- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi captiveangel
-
Merhaba kızlar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ben aile başlarına çok düşkünüm ve başıma ne geliyo sırf bu yüzden geliyor. Ama yaşadığım durumdan dolayı size bi sorum olacak. Annem biraz kilolu ve arkadaş çevresinde çok sevilen biri. Geçen gün annemin fotoğrafının altına arkadaşının biri "İki sisman" diye yorum yapmış. Bende bunu görüp yorum yapan kişiye yorumu silmesini söyledim ve ne olduysa o andan sonra oldu zaten. Bana cevap olmak " muhatabı ben olmadığımı, istediğini yazabileceğini, annemin buna müsade ettiğini yazmış. Şimdi size soruyorum. Annenize birileri Sizin yanınızda anneniz yokken " şişman, tombili, uykucu" gibi aşağılayıcı yorumlar yapsa ve anneniz de size, " sen benim arkadaş çevreme karışamazsın onlar beni böyle seviyo" dese tepkiniz ne olur??
size ne derim ben bile annemı tontiş diye seviyorum , bu illa aşağılamak için söylenen birşey değildir ki kendi aralarında espri konusu bile olmustur eminim, siz fazla alıngansınız ve herseyi hakaret olarak algılarsanız hayatınız zindana döner...Merhaba kızlar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ben aile başlarına çok düşkünüm ve başıma ne geliyo sırf bu yüzden geliyor. Ama yaşadığım durumdan dolayı size bi sorum olacak. Annem biraz kilolu ve arkadaş çevresinde çok sevilen biri. Geçen gün annemin fotoğrafının altına arkadaşının biri "İki sisman" diye yorum yapmış. Bende bunu görüp yorum yapan kişiye yorumu silmesini söyledim ve ne olduysa o andan sonra oldu zaten. Bana cevap olmak " muhatabı ben olmadığımı, istediğini yazabileceğini, annemin buna müsade ettiğini yazmış. Şimdi size soruyorum. Annenize birileri Sizin yanınızda anneniz yokken " şişman, tombili, uykucu" gibi aşağılayıcı yorumlar yapsa ve anneniz de size, " sen benim arkadaş çevreme karışamazsın onlar beni böyle seviyo" dese tepkiniz ne olur??
iyide annen acikca Fotoyu paylaymismi paylasmis , annen yorumu okumusmu okunus rahatsizlikta duymadigina göreArkadaşlar siz muhabbeti hala anlamamışsınız... benim davam şişman dedi kilolu dedi değil ki. Bunu yüzüne söyleseler annemin suratına bakarım hoşuna gidiyorsa susarım ama FACEBOOK da milletin gördüğü fotoğrafın altına bu tarz yorumlar yapılmasını kabul etmiyorum ki annem facebook da kimler görür o fotoğrafı kimler okur yorumu onu bile bilmiyor kullanmayı bilmiyor yani. Bu mevzu Facebook'tan hakaret ettiği için yüzüne ettiği için değil. Anlatabildim mi??
hakaret duymaktan zevk alıyorsa bırakırım dinlesin hakaretleriMerhaba kızlar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ben aile başlarına çok düşkünüm ve başıma ne geliyo sırf bu yüzden geliyor. Ama yaşadığım durumdan dolayı size bi sorum olacak. Annem biraz kilolu ve arkadaş çevresinde çok sevilen biri. Geçen gün annemin fotoğrafının altına arkadaşının biri "İki sisman" diye yorum yapmış. Bende bunu görüp yorum yapan kişiye yorumu silmesini söyledim ve ne olduysa o andan sonra oldu zaten. Bana cevap olmak " muhatabı ben olmadığımı, istediğini yazabileceğini, annemin buna müsade ettiğini yazmış. Şimdi size soruyorum. Annenize birileri Sizin yanınızda anneniz yokken " şişman, tombili, uykucu" gibi aşağılayıcı yorumlar yapsa ve anneniz de size, " sen benim arkadaş çevreme karışamazsın onlar beni böyle seviyo" dese tepkiniz ne olur??
O zaman şöyle sorayım birde.. bende anneme arda dalgasına koca garı derim bana kızar hatta kavga eder küser. Ama Facebook'tan ya da yüZüne şişko, tombili dendiğinde saygı duyuyo ve hiç bişey demiyo. Kendiyle çelişiyo o zaman garezi bana ben bunu anlıyorum öyle mi ? Sizlerde şakalar yapıyorsunuz madem anneniz size küsüyor mu? Bu ayrımcılık değil de nedir? Beni tutması gerekirken ben koca garı diyorum diye küsen kadın nerde?
iyide annen acikca Fotoyu paylaymismi paylasmis , annen yorumu okumusmu okunus rahatsizlikta duymadigina göre
sen karisamazsin.
Merhaba kızlar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ben aile başlarına çok düşkünüm ve başıma ne geliyo sırf bu yüzden geliyor. Ama yaşadığım durumdan dolayı size bi sorum olacak. Annem biraz kilolu ve arkadaş çevresinde çok sevilen biri. Geçen gün annemin fotoğrafının altına arkadaşının biri "İki sisman" diye yorum yapmış. Bende bunu görüp yorum yapan kişiye yorumu silmesini söyledim ve ne olduysa o andan sonra oldu zaten. Bana cevap olmak " muhatabı ben olmadığımı, istediğini yazabileceğini, annemin buna müsade ettiğini yazmış. Şimdi size soruyorum. Annenize birileri Sizin yanınızda anneniz yokken " şişman, tombili, uykucu" gibi aşağılayıcı yorumlar yapsa ve anneniz de size, " sen benim arkadaş çevreme karışamazsın onlar beni böyle seviyo" dese tepkiniz ne olur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?