- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
sızın anlayamadıgınız şey şu:
ben para ıstemedım. para karsılıgı bırsey de ıstemedım
manevi değeri olacak bırseydı sadece.
ama dedıgım gıbı sıze gore hersey: para para para.........
Sevgilin seni çok seviyor,sana çok değer veriyor
Azıcık gecikti diye baksana nasılda affettirmeye çalışıyor kendini
Ben konun açılış amacını anladım sanırım konu sahibesi
Şimdi yazma,çek git yorumlarınada hazırlıklıyım
kızlar selam. erkek arkadasımla henüz 4 aydır birlikteyiz. geçenlerde ufak bir hata yaptı, buluşmamıza geç kaldı. ben pek önemsemedım ama çok cömert bı ınsan oldugu ıcın de bana bir hak verdı
bir kere hakkım var, ne istersem yapacagını söylüyor. daha yeni sayılırız , çok aşırıya kaçmamak kaydıyla ondan ne isteyebilirim ?
siz olsanız ne isterdiniz ?? (yemege sinemaya falan herzaman gıderız hanı standartların dısında ama şirin sevımlı bı fikir istiyorum, yanlıs anlaşılmam umarım :))
Burdaki bazı bilmiş kişiler, sevgilisinden istediğini ister, istediğini aldırır sizene sevgilisi değil mi hediyede aldırır ister gezdirirde,sizin sevgiliniz size hediye alsa sevinmezmisiniz, gezip tozarken ona zamanını harcarken iyi ya kadın her zaman daha değerlidir hediyede almalı, gezip tozmalıda hediyenin anlamları vardır ben eski sevgilime ayıcık aldırmıştım evt ben dedim al diye şimdi o ayıcıga baktıgımda eski sevgilimle yaşadıklarım geliyor aklıma bir anı olarak kaldı ne olmuş yani sevgilime istediğimi aldırırım veya alır ne olmuş yani hep bir yobaz yobaz düşünceler.
"comert" diyen ne istesem diyen sizsiniz neden simdi geri vites yaptiniz pardon? Iki uc sunu aldir bunu aldir deseydi hemen patir patir icinizdeki "comert" erkegi yiyici kadin ortaya cikacakti ama kazin ayagi oyle olmadi degil mi?
Bak istedigin cevabi ben vereyim sana madem cok comert bi sevgilin var ondan "manevi degeri olan" ne cok pahali ne cok ucuz onun comertligiyle dogru orantili bir taki iste.. Nasil olsa iki aya kalmaz ayrilirsiniz, isciligi de fazla olmasin bozdurur bozdurur harcarsin
sanırım kendı ilişkinle karıştırdın..........
normal..... kişi nasılsa karşısındakını de öyle bılır,
üstüne basa basa para değil diyorum. mesela benım ıcın bır yemek yapması falan. benım kastım bu. ne isteyeyim derken boyle bırsey kasdettım.
ama kıskançlık senın damarlarına işlemiş. ben ne desem boş . kendı kendını kandır açgözlü seni........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?