kızlar şimdi kan verdim dua edin banaaaa..

Benimde günüm 9 gün geçti, idrar testim negatif
kan vermeye çekiniyorum - negatif görücem diye. .
Hakkında hayırlısı olsun canım inş hamilesindir. .

Umarim hayırlısı ve saglikla olur Bebeğiniz. Değerini artmıştır inşallah heyecanlandıran simdi

Konu sahibesi ve ben ve tüm isteyenlere sağlıklı bir bebiş versin Rabbim inşallah Kızlar Dr yumurta çatlamış dedi ve bugün bata daha 16 gün varken beta hcg 0.377 çıktı wma sonuçlar mesaiye yetişmedi sizce yükselme şansı var mı

Adetimden 23 gun gecti 2 kez kan testi yaptik sonuc negatif doktor adet söktürücü verdi ama kullanmadim icimden bir ses kullanma diyor bir doktora daha gitsem mi acaba yani ne yapacagimi da tam bilemiyorum artik

Adetimden 23 gun gecti 2 kez kan testi yaptik sonuc negatif doktor adet söktürücü verdi ama kullanmadim icimden bir ses kullanma diyor bir doktora daha gitsem mi acaba yani ne yapacagimi da tam bilemiyorum artik
bence bi doktora daha görün çünkü bazı yerlerin labaratuvaar cihazları güvenilir olmuyor

İnşallah seninledir bebeğin kuzum ya yine git ama sonuç ne olursa olsun haber ver

Ayyy canm ya şükür yükseliyor bak hafi sağlıkla büyüt inşallah karnında canm çok sevindim darısı basimaaaaaa allahım nolur bende böyle sevineyim ya inşallah

Zaten ilk testinin ardindan 1 gun sonra yaptirdin artis gayet iyi. Saglicakla kucagina al bebisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…