- Konu Sahibi bebegimyagmur
-
Dede Alsın Laptopu yada çalışsın alsın Sürekli sürekli İstenmez ki Utanma olur İnsanda Eşin ne Diyor bu konuya ?kizlar herkese merhaba bilmiorum acaba sizler ne dusunursunuz olay soyleki bir tane kaynim var surekli isteyen taraf ben yurtdisndayim ve istekleri bitmior inanin kendisini gorseniz cebinde akrep var misali cimriki oyle boyle degil abisinden bir mum'un parasini annesinden bir ekmegin parasini alan kisi artik gerisini siz dusunun , dugunumde bile esim cebinden para verdiki alin bunu takinda rezil olmayin diye ve su ana kadar esimle ayni sartlara sahip ,evleri, arabasi hatta ve hatta evinde oturdugu esyasina kadar esim almis ve ayrica dugununude esim yapmis tabiki benden once ama bu siralar iyice cigrindan cikmis durumda simdide 4 yasindaki kizi icin laptop istiyo kendilerinin varda oda sogukmus , sobanin basinda oynasin diye tabi bundan oncede bir cok istegi oldu telefonmus, borc paraymis ama bu laptop meselesi beni cigrimdan cikardi !! ya alin teriyle aldigi hic ama hicbirseyi yok ustelik bankada calisiyo kizdigim sey neden hep milletden bekliyoki neden kendisi birseylerin sahibi olmuo hep bana rabbena diyo kac gundur evde tartisma eksik olmuyor. kizlar lutfen sizce kaynimin yaptigi dogrumu sinirden catliyorum ama kimin umurunda !!! herkese tesekkurlerrr
Acikcasi hersey esinizin elinde.
Ya kendisininde bir ailesi oldugunu, kardesi de olsa zorda kalmadiklari sürece ( laptop istemek keyfi birseydir) kimseye ailesinin rizkini vererek kendini kullandirmamali.
Kayninizin bankada calistigini söylemissiniz, demek ki durumu kötü degil, hala kalkip sizden laptop istiyorsa bu yüzsüzlüktür.
Ekmek degil aş degil istedigi sey laptop? Laptop icin harcayacaginiz parayi bir fakire verin ekmek parasi yapsinda basinizin gözünüzün sadakasi olsun, kazadan beladan korunun.
Esinize sunu sorun " aceba bir terslik olsa, Türkiye ye dönseniz ve esinizin durumu kötü olsa, kayniniz ne kadar yardimci olur size?"
Yüzsüzlükden simariklikdan baska birsey degil bu.
Ben olsam su model sukadar para su sukadar hangisini alayim ona göre para gödner alayim derdim.
Bak birdaha istermi ?
Terbiyesiz....
Dede Alsın Laptopu yada çalışsın alsın Sürekli sürekli İstenmez ki Utanma olur İnsanda Eşin ne Diyor bu konuya ?
Çok Sıkma Canını Eşinin de Bigün canına tak eder çünkü her şeyin bir sınırı var eşininde ters tarafına gelecektir elbet.. Ama Çok yüzsüz aç gözlü bir insanmış kayınında Allah gözünü doyursunarkadasim benim esime soylediklerimi belki bi baskasina soyleseydim simdiye goturmeyi birakin lafini bile etmezdi ama anlamiyo anlamiyo calisiyo su anda bayagi bi miktarda birikmis parasi var ev alicakmis iste gelde sinir olma onlar parasina kendi ihtiyaclarina kiymiyoda ben niye kiyayim ya anlatamiorum anlamiyo ama soyledim helal etmiyorum benim kizimin hakkini goturuyo
Sinir oluyorum böyle insanların iyi niyetini suistimal edenlere. Zor durumda olsa neyse, lüks ihtiyaçlarını başkalarının karşılamasını istemesi çok saçma. Ben bile sinirlendim siz nasıl sinirlenmeyesiniz ki :/
Çok Sıkma Canını Eşinin de Bigün canına tak eder çünkü her şeyin bir sınırı var eşininde ters tarafına gelecektir elbet.. Ama Çok yüzsüz aç gözlü bir insanmış kayınında Allah gözünü doyursun
Konusursan Eşinle ters düşmezmisin ? hemen sana karşı tavır almazlarmı ? kayınvaliden kayın pederin ?? Onlarıda boşver eşinle aran açılır bence sakin ol kuzum allaha havale et hepsinicanim benim esimin canina tak etmez neden biliyomusun onca senelerdir bu onlara bakmis ihtiyaclari olmadigu halde bu calismis etmis parasii olara gondermis iyice simartmis benimkininde yuzu cok yumusak kimseye yok diyemiyo o yuzden hic sanmiyorum ama bu sefer ben konusucam artik kapasin cenesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?