kizlar siz neler dusunursunuz ???

Allahım ne insanlar var, gıcık oldum okurken, eşinize de bravo, 4 yaşındaki yeğenine laptop, bir yandan komik de olmuş, Seksenler dizisindeki Pastacı Sami'nin kardeşi gibi

o da bakkala giderken koca adam ekmek parasını bile yaşlı anasından alıyor, bir kere bile elini cebine sokmuyor, koca adamın gözü ağbisinin cebinde

Son düzenleme:
Aslinda hasta olan benim esim cunki herseyin farkinda fakat degilmis gibi gozukuyo ama beni uzuyomus, sinirlendiriyomus kimin umurunda sonu yok bliyorum o yuzden benim bi el atmam lazim zamani geldi diye dusunuyorum

yesilcay arkadasim hemde kendilerinin bir tane var bunuda kizi sobanin basinda sicacik oynasin diye istiyomus ya sinir oluyorum oyle bole deil yaa iyiki burada paylasmisimda sizlerin dusuncelerinide almisim benimkinden farkli olmaidgni gormus oldum saolun

benimde kaynım çok cimridir, asla elini cebine atmaz. çarşıdan kahve alsa parasını annesinden alır. o da benim eşimi kullanıyor. kendisi öğretmen, hergün dışarı çıkıyor ama kasten eve geldikten sonra eşimi arayıp kendisine sipari veriyor ihtiyaçlarını. yok gelirken sayısal oyna bana, yok bilmem gelirken şarap al gel. ben de acayip sinir oluyorum. geçenlerde kaç gün üst üste istedi rakıymış, votkaymış. bn de eşime kızdım her akşam alkol servisi mi yapıcaksın abine diye. o da bişey diyemiyo. bigün de param yok alamam de dedim, kendisi alsın dedim. bilmiyorum ne olacak. bana da akıl verin lütfen.

elbette burada sen haklısın, bu eşinin gönlünden kopan arada bir aldığı küçük hediyeler değil ki, tamam benim de eşim kardeşine her ay para gönderir, kardeşini eşim okutuyor yurt dışında ama şimdilik bu onun görevi, kardeşi o, ona bakmak zorunda ama kardeşi işini eline alınca her ay para göndermeye devam ederse orada bir sorun vardır.

senin eşinin kardeşi de işinde gücünde ev alacakmış, para biriktiriyor, evli barklı, bir kere laptop al demesi çok abes, insan en başta kendi karısından utanır böyle bir istekte bulunduğu için ağbisinden.

eşinin ise senin aldığını sarıp sarmalayıp hiç sana sormadan göndermesi ilginç, ama anladığım kadarıyla bu densizlik eşine göre çok normal, o yüzden sen kendine yeni bir laptop al, zaten o laptop kirlendi say, sen kendine para biriktirmeye bak, imkanın varsa çalış, eğer çalışırsan eşin bundan sonraki paylaşımlarını kendi maaşından tahsil etmeye başladıkça, sen kendine para biriktrmeye başladıkça kardeşi yüzünden evde ayrılık yaratıldığını anlayıp kendine gelebilir belki.

arkadasim sana bisey diyeyimmi nasil basladiysa oyle devam eder asla demezlerki param yok parasida olmasin borc morc yapar yinede kardesii kiramaz ama onlar yok der umurlarina gelmez cunki dusuncesizler yuzsuzler bundan oncede su 2 milyarlik teleon varya onu tutturdu gonder diye ama ben yine izin vermedim , sordugumda bana yok gondermedim dio ama gizliden gonderdiyse onu bilemem helalda etmiyorum . insallah duzelirler dicem ama cok zor cok , Allah bizim sinirlerimize sahip ciksin

YEsilcay arkadasim yalvardi yakardi ki bizimkini goturelim ben sana en iyisini alicam diye istemeye istemeye gotur lanet olsun dedim diyorum ya neler yaptiysam olmadi dusunsene eger laptopu goturmeseydi turkiyeye ble gitmiyordu biletleri aldigimiz halde oyle sacmalikmi olur ya resmen kriz gecirttiriyo insani ,ya muhtac olsa helali hos olsun ama durumlari sahip olduklari oldukca yuksek neden kullaniyo esimi , neden iyi niyetini suistimal ediyo ? ben bilmiyorumki esimin bunu anlamasi icin ne olmasi lazim ? Allah boyle acgozlu insanlardan korusun

Durumunuza üzüldüm canım Allah yardımcın olsun ama eşin hayır demeyi ögrenmeli aslında eşinin bunu anlaması için ne olması gerek biliyormusun rabbim kimseye göstermesin sizin maddi durumunuz kötü olmus olsa ve eşinde kardeşinden yardım etmesini istese inan yardım etmeyi bırak telefonlarına bile çıkmaz işte o zaman eşiniz anlar nasıl bir hata yaptıgını.

SAol canim aynen dedigin gibi telefonlara bile cikmaz hatta gorusmeyi bile keser ama gel gorki bizimki safin onde gideni onada bi bahane bulur alistirmis kendini somurtmeye. Evlendikten sonra degisir dedimfakat huylu huyunu demekki terketmiyo onu anladim ve tabiki bu durumda hep uzulen , sinir olan taraf ben oluyorum . cok saolun birazda olsa yazarak rahatladim

Son düzenleme:
Bence haklısın, iyi bir işi, geliri de varken sizden istemek? Nasıl alıştırırsanız öyle gider, madem çocuğu orada üşüyor, bir zahmet elini cebine sokuversin!

