• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar siz de dikkat edin lütfen. .

böyle birşey var
hatta bir iki sene önce haberlerde çıkmıştı, sorgulatın ve sizin haberiniz olmadan adınıza açıl ış hat varsa hemen kapattırın diye
bir kaç sene önce açık hat adıyla satılan hatlar vardı
nüfus cüzdanı vermeden alınıyordu bu hatlar
işte bu hatlar bizim üzerimize açılıp sayılan hatlardı
ben kendim için sorgulatmıştım 4 tane vardı hemen kapattırmıştım

Keşke biz de haberdar olabilseydik zamanında. Artık bundan sonrasına bakacağız. Bundan sonra ders oldu mu diyeyim artık bilemedim. Çünkü ders alınacak bi hata da yapmadık. Bilemiyorum Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. .

Keşke biz de haberdar olabilseydik zamanında. Artık bundan sonrasına bakacağız. Bundan sonra ders oldu mu diyeyim artık bilemedim. Çünkü ders alınacak bi hata da yapmadık. Bilemiyorum Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. .

bu ülkede sorumluluklarımız çok fazla malesef sürekli dikkat etmek gerekiyor

Hadi ya ödemeyin bence yazık günah. hat aldığınız Bayınin işi olabilir mi

Birde herkes bence edevletten kontrol etsin adına hat var mı diye.

Evet. Hat ya da numara taşıma için verdiği bayilerden biri dağıtmış olmalı. . Ödemezsek daha farklı şeylerle karşılaşabiliriz diye düşünüyoruz. Avukata tekrar gideceğiz. Bakalım sonra ne olacak.

Bu kadar sık karşılaşılan bir durum için kimsenin hiçbir şey yapamamasını anlayamıyorum. Neyse ki siz ucuz kurtulmuşsunuz. Eşime açılan hatlar da önce kontörlüymüş, sonradan faturalı hat yapmışlar ve borçlar ve sonuç. .
Aynen canim biz ucuz atlattik benim esim boyle konulara cok takintilidir.o bi cinayet islense bi hirsizlik olsa bu hatla yapsalar konussalar felan senin basin yanar gibi dusunuyodu.ama faturali olmayisi bizim icon buyuk sans aslinda bu yapilmamali ama diyelimki yapildi faturali hatta cevrilmemeli.kontorlu hat kapatilio bisekilde.ama faturali olanlar borc yukunun altina giriyorlar.yazik degilmi size simdi yani burasi turkiye canim hersey olabilir.insallah davani kazanir ve biran once sonuc alirsin

Cok gecmis olsun Rabbim dolandiricilara firsat vernesin iyi insanlarla karsilastirsin hic birseyeden haberin yokken neler gelebiliyo basina...

Aynen canim biz ucuz atlattik benim esim boyle konulara cok takintilidir.o bi cinayet islense bi hirsizlik olsa bu hatla yapsalar konussalar felan senin basin yanar gibi dusunuyodu.ama faturali olmayisi bizim icon buyuk sans aslinda bu yapilmamali ama diyelimki yapildi faturali hatta cevrilmemeli.kontorlu hat kapatilio bisekilde.ama faturali olanlar borc yukunun altina giriyorlar.yazik degilmi size simdi yani burasi turkiye canim hersey olabilir.insallah davani kazanir ve biran once sonuc alirsin

İnşallah. Benim eşim de Turkcell ile her konuşmasında ''bu hatla bi olaya karışsalar, bi suç işlense ben ne yapacağım'' diye kendini yırttı kaç gündür. Ama kapatmıyorlar. O borçları ödemeden de kapanmayacakmış. Bi de yeni evliyiz. Her gün çıkıp iş bakıyorum eşime destek olayım diye. O da yok. Şimdi de bu çıktı. .

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Bizim de tek temennimiz bu şu an. .

Cok gecmis olsun Rabbim dolandiricilara firsat vernesin iyi insanlarla karsilastirsin hic birseyeden haberin yokken neler gelebiliyo basina...

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah.

Maalesef. Gerçekten öyleymiş. Ben de yeni anladım bunu.

İnşallah. Benim eşim de Turkcell ile her konuşmasında ''bu hatla bi olaya karışsalar, bi suç işlense ben ne yapacağım'' diye kendini yırttı kaç gündür. Ama kapatmıyorlar. O borçları ödemeden de kapanmayacakmış. Bi de yeni evliyiz. Her gün çıkıp iş bakıyorum eşime destek olayım diye. O da yok. Şimdi de bu çıktı. .

