Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

Canım senin foto hangi sayfada? Sanırım saclarimiz ayni boyda :) benimde toplanmiyo. Ben 3. Kurumu salı günü yapicam uzama da var ama öyle 1 cm kadar değil bide arada saçımi da boyadım 1 ay dolsun tahmini uzatmayı yazicam. Yalniz ben içine bepanten ve evigen koymamistim yarin alicam 3. Küre onları da eklicem karar verdim

canım benim saçlarım toplanıyor artık, bırak toplanmayı örmeye bile bapladım :))) darısı başına... çok mutluyum...

kızlar merhabalar.uzunca bi süre giriş yapamadım :KK43: ne durumdasınız kürler nasıl gidior ??? en son foto atıcaz demişsiniz ama yokk merak ettim :KK66:

tatlım ben foto atıcam bir türlü vakit bulamadım işlerim inanılmaz yoğun ne zamandır kulübe bile giremedim, en kısa zamanda inşallah... harika gidiyor benim saçlarım çabuk uzuyor gerçi ama sinamekinin de etkisi büyük bence

Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım küre ,bepanten ampulde ekledim daha hızlı sonuç veriyormuş ve küçük bi şişeye 5 tane doğum kontrol hapı ezip şampuanımı ekledim onunla yıkıcam 5 saat sonra ,3 ay sonra size fotoğraf atarım sonucu :KK200: ''ekte fotoğrafı paylaştım''

Eklentiler

• 1436538674294.webp
    1436538674294.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 175
Bende de aynısı oldu 5 ayda hemde :)

Sinameki kullandım daha sonra her banyodan sonra AVON argan yagı serumu kullandım şu sıralar saçlarım erkek saçı gibi kısa :) Kuaför faciası tabi.
image.webp
image.webp
image.webp

Eki Görüntüle 1517574 Eki Görüntüle 1517575
bunlar canım fotolarım toplamda 6 ay yaptım her ay 4 cm uzama oldu.ama en sonki halin üzerinden 1 ay geçti tekrar yeni halinin fotosunu atıcam.şimdi karışık yağ bakımını kullanıyorum.saçlarım dökülüyor tabi ama öyle abartılcak gibi değil :KK66:
güzel uzamış saçlarınız ama bu saç max. 10 15 cm uzamış gibi görünüyor. 24 cm uzamamıştır:)

Şaka..
1ayda nazil uzar bu kadarr
uzuyo canım.
daha önce yaptım ve biliyorum 4-5 sene önce yapmıştım ilk daha bu sinameki ilk yazıldığı zaman.
herkeste ayı sonucu verir mi bilmem ama baya iyi uzatıyor.
denediğim şeyler var ve hiç bu denli uzatan görmemiştim.
o yüzden yine aynı formülü yapıyorum. hiç başka şeylere bakmadım bile. direk bu kür aklıma geldi ve başladım.

ama içindeki malzemeleri tam koyup, gününde yapmak ve uzun saatler bekletmek çok önemli. ben an az 4-5 saat bekletirim.
yattığım da olmuştur hatta ertesi gün yıkamışımdır.

uzuyo canım.
daha önce yaptım ve biliyorum 4-5 sene önce yapmıştım ilk daha bu sinameki ilk yazıldığı zaman.
herkeste ayı sonucu verir mi bilmem ama baya iyi uzatıyor.
denediğim şeyler var ve hiç bu denli uzatan görmemiştim.
o yüzden yine aynı formülü yapıyorum. hiç başka şeylere bakmadım bile. direk bu kür aklıma geldi ve başladım.

Sinem ki bende 3ayda bu etkiyi gösterdi

Merhaba ben sinemaki kurunu 4 hafta kullandim, yani haftada bir yapildigi icin toplamda 4 kez diyim. Ama her yapisimda saclarim daha da dokuldu yani ilk 2 seferde aldirmadim ama arttikca uyuz oldum. Sonra da biraktim. Simdi burda dokulmeler sonradan azaliyo basta hep dokuluyo demisler, hangi donemde azaliyo acaba asagi yukari, yani 4.haftada bile dokulmesi normal miydi acaba?

Bide sacin boyali olmasi bisi fark eder mi,daha cok dokuluyodur belki boyanan saclar vs diye

Back
X