...:) Komik oldu. Siz ya da başkası verdi bu tepkiyi yanlış anlamayın ama çokta önemli değil... :) "Ben yazdım kanıtlıyorum ahanda orjinali" diyorsanız. Siz yazmışsınızdır elbette...:) Demek ki bazıları copy paste seviyor. :)

Bir bilboard'a "Geç kaldığım için Affet beni Sevgilim"
yazdırsın.

Not: Böyle küçük şeyleri büyütüp, ilişkinizi yıpratmayın.
Herkes geç kalabilir!!!

İyi deee, erkek arkadaşınız geç kaldı diye neden sizden bir şey istemenizi istedi. Yani mantık dışı bir şey. Ya sevgiliniz görmemiş biri yada henüz olgunlaşmamış.
Geç kaldıysa bir özür diler yeter gider.

Burdaki bazı bilmiş kişiler, sevgilisinden istediğini ister, istediğini aldırır sizene sevgilisi değil mi hediyede aldırır ister gezdirirde,sizin sevgiliniz size hediye alsa sevinmezmisiniz, gezip tozarken ona zamanını harcarken iyi ya kadın her zaman daha değerlidir hediyede almalı, gezip tozmalıda hediyenin anlamları vardır ben eski sevgilime ayıcık aldırmıştım evt ben dedim al diye şimdi o ayıcıga baktıgımda eski sevgilimle yaşadıklarım geliyor aklıma bir anı olarak kaldı ne olmuş yani sevgilime istediğimi aldırırım veya alır ne olmuş yani hep bir yobaz yobaz düşünceler.

bir konu vardı o geldi aklıma, kocam ne alsın affettirme hediyesi diye. oradaki en güzel cevabı hatırlarsınız hani şu şık ve kullanışlı
kikirikli ve angeldreamsla aynı şeyi düşünüyorum.

Vallahi benim de aklıma o konu geldi.

konuma yorum yazma diyenlerin de ayrıca hastasıyım! herkese açık bir konu, yazılan yorumu beğenmeyince hemen yorum yazmaaa! olduuu!

Sorma yaaa,moda oldu.

Konuya gelince...

Vah ki ne vah...

tesekkur ederım anladıgınız ıcın...

sızın anlayamadıgınız şey şu:
ben para ıstemedım. para karsılıgı bırsey de ıstemedım
manevi değeri olacak bırseydı sadece.
ama dedıgım gıbı sıze gore hersey: para para para.........

:)))
öyle bir savunmuşsun ki pes dorusu bir kere size ne diyebilme gibi bi lüksü yok bu arkadasın çûnkü sevgilisine aldıracaği hediyeyi bizlere soruyor yani kknın saygı değer üyelerine ama senin yorumunda gayet seviyeli olmuş yani eski sevgilide anca ayıya bakılarak hatırlanir yani gayet gûzel bir secim tebrikler :))))

Yoo bana göre herşey PARA PARA PARA değil. Neler yazıldı bilmiyorum. Diğer yorumları okumadım açıkçası... Sadece birini okudum bişeyler yazdım o da savunmaya geçti. Neyse... :) Zaten işin içinde para olsaydı inan bana buradaki tepkiler yüzünden intihar etmeyi düşünürdün...

Birşey yapacaksa kendisi yapsın bence.. Önemli olan onun içinden gelmesi değil mi birşey alacaksa veya yapaaksa Ayrıca 'ne istiyorsun söyle onu yapayım' demek bence hiç hoş değil hele de yeni başlamış bir ilişki için..Bak alışkanlık yapar cocuk doğum gününde gelip ne alayım diye sorar sonra tabi bunlar benim fikrim şekerimm umarım yanlış anlamazsın

Neyse sen bize fikir sormuşsun o yüzden bence kendi el emeği olsun meselaa yemek yapsın sana

Kesinlikle... .....................

erkek arkadaşınızın size verdiği bu hak,daha sonraki hatalar için davetiye olabilir.her hatayı ödülle geçiştirmeye çalışabilir
lütfen birşey talep etmeyin,ben affettim deyin,geçiştirin

Ancak ayıya baktığımda onu hatırlıyorum o yüzden ayı aldırdım hem ayı değil aslında ayıcık hem hediyeden hediyeye fark var cnm, hee sevgilisinin içinde art niyet varsa o şekilde hediye almak istiyorsa onu bilemem ama bence en doğrusu ona sorması değil gidip kendisinin alıp ona sürpriz yapması daha mantıklı işte fazla karışmayayım dedim ama bazı arkadaşlarda olayı hemen saptırıyorlar yanlışmıyım ben ona kızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…