Günaydınlar hanımlar :)
Biz bi durum yaşadık, siz de hat açtırırken, operatör değiştirirken lütfen dikkatli olun. .
Eşimin adına kendisinden habersiz 5 tane hat açılmış. Artık nasıl yapılmışsa bi şekilde sahtecilikle yapılmış ve bizim alakamız bile olmayan bi şehirde açılmış hatlar. Biz bunu, hatların açıldığı şehirdeki hukuk bürosu bizi aradığında öğrendik. Hatlara ait borçlar varmış ve ödenmesi gerekiyormuş. . Gerekeni yaptık, karakola, savcılığa gittik. Bu hatlar Turkcell. Turkcell i aradık ama resmen bizi suçlayacak şekilde bize dönüş yaptılar.
Eşim avukatla konuştu. O da artık nedense geç kalındığı, bu borcu ödememiz gerektiği gibi şeyler söylemiş. Ve bu işle uğraşmak istiyorsak taa o şehre gitmemiz gerekmiş. . Bu işlerden de pek anlamıyorum.
Tamam borcu ödeyelim ama bunu ben kendi adıma kendime yediremiyorum. Düşündükçe sinirlerim zıplıyor. Yani yapmadığımız şey üstelik de başkasının borcunu da ödeyeceğiz. Nasıl adalet bu?? Kime güveneceğiz biz?? Turkcell ise muhtemelen kendisinin alt bayiisinin açtığı hatları iplemiyor bile. Umurlarında değil. Bi da asla kullanmayı eşim de ben de düşünmüyoruz.
Şu an yeni evliyiz ve malum bizim de maddi sıkıntılarımız var. En kötüsü de şu an olması oldu. . Ben yeni bir şehre gelin geldim ve iş de bulamadım. O sıkıntılar yetmezmiş gibi bu olay oldu bir de. Huzurum kaçtı.
Size önerim şu, hattınızla ilgili değişiklikleri güvendiğiniz yerlerden yapmaya çalışın. Ve e-devletten adınıza açılmış dava vs. var mı diye takip edin sürekli. Gerekirse her gün bakın ki böyle şeyler başınıza gelmesin.
''Yok ben yapmadığım şeyden nasıl suçlanır, nasıl borç altına girerim.'' demeyin. Çünkü kimse sizi umursamıyor bile. Adalet falan işlemiyor maalesef. .
Kızlar eşimle e-devlete baktık. Bunlar üstüne açılmış ve kullanımda olan hatlar 5 tane. Ama zamanında onlarca hat açılıp, sonra kapatılmış kullanıldıktan sonra sanırım. Şok olduk onca numarayı görünce. .