o kadar karmaşığımki anlatamam. dün her zamanki gibi yine sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım v.s. Neyse sonrada biraz nete gireyim dedim, sıkılmıştım cünkü. bi his içimde facebook a gir dedi. bende girdim. Benim aşkımın adresi yok orda, daha doğrusu sildi hesabını ordan. ben onu orda bulamayacağımı biliyorum, ama yinede sanki onu bulacağım diye isim bölümüne benimkinin ismini soy ismini yazdım. Ve aradım. bide ne göreyim karşımda benimki facebook ta bide bir kızla sarmaş dolaş. Bide isim bölümünde hem kızın ismi soy ismi hemde benimkinin ismi soy ismi varsenağlama. o an resmen şoke oldum anlatamam. gözlerimden yaşlar akıyor ama nasıl nasıl akıyor. içimden neler neler dedim aşkıma kızdım da kızdım. Sonra o kızgınlıkla aşkıma mesaj cektim. Aynen şöyle ''Sen beni uzaktayım diye hiç bişeyi öğrenemez farketmez mi sandın. ama yanıldın.bundan sonra beni kandıramazsın.sakin bir daha beni arayıp sorma. ..... mutluluklar dilerim '' diye mesaj cektim sevgilime kızgın bir şekilde. bunun üzerine bide telefonumu kapattım cünkü hic bir şekilde onunla konuşmak istemiyordum. neyse kısa bir süre sonra yine açtım. cünkü merak ediyordum. aradımı mesaj cektimi diye. ne yazdı diye. Actım mesaj atmış bir sürü. Konuştuk baya sevgilimle. sonra bana olanları anlattı. Aylar öncesinden kalma bir ilişki olduğunu ve onun bu kızla hiç bir alakasının kalmadığıyla ilgili. Zaten benle birlikte olmadan öncede söylemişti. kendini gecmişini anlatmıştı. yani o zamanlar benden once 6 ay once bir ilişkisinin olduğunu biliyordum. ama kızın ismini felan söylememişti. bende sormamıştım zaten. Bu kız şu anda halla benim aşkıma deli gibi aşık yaaa inanamıyorum. çok rahatsız ettiği için zaten kendi hesabınıda kapattı sevgilim. offff icimden bir ses diyorki. at bu kıza bir mesaj, ama sonra yok olmaz diyorum, napacağımı bilmiyorum gercekten. Çünkü aşkım bana sakın ''o ruh hali bozuk kişiyle muhatap bile olma'' dedi.
ooffff yaaa offffff çok sinir bozucu durum gercekten. şu anda halla o resim orda mevcut duruyor. ve ben onu göre göre sinir oluyorum her seferinde. naappaaccaamm ben yaaa:a015:. o kız aşkımı rahat bıraksın yaaa.
ooffff yaaa offffff çok sinir bozucu durum gercekten. şu anda halla o resim orda mevcut duruyor. ve ben onu göre göre sinir oluyorum her seferinde. naappaaccaamm ben yaaa:a015:. o kız aşkımı rahat bıraksın yaaa.
Son düzenleyen: Moderatör: