- 19 Mart 2016
- 85
- 5
- 16
- Konu Sahibi captiveangel
-
Annemse annem kendinin hakaret duyası varsa bırakırım etsinler..
Kimseyi eğleyemem ben, sizin davranışınız çok yerinde ama anneniz memnun hakaretten sanırım.. Bırakın çok sevgili arkadaşları istediği gibi laf yapsın..
Sen bilirsin olurduMerhaba kızlar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ben aile başlarına çok düşkünüm ve başıma ne geliyo sırf bu yüzden geliyor. Ama yaşadığım durumdan dolayı size bi sorum olacak. Annem biraz kilolu ve arkadaş çevresinde çok sevilen biri. Geçen gün annemin fotoğrafının altına arkadaşının biri "İki sisman" diye yorum yapmış. Bende bunu görüp yorum yapan kişiye yorumu silmesini söyledim ve ne olduysa o andan sonra oldu zaten. Bana cevap olmak " muhatabı ben olmadığımı, istediğini yazabileceğini, annemin buna müsade ettiğini yazmış. Şimdi size soruyorum. Annenize birileri Sizin yanınızda anneniz yokken " şişman, tombili, uykucu" gibi aşağılayıcı yorumlar yapsa ve anneniz de size, " sen benim arkadaş çevreme karışamazsın onlar beni böyle seviyo" dese tepkiniz ne olur??
Sen bilirsin olurdu
Bunu beğendi şuna yorum ekle ne kadar saçma sapan bir durum haline gelmeye başladı su sosyal medya hesapları
ben anneme bile derim şakadan şişko falan terbiyesiz çocuk mu oldum ben şimdibence çok takılma annende böyle diyorsa
anneniz haklı kendisini rahatsız etmeyen bir durum için kalkıp arkadaşına yorumunu sil demeniz yersiz olmuş..
anneniz kendiyle barışık ama siz annenizin kilosuyla pek barışık değilsiniz sanırım..
Annenin avukatı değilsin ki karışıyorsun.
Zaten rahatsız olsa kendi silerdi yorumu.
Hadi sana dertlense bana böyle yazmışlar bozuldum vs diye savunmanı anlarım da durduk yere tepki vermişsin.
Benim annemde kilolu ben anneme tombis,tosunum diye takilirim oda guler.tabi bunu asla hakaret olarak degils evgi sozcugu olarak kullanirim.
Belliki sizin annenizde kilolariyka barisik arkadaslarininda bunu hakaret olarak degil sevgi sozcugu olarak kullandigini dusunuyor.
Vala düşündüm de bunu benim annemin fotosuna yazsalardı bende altına yorum yapardım nur yüzlü annem harika çıkmışsın kem gözlere dikkatOrdan yorumu silmeyi bilmiyor. Ve bazı günler de bu bana bunu söyledi bu bana şöyle yaptı diyebiliyor. Ve ben bu kadına yorumu silmesini istediğimde rica ettim " lütfen sil " dedim. Avukatlık mı Bilmiyorum ama kabul edemiyorum ya
Vala düşündüm de bunu benim annemin fotosuna yazsalardı bende altına yorum yapardım nur yüzlü annem harika çıkmışsın kem gözlere dikkat) yazardım yorum yazan kişiye de bildirim giderdi ister silsin ister silmesin halka açık lafımı sokardım ben olsam :)
Ya canim bosver annen uzulse tepki koyar.benm annemde hic rejim yapmaz allahim beni zayiflat diye dua ederKilo vericem akapuntura gidicem diyo ama . Kilolariyla barışık olsa kilo vermek istemez. Arkadaşları onu bu şekilde seviyorsa niye yüzlerine şişko şişman diyebiliyorlar ve annem niye bu yüzden kilo vermek istiyo? Davam da haklı mıyım bilmiyorum ama hala aklım kabul edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?