Kızlar siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız??

captiveangel

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
85
5
16
Merhaba kızlar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ben aile başlarına çok düşkünüm ve başıma ne geliyo sırf bu yüzden geliyor. Ama yaşadığım durumdan dolayı size bi sorum olacak. Annem biraz kilolu ve arkadaş çevresinde çok sevilen biri. Geçen gün annemin fotoğrafının altına arkadaşının biri "İki sisman" diye yorum yapmış. Bende bunu görüp yorum yapan kişiye yorumu silmesini söyledim ve ne olduysa o andan sonra oldu zaten. Bana cevap olmak " muhatabı ben olmadığımı, istediğini yazabileceğini, annemin buna müsade ettiğini yazmış. Şimdi size soruyorum. Annenize birileri Sizin yanınızda anneniz yokken " şişman, tombili, uykucu" gibi aşağılayıcı yorumlar yapsa ve anneniz de size, " sen benim arkadaş çevreme karışamazsın onlar beni böyle seviyo" dese tepkiniz ne olur??

Annemse annem kendinin hakaret duyası varsa bırakırım etsinler..
Kimseyi eğleyemem ben, sizin davranışınız çok yerinde ama anneniz memnun hakaretten sanırım.. Bırakın çok sevgili arkadaşları istediği gibi laf yapsın..

Ama facebook gibi sosyal ortamda milletin gördüğü fotoğrafın altında böyle bi yorumu asla kabul edemedim. Ve sırf bu yüzden annemle kavgalıyız. Anlamasını bekliyorum ama o arkadaşı tarafını tutuyor sanırım ve bende buna sinir oluyorum..

ben anneme bile derim şakadan şişko falan terbiyesiz çocuk mu oldum ben şimdi bence çok takılma annende böyle diyorsa

Sen bilirsin olurdu
Bunu beğendi şuna yorum ekle ne kadar saçma sapan bir durum haline gelmeye başladı su sosyal medya hesapları

Ayar oluyorum böyle sosyal medyada abuk subuk yorum yapanlara. Aslında kendilerini rezil ediyorlar bana göre. Tepkinizi göstermişsiniz. Karşıdaki kişide bunu anlayacak kapasite yok belli ki. Anneniz de halinden memnunsa boşverin isteyen istediğini yazsın. Herkes yaptıklarıyla kendi kalitesini belli eder.

ben anneme bile derim şakadan şişko falan terbiyesiz çocuk mu oldum ben şimdi bence çok takılma annende böyle diyorsa

Ya bende anneme yerine göre şakalar yaparım ama yeri geldiğinde de " bak anne dalga geçme Yarın biZimde ne olacağımız belli olmaz" diye de uyarırım. Birinin dış görünüşüyle nasıl ego sahibi oluyorlar ben bunu anlamıyorum

anneniz haklı kendisini rahatsız etmeyen bir durum için kalkıp arkadaşına yorumunu sil demeniz yersiz olmuş..
anneniz kendiyle barışık ama siz annenizin kilosuyla pek barışık değilsiniz sanırım..

Değilim çünkü o insanlar kendilerine asla laf söyletmeyen insanlar. Benim annenle niye dalga geçiyorlar. Ve bu bir değil iki değil üç değil

Annenin avukatı değilsin ki karışıyorsun.
Zaten rahatsız olsa kendi silerdi yorumu.
Hadi sana dertlense bana böyle yazmışlar bozuldum vs diye savunmanı anlarım da durduk yere tepki vermişsin.

Annenin avukatı değilsin ki karışıyorsun.
Zaten rahatsız olsa kendi silerdi yorumu.
Hadi sana dertlense bana böyle yazmışlar bozuldum vs diye savunmanı anlarım da durduk yere tepki vermişsin.

Ordan yorumu silmeyi bilmiyor. Ve bazı günler de bu bana bunu söyledi bu bana şöyle yaptı diyebiliyor. Ve ben bu kadına yorumu silmesini istediğimde rica ettim " lütfen sil " dedim. Avukatlık mı Bilmiyorum ama kabul edemiyorum ya

Benim annemde kilolu ben anneme tombis,tosunum diye takilirim oda guler.tabi bunu asla hakaret olarak degils evgi sozcugu olarak kullanirim.
Belliki sizin annenizde kilolariyka barisik arkadaslarininda bunu hakaret olarak degil sevgi sozcugu olarak kullandigini dusunuyor.

Kilo vericem akapuntura gidicem diyo ama . Kilolariyla barışık olsa kilo vermek istemez. Arkadaşları onu bu şekilde seviyorsa niye yüzlerine şişko şişman diyebiliyorlar ve annem niye bu yüzden kilo vermek istiyo? Davam da haklı mıyım bilmiyorum ama hala aklım kabul edemiyor

Vala düşündüm de bunu benim annemin fotosuna yazsalardı bende altına yorum yapardım nur yüzlü annem harika çıkmışsın kem gözlere dikkat ) yazardım yorum yazan kişiye de bildirim giderdi ister silsin ister silmesin halka açık lafımı sokardım ben olsam :)

Şimdi düşününce mantıklı geliyor ama bunu benim yanımda hep yapıyolar. Hadi ordan yazdın o yorumu Peki yanında söylendiğinde tepkin ne olacak?

Ya canim bosver annen uzulse tepki koyar.benm annemde hic rejim yapmaz allahim beni zayiflat diye dua eder
Ama kilolariyla kendi dlaga gecer eapiri yapar belliki senin annende oyle.

Bilmiyorum arkadaşlar Belki haklı olabilirsiniz ama kabul edemedim bi an ve başıma iş açtım annemle küstüm. Konu tekrar açılır mı onu da bilmiyorum ama davamın arkasında durmak istiyorum. Millet ağzından çıkacak cümleye dikkat etsin annemle dalga geçmesinler istiyorum. Fikirleriniz içinde ayrıca çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…