kızlar sevgilimden ne istemeliyim ?

çok cömert bı ınsan oldugu ıcın de bana bir hak verdı
bu senin cümlen değil mi? para para para derken kendi cümlenden yola çıkılmıştır
rüşvet ne fark eder maddi yada manevi
yorumları beğenmeyen konu sahibi hemen savunmaya geçer ne garip fikir alışverişinde zıt fikirlerede saygı duyulmalı yorum yazma o zaman denmemeli
adamında neden geç kalmasına bile rüşvet teklif ettiğine şaşmamalı

Son düzenleme:
Sevgilin seni çok seviyor,sana çok değer veriyor
Azıcık gecikti diye baksana nasılda affettirmeye çalışıyor kendini
Ben konun açılış amacını anladım sanırım konu sahibesi
Şimdi yazma,çek git yorumlarınada hazırlıklıyım

farklı bakış açılarına hayranım
hatta fikrinize katılmaya başladım bile
en iyisi arkadaşa öneri verelim bence pırlanta aldırsın ha cömert sevgilsinden maddi bişey beklemiyorsa o da 5 kez geç gitsin mesela

çok garip bir durum. Ne istemeliyim de ne demek??

hediye sipariş edilebiliyormuy muş? garip bir ilişkiniz var sanırım.

bence sen tamamen maddi olarak birşeyler düşünüyorsun ama nedense açık açık kimseye söyleyemiyorsun..
aslında ortada her şey, sinema , yemek vs vs bunlara her zaman gıderız dıyorsun yaaa,,, bunların dısında gerıye kalan sadece maddı bir hediye ..

tek taş iste o zaman
sevgılınle aranda kaç yaş var??

Sonuç?=anı. :)))

.

Her hata yaptığında sen ondan bişeyler yaparsan o hatalarda artar bence kendi düşünüp gönlünü alması lazım.

ben de konuyu okuduğumda kafamdan şöyle birşey geçti.
böyle geç kalma gibi senin de ufak gördüğün birşey de bile affetme hediyesi almak istiyorsa yarın birgün sen birşey yaptığında senden de bekleyebilir.
böyle şöyle küçültmeye bak, hediyeyle resmileştirip büyütmeye.

Bugün sana yarın ona..
Eğer sende bir gün hata yaparsan ödeyemeyeceğin bir şey isteyebilir.
"Manevi" olarak yani.
Büyütmeden geçmelisin, hediye siparişle alınmaz.

bence bu seferlik affettim de ama bi daha hatalar olursa nasıl affettireceğini sen kendin düşün diyebilirsin tabi sevimli bir şekilde söyle canım

sevgilim çok cömert deyip arkasından bişey isteme hakkım var dediğin için herkes böyle yorumlar yapıyo
ilişkiniz yeniymiş çokta tanımıyosunuz birbirinizi belkide sevgilin seni deniyo olamazmı
bakalım paraya pulamı önem veriyo diye deneyebilir
fikir verecek olursamda nemrut dağına çıkın orda gğneşin batışını kahvelerinizi yudumlayarak seyredin
veya amanoslara çıkın kamp kurun
ayy ben bu yaz bebekle eve tıkıldım biyere tatile gidemedimya hep aklımda tatil olunca tabii fikirlerde böyle çıkıyo kussura bakmayın

"comert" diyen ne istesem diyen sizsiniz neden simdi geri vites yaptiniz pardon? Iki uc sunu aldir bunu aldir deseydi hemen patir patir icinizdeki "comert" erkegi yiyici kadin ortaya cikacakti ama kazin ayagi oyle olmadi degil mi?

Bak istedigin cevabi ben vereyim sana madem cok comert bi sevgilin var ondan "manevi degeri olan" ne cok pahali ne cok ucuz onun comertligiyle dogru orantili bir taki iste.. Nasil olsa iki aya kalmaz ayrilirsiniz, isciligi de fazla olmasin bozdurur bozdurur harcarsin

sanırım kendı ilişkinle karıştırdın..........
normal..... kişi nasılsa karşısındakını de öyle bılır,
üstüne basa basa para değil diyorum. mesela benım ıcın bır yemek yapması falan. benım kastım bu. ne isteyeyim derken boyle bırsey kasdettım.
ama kıskançlık senın damarlarına işlemiş. ben ne desem boş . kendı kendını kandır açgözlü seni........

millete atıp tutmuşsun madem derdin manevi cömert olduğunu neden sıkıştırıverdin araya

Son düzenleme:
Cömertlik diyince insanın aklına direkt para ve maddi şeyler gelmesi çok normal.Eğer çok kibar düşünceli deseydin anlardık maneviyat olduğunu zaten.

Ayrıca bir arkadaş ne var bunda bende ayı istedim erkek arkadaşımdan demiş,evet bende istemiştim kendi ağzımla büyük bir ayıcık al diye,almıştı sağolsun ama ben yaptığı bir hata karşılığında istememiştim ki...

Biz hepimiz sadece seni uyarmak istedik,her yaptığının affedileceğin sanmasın arkadaşınız dedik.Kendi aranızda bana şu jesti yap geç kalmanın karşılığında desen hadi belki,ama sen buraya yazıp fikir istiyorsun.

Hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz,jest yapıyoruz birbirmize...PARA GÖZ DE DEĞİLİZ...Madem yardım istemiyorsun buyur sorununu kendin çöz ozaman....

konu sahibi arkadaş çok çelişkilisin
derdin maddiyat artık emin oldum
yoksa cömert demendeki amaç nedir? cömert işte ona göre hediye tavsiyesi verin mi?
altın alsn değeri azalmaz isteğin cvp buydu işte al sana öneri gene mi olmadı

maddi anlamda birsey isteyecegin kesin manevi anlamda ne isteyebilirsin ki ?
sinemaya gotur demen bile maddiyatla yani ``PARA``ile olacak is,
o yuzden maddi anlamda birsey istemiyorum deme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…