- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi captiveangel
-
Bunu söyleyenler zayıf mı?Şimdi düşününce mantıklı geliyor ama bunu benim yanımda hep yapıyolar. Hadi ordan yazdın o yorumu Peki yanında söylendiğinde tepkin ne olacak?
msj tekrarı
Onu yazan sıskadır,kürdanmi kendisi
İşte ciddi söyleyince suçlu olursunBunu söyleyen kişi 1 metre boyunda suratsız Bişey. Sanırım ben damarıma basılan bi konuda hemen ciddileşiyorum. Bu babamın oğlu olsa bile ki abim var asla ve asla abiminde yapmasına müsade etmem siye düşünüyorum.
İşte ciddi söyleyince suçlu olursun
Böyle ima ederek gülerek söyle hem içinde kalmaz hem de karşındaki sert tepki veremez
İşte ciddi söyleyince suçlu olursun
Böyle ima ederek gülerek söyle hem içinde kalmaz hem de karşındaki sert tepki veremez
Kızını tutmak arkadaşını tutmak diye düşünme.Suçlu ben oldum valla kesinlikle katılıyorum sana. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmiş misali. Ama annem şunu da yapabilirdi diye düşünüyorum. Her ne kadar onlara bu konuda müsade etse de " Ya evet benim kız bana böyle yorumların yapılmasını sevmiyor lütfen sil" diyip suçu benim üstüme atsaydı annemle kavga etmemiş olsaydık kızını tutsaydı daha mantıklı değil mi ?
Bir metre boyu varsa ve benim damarima bastiysa...
Muhtemelen şu yorumu yazardım :
"... Ve Hobbit beklenen açıklamayı yaptı!"
Gülücük efekti eklerdim. .. Gönder tuşuna basardim...
Anneniz rahatsız değilse bu yorumuna da begeni gelirdi
Kızını tutmak arkadaşını tutmak diye düşünme.
Sen canısın o ise herhangi bir arkadaşı. Sana nazı lafı geçer ama arkadaşına öyle konuşamaz. Sabah git sarıl barışın ve bundan sonra benim önerdiğim gibi davran karlı çıkarsın
Sadece rahat bir kadın annen...Ya evet binlerce dalga geçecek yorumlar yazabilirdim. Ben hala annem neden beni tutmadı da kadının yaptığı yorumlara mantıklı baktı Onun derdindeyim. Benim üstüme atabilirdi durumu. Ben kadınla gene kötü olurdum ama annemde Aaa kızım beni koruyo dalga gectirtmiyo derdi küsmezdik
Sadece rahat bir kadın annen...
Yani bunlara çok takilmiyor..
Kendiyle barışık...
Herkesin bir kişiliği karakteri var...Peki aynı durumda ben olsaydım biri benimle dalga geçecek aşağılayacak olsaydı annem buna müsade ederdi herhalde bunu düşünüyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?