- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.782
- 798
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
inşallah :) eğer 5 olması gebelik değeriyse artmıştır ama değilse artmaz zaten bakalım kismetUmarim hayırlısı ve saglikla olur Bebeğiniz. Değerini artmıştır inşallah heyecanlandıran simdi
bnce denemekten zarar gelmz idrara geç düşüyormuş sonuçtaBenimde günüm 9 gün geçti, idrar testim negatif
kan vermeye çekiniyorum - negatif görücem diye. .
Hakkında hayırlısı olsun canım inş hamilesindir. .
9 gün uzun bi süre bi kanda baktirin bence umarım gönlünüzce olur.Benimde günüm 9 gün geçti, idrar testim negatif
kan vermeye çekiniyorum - negatif görücem diye. .
Hakkında hayırlısı olsun canım inş hamilesindir. .
bence bi doktora daha görün çünkü bazı yerlerin labaratuvaar cihazları güvenilir olmuyorAdetimden 23 gun gecti 2 kez kan testi yaptik sonuc negatif doktor adet söktürücü verdi ama kullanmadim icimden bir ses kullanma diyor bir doktora daha gitsem mi acaba yani ne yapacagimi da tam bilemiyorum artik
İnşallah seninledir bebeğin kuzum ya yine git ama sonuç ne olursa olsun haber verAdetimden 23 gun gecti 2 kez kan testi yaptik sonuc negatif doktor adet söktürücü verdi ama kullanmadim icimden bir ses kullanma diyor bir doktora daha gitsem mi acaba yani ne yapacagimi da tam bilemiyorum artik
kızlar 6.52 ? sizce pozitif miiiAynen canim.
Benim de beta bugun 3205 cikti ve cok sukur keseyi gorduk.
Allah sizlere de en hayirli zamanlarda nasip etsin insallah.
Evet daha coook yeni gözün aydiinkızlar 6.52 ? sizce pozitif miii
yaaaaa ağlıyorum şuaaaannnnnnn :))))))))))))))))))))))) kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaEvet daha coook yeni gözün aydiin
yaaaaa ağlıyorum şuaaaannnnnnn :))))))))))))))))))))))) kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Can'ım bence pozitif daha günün var önünde yine yaptırırsın 2 günde bir güzel haberlerle dönmen dileğiyle ama şimdiden tebrik ederimkızlar 6.52 ? sizce pozitif miii
kızlar sonuç 6.52 ? adetiime de hala 4 gün var dün akşamda 5.74 tü
inşallahh canım yaaaaaa :))) inşallaaaahhhh :)))))))))))))Ayyy canm ya şükür yükseliyor bak hafi sağlıkla büyüt inşallah karnında canm çok sevindim darısı basimaaaaaa allahım nolur bende böyle sevineyim ya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?