- 28 Mayıs 2025
- 21
- 6
- 1
- 38
- Konu Sahibi birbebehayali
-
Çok teşekkür ediyorum moral verdiniz markası Vula lifeBaya görünüyor markası artımed daysdoctor değilse inşallah vardır
İnşallah bu defa güzel sonuçlanır bir önceki dış gebelikti 15 gün hastanede yattım çok ağırdı hepimize sağlıkla nasip etsin Allahsilik çizgi var
Çizgi var canım
Çok sağolun moral verdiniz.Çizgi var canım
Hamilesinizzz
İnşallah çok teşekkür ediyorumHamilesinizzz
Evet bende gördüm çizgi var inşallah hamilesinizdir kan verinİnşallah çok teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ediyorum cuma günü kan vereceğim inşallah olumlu olur ve bu defa güzel giderEvet bende gördüm çizgi var inşallah hamilesinizdir kan verin
İnşallah haber ederseniz sevinirimÇok teşekkür ediyorum cuma günü kan vereceğim inşallah olumlu olur ve bu defa güzel gider
Maalesef kan testim negatif çıktı olmadı..İki gün üst üste pozitif çıkmıştı üstelik ama kanda çıkmadı kimyasal mıydı başka bir durum mu oldu anlamadımİnşallah haber ederseniz sevinirim
Kimyasal olabilir dediğiniz gibi üzüldüm umarım tekrar pozitif görmek nasip olur kanda da testte deMaalesef kan testim negatif çıktı olmadı..İki gün üst üste pozitif çıkmıştı üstelik ama kanda çıkmadı kimyasal mıydı başka bir durum mu oldu anlamadım
Amin inşallah bir dahakine hayal kırıklığı olmaz çok sağolunKimyasal olabilir dediğiniz gibi üzüldüm umarım tekrar pozitif görmek nasip olur kanda da testte de
Olabilir çizgi var ama kuruluk çizgisine de benziyor bilemedim bence adetinizi bekleyinbenimkine de bakarmısınız kızlar adetime 4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?