• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar siz de dikkat edin lütfen. .

Davanin pesine dusun avukat olursa halleder o, hem odediginiz bedeli sirketten geri alirsiniz hem de tazminat dava acarsiniz arti para alirsiniz

Aynen öyle. Asla ödeyip ''amann ödeyeyim gitsin, Allah belalarını versin'' deyip de işin peşini bırakmayacağız. Çünkü bu iş sinirlerimi bozdu.

Hah işte demek istediğim bu. Bundan sonra eşim de ben de hep tetikte olacağız. E-devlete 2-3 günde bir bakıp kontrol etmek gerekiyor. Bunu buradan duyurmak istedim. Çünkü insan başına gelmeden bilemiyor.

Çok geçmiş olsun umarım alırsınız parayı geri. Burdanda bizi uyardığınız için çok sağolun

Rica ederim. Bi daha yapamasınlar inşallah kimseye.

Canım aynen sizin başınıza gelen bi haber okudum. Çorumda birinçn başınada aynısı gelmiş be 8 bin tl borç çıkarmışlar. 8 tane hat almışlar adamın üstüne. Adam daha önce cep telefonu almış ve kimlik fotokopisini vermiş orda bişeyler imzalatılmış muhtemelen ordan ele geçirmişler imzasını filanda taklit ediyolar galiba. Ne kötü bişey ya sizin yine azmış neyseki erken anladınız yinede.

Canım aynen sizin başınıza gelen bi haber okudum. Çorumda birinçn başınada aynısı gelmiş be 8 bin tl borç çıkarmışlar. 8 tane hat almışlar adamın üstüne. Adam daha önce cep telefonu almış ve kimlik fotokopisini vermiş orda bişeyler imzalatılmış muhtemelen ordan ele geçirmişler imzasını filanda taklit ediyolar galiba. Ne kötü bişey ya sizin yine azmış neyseki erken anladınız yinede.

Aynen öyle. Beterin beteri var.

Back
X