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Bizim de tek temennimiz bu şu an. .
Canim hat suan kullanilir durumdami.benimde yeni evlendigimzde basima gelmisti.canim yaa insallah kurtulursunuz.hani hat kullaniliyorsa arayin o numarayi hat kimin elindeyse onla bi gorusun.belki sizin odemenize gerek kalmaz dicem ama esinizin maasindan kesiliosa meblag ne kadar acaba

Canim hat suan kullanilir durumdami.benimde yeni evlendigimzde basima gelmisti.canim yaa insallah kurtulursunuz.hani hat kullaniliyorsa arayin o numarayi hat kimin elindeyse onla bi gorusun.belki sizin odemenize gerek kalmaz dicem ama esinizin maasindan kesiliosa meblag ne kadar acaba

İnşallah. . 500 tl kadar borç var. Hatları aramaya ve aranmaya kapattırabildik sadece. 5 tane hat varmış. Eşim aramayı düşündü ama sonradan belki de bu insanlar farkında değildir ben aradıktan sonra belki kötü niyetli birileridir, tutar hatla farklı şeyler yapmaya kalkarlar diye de aramak istemedi. Sanmıyorum ki o insanlar da ödemezler diye düşünüyorum açıkçası.

Ama hatlar hangi bayiden açılmış belli olur.Turkcellin gidip o bayiden araştırma yapması gerekir. Yani firma bu konuyla ilgili uğraşmak istemiyor ama yapacak birşey yok, uğraşmak zorundalar.

Nasıl olabilir ki bu???
Sonuçta kimlik istiyorlar.
Eğer ellerinde bu kimlik olmadan hat açılmışsa siz onları dava edin.

nufus cuzdani fotokopisi peynir ekmek gibi kolayca aliniyor bayiilerde,esi bi islem icin nufus cuzdani vermistir,kimlik bilgilerinden adina sahte hatlar acilmistir..
bende sinir oluyorum operatorlerin kucuk islemler icin bile kimlik kopyasi almasina

İnşallah. . 500 tl kadar borç var. Hatları aramaya ve aranmaya kapattırabildik sadece. 5 tane hat varmış. Eşim aramayı düşündü ama sonradan belki de bu insanlar farkında değildir ben aradıktan sonra belki kötü niyetli birileridir, tutar hatla farklı şeyler yapmaya kalkarlar diye de aramak istemedi. Sanmıyorum ki o insanlar da ödemezler diye düşünüyorum açıkçası.
Biz arayip gorusmustuk adam bizi dolandirici sandi :) hatti kendi ustune saniyomus cunki.sonra musteri hizmetlerini arayip ogrenmiski gercekten hat onun ustune degil.sonra adam bize resmen yalvardi bu numarayi degistirmek istemitorum.bana devretme sansiniz yokmu felan diye.bizde gorustuk avea olmaz dedi.yarim saat icindede kapattilar.ama d
Turkcel dahada sorunlu bi operator.50 mi 100 tllik mi borctan haberi olmayan abim hattinin kapandigini dusunerek.bi arastirma yapmamisti.ve sonuc iki yil sonra 5 bin tl olarak geldi.avukata vermislerdi abim her ay 500 oduyodu.cok dandik bi hat tyrkcell

yanlış anlamayın ama
devlet 2013 yılında uyardı
adınıza açılmış hat var mı sorgulayın, hat sahibi kimse suçlu odur
"
son zamanlar da sürekli olarak açılan davalar arasında olduğu için böyle bir uygulama yaptıklarını ve en önemlisi de bir suçluyu ararken yanlış yönlendirmeleere açık oluşu emniyete zaman ve maddi zarar olduğu halk güvenliği için böyle bir uygulmaya geçildiğini "

açıklamışlardı...
beni yanlış anlamayın ama 2013 yılından beridir devlet hat kimin üstüneyse suçlu o dur... suçla hiçbir alakası olmasa da devleti gereksiz meşgulden yine suçludur diye 2013 yaz haberlerinde çok yer aldılar...
benim hukuk bilgim yok ama bildiğim kadarıyla ödemek zorundasınız (başka bir avukata daha danışın derim)

ayrıca önceden https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/ bu adresteydi sorgulama ama şimdi artık e-devlet ten girip kontrol edin... çünkü ciddi bir konu icra takibi dışında da başka şeyler çıkabilirdi başınıza

bazı arkadaşlar neden inanmamış anlayamadım. bizim bir akrabanın kimlik no sunun aynısından başkasına verilmişti. burası Türkiye her şey mümkün ve adaletsiz.. ama umarım sizin durum düzelir

Erkek arkadasim hukuk son sınıfta ona anlattim durumunu mesajini aynen yazıyorum :

Odeyip dava acacak baska yolu yok yada iyi bi avukat bulup isin pesine dusecekler ki onu yapacak avukat zaten baya bi para alir

Odedikten sonra dava acabiliyomussun

Back
X