Son düzenleme:

aynısından bizde de var.karı koca ögretmenler telefonu bile çaldırıp kapatıyordu evlenmeden önce.bizim dugunde de para anasından babasından para koparamayacagım diye düğünümüzü rezil etmişlerdi.

ne kadar saçma adı üstünde laptop ! ne demek soğuk yerde kızı üşür !alsın sobanın yanına götürsün kızı orda oynasın
kendide nerde isterse orda kullansın...zaten bir tane varmış yerine çakılı birşey değilki taşınabilen birşey..
birde 4 yaşındaki çocuk için ne kadar doğru sadece saatli kullanabilir zaten
demekki kaynınız sizi afedersiniz ama sağım ineği sanmış
benim bir tanıdığım var o da öyle görüyor yurtdışında yaşayanları
ama benim kardeşimde yurtdışında ne şartlarda çalıştığı belli eşiyle bile görüşemedikleri günler var
ben kalkıp kardeşimden birşey istemeye utanırım
ama işte bazı kişilerde onları bankamatik gibi görüyorlar
birde merak ediyorum kaynım bir ekmek parasını annesinden ister demişsiniz iyide bu adamı neden evlendirdiler o zaman
ailesini karısını kızını ordan burdan bulup geçindiriyorsa hiç evlenmeseymiş ....

Bu kayın tiplerinden bir ara seri üretim yapılmış demekki aynısından bende var.
eşim abi, evlendirdi, askerde hem kaynıma hem karısına baktık,
çocuğu oldu doğum masrafına destek oldu,
araba alması için kredisine kefil olmaya kalktı
o gün bir patladım valla ben kendimden korktum.
Bizimde evladımız var, geleceğini düşünmek lazım , niye onların yükünüde biz taşıyalım.
Tatil için borç isterler asla geri gelmez.
Arabayı alır , vurur getirir hiç utanmaz.
Allah ıslah etsin, kardeş değil kambur.
Eşim 10 sene sonra aklını başına topladı.
Ama giden gitti.
Helal etmiyorumm.

Sanırım yurtdışındasınız diye sizi ultra zengin görüyorlar ve ne koparsak kardır diye düşünüyorlar.Öncelikle eşinin bu kadar taviz vermemesi lazım.Sonuçta bakması gereken bir ailesi, sorumlulukları var.Allah kardeşi kardeş yaratmış, kesesini ayrı yaratmış der annem.Eşin bunu öğrenmeli.Zor durumda kalır hastalık vs olur tamam ama böyleside şımarıklık

canım kv ve kp ile aran iyise onlara söylesen rahatsızlığını, kaynımın durumu iyi ama gene de herşeyi eşimden istiyor onun yüzünden ben ihtiyaçlarımı göremiyorum. resmen benim çocuğumun rızkını yiyorlar helal etmiyorum diye bir konuşma yapsan. o kaynın da erkekliğinden utansın. hala ailesine yetemiyor, abisinden yardım dileniyorsa. insan utanır yaa.

bende de böyle bir görümce var. kız yurtta tek kişilik odada yaşarken eve çıkıcam diye tutturdu hem de tek başına. hanımefendinin ev kirası ev giderleri bizden. evindeki bütün eşyalarını sıfır aldırdı, sanki öğrenci değil gelin giriyor o eve. o da yetmezmiş gibi utanmadan eşimden apple laptop istedi. hem de zorla, çirkeflikle. eşim de ikinci el bir apple aldı. aslında baksan ikinci el olduğu hiç anlaşılmıyor çok temiz kullanılmış ama o cadı anladı nasıl anladıysa. Aylarca başımızın etini yedi. şimdi de apple telefon istiyor. ben bile android telefonumu (kendim) çalışırken aldım. laptopumu bile öğrenciyken kendim aldım. bu ülkede herkes üniversite öğrencisi oluyor. bunun ne özelliği varmış anlayamadım doğrusu.

biz dururken eli cebine gidermi ya varya adamin sahip olduklarinda tirnaginin ucu kadar alinteri yok kac yasina gelmis hala istiyoda istiyo allah islah etsin ne diyeyim

biz dururken eli cebine gidermi ya varya adamin sahip olduklarinda tirnaginin ucu kadar alinteri yok kac yasina gelmis hala istiyoda istiyo allah islah etsin ne diyeyim

utanmaz yaa ara söyle sen ne biçim erkeksin ne biçim aile babasısın hala abine muhtaç oluyorsun utanmadan benim çocuğumun rızkını yiyorsunuz ailece haram zıkkım olsun de. böyleleri başka laftan anlamazlar çünkü.

evet canim flat ekran masa ustu bilgisayarlari var neymis o oda sogukmus da kizi usuyomusta banane ya banane anlatamiyorumki o sagim inegini bende esime surekli diyorumki seni bekarlikta yetmemis halada inek gibi sagiolar ama istedigin kadar de bosa soyluyorum anlamiyo adam keske herkes senin gibi utansa istemeye ama iste insanlikla terbiyeyle alakali birsey bu onda olmayan birseyden yani . bu arada dugununu esyasini, altinlarini filan esim yapmis yani hicbirseyde katkisi yok halada doyumsuz!!!

oo arkadasim ya sizde cok cok fazla yapmissiniz bukadar olsaydi kalp dayanmazdi herhalde helal olsun sanada ne diyeyim ama akli basina geldiyse iyi ama dedigin gibi giden gitmis neyse Allah saglik versin hersey olur insallah benimkininde akli basina gelir cok gec olmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…