Kızlar siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız??

Ben tam anlamadım. Anneniz çok mu kilolu? Bunu çok takıp çok üzülüyor mu? Şişman onun için büyük hakaret mi? Kısacası anneniz bu yorumu görünce üzüldü mü? Üzüldü de ses çıkaramayan kendini savunamayan bir insan mı?
İnsanların arkadaşları ile ilişkileri muhabbetleri farklıdır. Bazen bazı insanların foto altındaki yorumlardan düşmanı yazdı falan sanıyorum ama kendisi yorumu beğeniyor. Onların muhabbeti bu yani. Belki annenizle de birbirlerine şişko, cüce falan gibi kelimeleri rahatça kullanabildikleri bir ilişkileri vardır.
Ben misal 33 yaşında kadınım, biri benim fotomun altına böyle bir şey yazsa da annem arayıp o yorumu sil dese yerin dibine girerim. Yahu kocaman kadınım. Bu davranışı 14-15 yaşındaki kızlara yapsanız bile onlar da carlar. Çünkü bir birey olduğumuzu düşünmeye başladığımız yıllar. Yani yarın çocuklarınıza falan da yapmayın bu hareketi. Bırakın kendileri savunsunlar kendilerini.

size ne derim ben bile annemı tontiş diye seviyorum , bu illa aşağılamak için söylenen birşey değildir ki kendi aralarında espri konusu bile olmustur eminim, siz fazla alıngansınız ve herseyi hakaret olarak algılarsanız hayatınız zindana döner...

fazla takmışsınız
anneniz rahatsız olmuyor topluluğa yazılan bu söz ona aşağılayıcı gelmiyor
size geliyor.. herkesin düşüncesi farklı işte

boşverin sizde karışmayın bir daha

Şişman, tombili, uykucu... Bunlar bana göre de hakaret sıfatı değiller. Hayır karşımızda ilkokul çocuğu yok ki, kocaman kadın. Belli ki o da bu durumla hayli barışık. Bence de yersiz bi alınganlık olmuş sizin ki.

Bunu hakaret olarak algılamanıza şaşırdım açıkçası.
Bende annemin samimi arkadaşını tombul kelebeğim diye severim, :)

annenizin arkadaş ilişkilerine neden karışıyorsunuz ki? ayrıca şişmana şişman demek hakaret değil, ben de teyzemi dombili tosbaam diye seviyorum, kızı kalkıp bana anneme böyle diyemezsin dese sanane derim, cidden size ne?

Arkadaşlar siz muhabbeti hala anlamamışsınız... benim davam şişman dedi kilolu dedi değil ki. Bunu yüzüne söyleseler annemin suratına bakarım hoşuna gidiyorsa susarım ama FACEBOOK da milletin gördüğü fotoğrafın altına bu tarz yorumlar yapılmasını kabul etmiyorum ki annem facebook da kimler görür o fotoğrafı kimler okur yorumu onu bile bilmiyor kullanmayı bilmiyor yani. Bu mevzu Facebook'tan hakaret ettiği için yüzüne ettiği için değil. Anlatabildim mi??

O zaman şöyle sorayım birde.. bende anneme arda dalgasına koca garı derim bana kızar hatta kavga eder küser. Ama Facebook'tan ya da yüZüne şişko, tombili dendiğinde saygı duyuyo ve hiç bişey demiyo. Kendiyle çelişiyo o zaman garezi bana ben bunu anlıyorum öyle mi ? Sizlerde şakalar yapıyorsunuz madem anneniz size küsüyor mu? Bu ayrımcılık değil de nedir? Beni tutması gerekirken ben koca garı diyorum diye küsen kadın nerde?

Annen rahatsiz olmadiysa senin uyarman yersiz olmus
beliki annen kilolariyla barisik bir insan ve öyle demelerinede kizmiyor
ozaman senindr karisman dogru degil...

iyide annen acikca Fotoyu paylaymismi paylasmis , annen yorumu okumusmu okunus rahatsizlikta duymadigina göre
sen karisamazsin.

Annenizle arkadasi arasinda belki boyle bir muhabbet vardir.ne bileyim garip biraz ama.ben annemin arkadas iliskilerine karismam

hakaret duymaktan zevk alıyorsa bırakırım dinlesin hakaretleri

Kızlar bunu okumadınız sanırım

Senin annen bir melek yavrum.

Tevazu sahibi, koca yürekli kadın, olduğu yerde, olduğu gibi Mutlu, ne hoş :)

Kesinlikle o yorumu yapanı sert bir dille uyarırım. Kimsenin boynunun borcu değil, anneme bunu söylemesinin hiçbir kaldırılır yanı yok.

Hee, ben onu tontişim diye severim, öperim, o ayrı. Ama yüzlerce kişinin gördüğü foto altında o yorumu yapmak BÜYÜK terbiyesizlik!

Karismam tabiki
Cunku onlarin arasındaki iliski bu durumu kaldiriyor demek ki

annenın yerınde olsam
ben kıme nasıl davranmam gerektıgını bılırım sana soracak degılım karısma derdım
arkadasıma yorumunu sıl demenden de rahatsız olurdum
o annenın arkadası annen rahatsız olsa yorumu sılerdı zaten

arkadasınızla sorun yasadıgınızda veya sakalastıgınızda annen arkadasını arayıp kızıma bırdaha saka yapma dıyor mu ?
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…