kızlar sevgilimden ne istemeliyim ?

çok aşırıya kaçmamak kaydıyla ondan ne isteyebilirim ?
bu da senin cümlen, manevi anlamda zaten aşırıya kaçamazsın..cömert sevgilinden altın iste ne zaman istersen harcarsın
al tavsiye sana, senin cümlene göre kimsenin uydurması değil

He evetya kendi iliskimle karistirsim ben... Comert kocacim iki dakika eve gec gelse bi ceyrek alir gelir kendini affettirmek icin

Konu sahibi arkadaş, sevgilinin sırf buluşmaya biraz gecikti diye; dile benden ne dilersen ama sadece tek hakkın var diyerek, lambanın cini gibi teklif sunmasına kimse anlam veremedi. Celallenmene gerek yok.

vallahi konuyu öyle bir ele almışsınız ki bayanlar gerçekten pes dedirtiyorsunuz... ne kadar kırıcı sözler sarfedilmiş, konu ne kadar başka şekil almış..
sanırım konu sahibi birazcık küçük bir yaşta.. sevgilisiyle ufak bir tartışmaları olmuş hadi gönlünü alacağım diye oğlan şirinlik yapmış kendince... hanım kızımız da gelmiş konu açmış haa hiç gerek yokmuş ama yapmış... hiç birimizin sevgilisi yapmadı mı şirinlikler? bizleri kızdırınca hiç mi hatasını affettirmek için çabalamadı? nedir şimdi bu arkadaşa bu kadar yüklenmekte ki amaç??

büyükleri olarak ablaları olarak hatta pek çoğu kızın annesi yaşında olan sevgili bayanlar nerde kaldı olgunluk??
doğru düzgün nasihat vermek varken nedir bu aşağılama isteği.. gerçekten çok tuhaf herkes!

konu sahibi arkadaşım, seni anladım..evet belki konu açmanı gerekecek önemlilik de bir durum yok ama sevgiline sende şirinlikler yaparak bir şekilde gerek olmadığını belirt.. çok ısrar ettiği sürece de hadi bu yemeğimiz özrün niyetine olur der geçersin... daha ilişkin çok yeniymiş, unutulmaz bir an yaşamak için ve mükemmel sürprizler için erken... üstelik ortada mükemmel sürpriz yapmasını gerektirecek durum da yok

sevgilim çok cömert aşırıya kaçmadan ne isteyebilirim sadece bir kerelik diyosun hemde innsanları paragözlülükle itham ediyosun
mesajın gayet açık ve kim okusa aynı şeyi düşünür
haa değilsede yanlış yazmışım yanlış anlaşıldım diyerek açıklayabilirsin
o zaman herkes fikrini söylerdi
kızmaya hakaret etmeye gerek yokki

Tamam da o zaman cömertlikle yemek yapmanın ne alakası var ? Mesela tavuk yemeği yerine et pişirise daha mı cömert oluyor? Cömertlikten kasıt ne o zaman ?Burda hepimiz anladık neyi kasttetiğinizi boşuna kendinizi hırplamayın. O manevi deidğiniz şeyler parayla satın alınmaz hele ki cömertlikle hiç alakası yok gönül güzelliğiyle, sevgiyle, saygıyla ilgisi var bilmem anlatabildim mi.

Arkadaşım demişsin ki birisine "ilişkimi kıskanıyorsun"
Kim senin ilişkini kıskansın?
Soruna gelince de, erkek arkadaşının içinden ne geliyorsa onu yapsın. Sen istiyorsun diye değil kendi istediği gibi davransın daha kıymetli olur bence burada bizden aldığın fikirlerden..

konu sahibinin diğer açtığı konuyu okursanız 26 yaşında olduğunu görebilirsiniz. saygılar.

Son düzenleme:
Inanir misin ben o son cumleyi okumamistim bile... Kiskanclikmis, acgozlulukmus...

Guldum... Hem de baya bi.. Yazik yazik.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...bir-tarafta-ailem-tarafta-masum-bebek-13.html

Konu Sahibi : elenaaa #127 elenaaa
Papatya

Giriş tarihi
May 2012

burası tamamen mutsuz kadınların , ınsanlara saldırdıgı bır yer.

sankı çocugu ben aldırdım bı taşlamadıgınız kaldı.

sızınle derdını paylaşmayaçalışan da kabahat. kendı mutsuz dunyanızda yaşamaya çalısmaya devam edın sız.

kaldı kı ben hıcbır yerde kardesım haklı dıye bısey soylemedım. ama cıddı soyluyorum sız paranoyaksınız. kafayı yemişsiniz.

daha baska da bu sıteye gırmem, yazmam da. beddua bıle ettınız. kadınlar kulubuymus peh..

şu mesajdan sonra bide konu açmışsın ya cesaretine hayran kaldım valla

Son düzenleme:
valla ben k k kadınlarına hayranımmmmmmmmmmmmmm canlarım benımmmm herseyı ne güzelde anlaıyorlarrrrrrrrrrrrrrr ben tam cevap yazıcammm bı bakıyorummm hatunun tekı döktürmüşşş.... akıllı kadınların gücü dıye buna derımmm kızlar sıze katılıyorummm

Buraya giren bütün insanlardan olumlu sözler bekleme, her karakterde insan var, herkez aynı değil bu yüzden bence konu açmak için burda bir kaç kere düşünün yada işine gelmeyen yazıları görmemezlikten geliceksin

Sevgilimden bir şey isteyeyim mi?
Sevgilimden ne isteyeyim?

İki soru çok farklı ve aslında ilk sorunun cevabı verilmiş ekseriyetle.
Beklenen cevap ikinci soruya ait.
Zaten bir şey isteyecek konu sahibi, kararını vermiş, problem "ne " olacağı.
Davranış yanlış ya da doğru, bunu sormuyor ki.

Konu sahibi,
Erkekler bulunmaz Hint kumaşı değiller.
Şu sitede "İlişkimi kıskanıyorsun" ithamından daha bayağı ve saçma bir yaklaşımla karşılaşmadım henüz.
(Erkeklerin geyik olarak açtığı konuları saymıyorum.)
Beğenmediğiniz yorumlar gelmesi kimseye saldırma hakkı vermez size.
Belki kendinizi anlatırken kelimelerinizi yanlış seçmişsinizdir...

Konuya gelince,
Bunu erkek arkadaşınızın düşünmesi gerekir ama illaki bir şey olsun diyorsanız beraber pikniğe gitmek isteyin.
Alın sepetinizi, piknik yapın baş başa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…