Kızlar sıvılce belirtimidir hiç sivilcesı olmayan bırı adete yakın ilk defa cıkıyorsa..

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Kızlar selam benm hiç sivilcm cıkmazdı şuan bata 4 gun var.
Ve bnm alnım doldu pıtır pıtır .
Senelerdır yasamamışımdır..
Bata 6 gun kala kan testım negatıftı ama arastrrken bunu yaşatanlarda varmış dıye yazılar gordum sizlerden varmı yaşayan

Sivilce her durumda çıkabilecek bişey tabi ama benimde hiç sivilcem yokken ilk 2 ayımda çok sivilcelenme olmuştu umarım seninde hamileliktendir

Hormonal değişimlerden sivilce çıkar ama beslenme şeklinden de veya adetin başlamadan önce de çıkabilir ya da stresten çıkabilir. Bat'a 6gün kala test yaptırmışsın, çok istiyorsun sanırım. Bu kadar strese girme, stres de engel olabiliyor gebeliğe...

İnşallah hamilesindir tabi ama bu kadar gerilme, sivilce bu sebebi her şey olabilir...

benim adet öncesi de çıkardı sivilcelerim hatta üzülmüştüm yine regl olucam diye ama çok şükür o ay gelmedi seninki de inşallah gebeliktendir kuzum :KK200:

Mevsimsel olabilir, hormonal olabilir,strese bağlı olabilir. Bana pek hamilelik gibi gelmedi ama istiyorsun sanırım bebek inşallah onun işaretidir canım

Sivilce her durumda çıkabilecek bişey tabi ama benimde hiç sivilcem yokken ilk 2 ayımda çok sivilcelenme olmuştu umarım seninde hamileliktendir

Hormonal değişimlerden sivilce çıkar ama beslenme şeklinden de veya adetin başlamadan önce de çıkabilir ya da stresten çıkabilir. Bat'a 6gün kala test yaptırmışsın, çok istiyorsun sanırım. Bu kadar strese girme, stres de engel olabiliyor gebeliğe...

İnşallah hamilesindir tabi ama bu kadar gerilme, sivilce bu sebebi her şey olabilir...

benim adet öncesi de çıkardı sivilcelerim hatta üzülmüştüm yine regl olucam diye ama çok şükür o ay gelmedi seninki de inşallah gebeliktendir kuzum :KK200:
Tesekur ederım kızlar aslında kanda negatıf gormeme ragmen boyle bı tuhaflık sezınce işte insan herşeyden umut kapıyr ama dediğinz gıbı mevsımsel faktrler falanda var hayırlısı cok tesekur ederım :))

Back
X