- Konu Sahibi bebegimyagmur
-
Allahım ne insanlar var, gıcık oldum okurken, eşinize de bravo, 4 yaşındaki yeğenine laptop, bir yandan komik de olmuş, Seksenler dizisindeki Pastacı Sami'nin kardeşi gibi
o da bakkala giderken koca adam ekmek parasını bile yaşlı anasından alıyor, bir kere bile elini cebine sokmuyor, koca adamın gözü ağbisinin cebinde
yesilcay arkadasim hemde kendilerinin bir tane var bunuda kizi sobanin basinda sicacik oynasin diye istiyomus ya sinir oluyorum oyle bole deil yaa iyiki burada paylasmisimda sizlerin dusuncelerinide almisim benimkinden farkli olmaidgni gormus oldum saolun
benimde kaynım çok cimridir, asla elini cebine atmaz. çarşıdan kahve alsa parasını annesinden alır. o da benim eşimi kullanıyor. kendisi öğretmen, hergün dışarı çıkıyor ama kasten eve geldikten sonra eşimi arayıp kendisine sipari veriyor ihtiyaçlarını. yok gelirken sayısal oyna bana, yok bilmem gelirken şarap al gel. ben de acayip sinir oluyorum. geçenlerde kaç gün üst üste istedi rakıymış, votkaymış. bn de eşime kızdım her akşam alkol servisi mi yapıcaksın abine diye. o da bişey diyemiyo. bigün de param yok alamam de dedim, kendisi alsın dedim. bilmiyorum ne olacak. bana da akıl verin lütfen.
YEsilcay arkadasim yalvardi yakardi ki bizimkini goturelim ben sana en iyisini alicam diye istemeye istemeye gotur lanet olsun dedim diyorum ya neler yaptiysam olmadi dusunsene eger laptopu goturmeseydi turkiyeye ble gitmiyordu biletleri aldigimiz halde oyle sacmalikmi olur ya resmen kriz gecirttiriyo insani ,ya muhtac olsa helali hos olsun ama durumlari sahip olduklari oldukca yuksek neden kullaniyo esimi , neden iyi niyetini suistimal ediyo ? ben bilmiyorumki esimin bunu anlamasi icin ne olmasi lazim ? Allah boyle acgozlu insanlardan korusun
kizlar herkese merhaba bilmiorum acaba sizler ne dusunursunuz olay soyleki bir tane kaynim var surekli isteyen taraf ben yurtdisndayim ve istekleri bitmior inanin kendisini gorseniz cebinde akrep var misali cimriki oyle boyle degil abisinden bir mum'un parasini annesinden bir ekmegin parasini alan kisi artik gerisini siz dusunun , dugunumde bile esim cebinden para verdiki alin bunu takinda rezil olmayin diye ve su ana kadar esimle ayni sartlara sahip ,evleri, arabasi hatta ve hatta evinde oturdugu esyasina kadar esim almis ve ayrica dugununude esim yapmis tabiki benden once ama bu siralar iyice cigrindan cikmis durumda simdide 4 yasindaki kizi icin laptop istiyo kendilerinin varda oda sogukmus , sobanin basinda oynasin diye tabi bundan oncede bir cok istegi oldu telefonmus, borc paraymis ama bu laptop meselesi beni cigrimdan cikardi !! ya alin teriyle aldigi hic ama hicbirseyi yok ustelik bankada calisiyo kizdigim sey neden hep milletden bekliyoki neden kendisi birseylerin sahibi olmuo hep bana rabbena diyo kac gundur evde tartisma eksik olmuyor. kizlar lutfen sizce kaynimin yaptigi dogrumu sinirden catliyorum ama kimin umurunda !!! herkese tesekkurlerrr
biz dururken eli cebine gidermi ya varya adamin sahip olduklarinda tirnaginin ucu kadar alinteri yok kac yasina gelmis hala istiyoda istiyo allah islah etsin ne diyeyim
ne kadar saçma adı üstünde laptop ! ne demek soğuk yerde kızı üşür !alsın sobanın yanına götürsün kızı orda oynasın
kendide nerde isterse orda kullansın...zaten bir tane varmış yerine çakılı birşey değilki taşınabilen birşey..
birde 4 yaşındaki çocuk için ne kadar doğru sadece saatli kullanabilir zaten
demekki kaynınız sizi afedersiniz ama sağım ineği sanmış
benim bir tanıdığım var o da öyle görüyor yurtdışında yaşayanları
ama benim kardeşimde yurtdışında ne şartlarda çalıştığı belli eşiyle bile görüşemedikleri günler var
ben kalkıp kardeşimden birşey istemeye utanırım
ama işte bazı kişilerde onları bankamatik gibi görüyorlar
birde merak ediyorum kaynım bir ekmek parasını annesinden ister demişsiniz iyide bu adamı neden evlendirdiler o zaman
ailesini karısını kızını ordan burdan bulup geçindiriyorsa hiç evlenmeseymiş ....
Bu kayın tiplerinden bir ara seri üretim yapılmış demekki aynısından bende var.
eşim abi, evlendirdi, askerde hem kaynıma hem karısına baktık,
çocuğu oldu doğum masrafına destek oldu,
araba alması için kredisine kefil olmaya kalktı
o gün bir patladım valla ben kendimden korktum.
Bizimde evladımız var, geleceğini düşünmek lazım , niye onların yükünüde biz taşıyalım.
Tatil için borç isterler asla geri gelmez.
Arabayı alır , vurur getirir hiç utanmaz.
Allah ıslah etsin, kardeş değil kambur.
Eşim 10 sene sonra aklını başına topladı.
Ama giden gitti.
Helal etmiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?