kızlar şimdi ye kadar sevgilinize ne hediyeler aldınız el emeğinizle neler yaptınız

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
yardımınıza ihtiyacım var kızlar sevgilinize yaptıgınz hediyeler süprizler aldıklarınız yakında yıl dönümü sevgililer günü ve dogum günü var yardımcı olursanız sevinirm :)

Atkı örmüştüm, ip artmıştı bir de patik örmüştüm. :27: Başka el emeğim yok sanırım. :26:

bitane bezin kenarini oyalayip icine sacimi koyup onuda bi kutunun icine koymustum. onu hediye ettim. parfüm, saat, gömlek. baska ne vardi... güzel bi cerceve alip icine fotografimizi koydum onu hediye etmistim bide. aklima baska gelmiyor, herhalde bu kadardi.. sevgiline sürprizmi yapmayi düsünüyon :)

bitane bezin kenarini oyalayip icine sacimi koyup onuda bi kutunun icine koymustum. onu hediye ettim. parfüm, saat, gömlek. baska ne vardi... güzel bi cerceve alip icine fotografimizi koydum onu hediye etmistim bide. aklima baska gelmiyor, herhalde bu kadardi.. sevgiline sürprizmi yapmayi düsünüyon :)

evet canm zaten sevgililer gününde dogum günü ve yıl dönümüz de 10 gün öncesi hepsi bir arada anlayacan :)

Back
X