kizlar siz neler dusunursunuz ???

4 yaşındaki kızı için mi bilgisayar istiyor kayınbiraderin elbette insan yegenine hediye alır ama bilgisayar yerine bebek alır elbise alır çocugu bahane ediyor asıl kendileri için istiyor kendileri üşüyordur odada.

sizinkinin görümce ve kayınvalide versiyonu bende de var.....görümcem telefon faturasını yatıramaz hat kapanır...ve eşimin üzerine bekarken o almış....habire mesaj gelir....hemde öyle böyle değil 200 liralık falan faturadır....eşim yatırmak zorunda kalır.....görümce hanım iş kadını ne de olsa....sonra sakız parası olup geri gelir birşekilde para.....dükkanın kirasını denkleştiremez, bir kısmı için hadi bakalımmm pamuk eller cebe.....inatla kapamıyorda hem iş yapmıyor......ki bizim de durumumuz çok parlak değil.....yani artık şöyle düşünmeye başladım; eşim şimdikinden biraz daha fazla maaş alsa bizden beklentileri daha da çoğalacak.....allahım oyüzden biliyor ki olmuyor......bekarken de demişti eşim birkaç defa....evlendikten sonra aileme yardım ederim ben diye.....çok edebiliyor.....ama eline fırsat geçse bu fatura ve kiraya yardımdan daha fazlası olacak adım gibi biliyorum.....

kayınpeder de bir gün anlatıyor..bilmemkim sormuş oğlanlar yardım etmiyormu diye....herkes kendi halinde mi demiş ne demiş....hiç dinlemedim bile...yani aklınca bana mesaj veriyor...bak yardım etmiyorsunuz herkesin gözünde.....

benimkilerin başka derdi daha var. kızlarına dükkanı kapattıramıyorlar,dolayısıyla masraflar çok geliyor ...oyüzden de birlikte oturmak istiyorlar....biz kiradayız...kendi evlerini bırakıp gelip bizimle yaşamayı hayal ediyorlar....bende çare bulamıyorum....

angryangel canim birde 2.cocugu oldu gecen sene ve zaten elimiz bos gitmiyodukki ama bu laptop olayi cok fazla koydu bana nys bakiyorumki kendimi yemekden baska birsey degil cunki esimin umurunda deil ne hali varsa gorsun ben helal etmiorum gerisi onara kalmis

birlikte yaşamak mı? aman sakın ha tam başına püsküllü belayı alırsın o zaman.

Bu durumu kayınvalidenle kayınpederinle gerekirse kayınınla kendin paylaşacağını söyle eşine..

Bir nevi tehdit et..

Gerekirse kv ve kp ye anlat..onlar yüzünden hergünümüz kavga burda de..

Eşine de sürekli psikolojik baskı yap..

benden gizli ya da açıkca yolluyorsun bilmiyorum sanma ama bil ki sana bu konuda hakkımı helal etmiyorum..bizim rızkımızı ihtiyacı olmayanlara lüks için veriyorsun ..falan de..

zaten diyormuşsun da sürekli demeye devam et.. belki vicdana gelir..

yurtdışında yaşayanları yolunacak kaz gibi görme zihniyeti bazı insanlarda vardır..

Buna müsade etmeyin..

valla ben olsam bir şekilde dur derdim bu duruma..Kv ve kp yi 50 kere aramıştım ben şimdiye kadar..

son nokta da elti ve kayınla konuşurdum..

gerçekten insanı delirtecek bir durum..

eşin ancan okkalı bir kazık yediğinde akıllanacak galiba. adam da maşallah durmadan çocuk yapıyor. size güvenerek mi yapıyor bunları. bir daha birşey isterse söyle yüzüne bize güvenip de mi yaptın bu çocukları senin çocuklarına bakmaya ne mecburiyetimiz var de. herkes önce kendi evinin içini düşünmeli bu ne yaa...

Yeliz nur canim karisi surekli internette oyunlar oynuyo , facede takilmalar filan bende biliyorum gercegide iste cocugu one suruyolar aslinda hatanin buyugu benimkinde agizlarinin payini verse bir daha istemezlerde iste ama nerde ole adam

Başa gelince çekiliyor canım. Tecrübesizlik mi desem, iyiniyet mi desemm...
Ama hepsi bir yere kadar.
Karşındaki arsız , yüzsüz olunca, eşinide bu şekilde kullanılmaya alıştırılınca bu böyle sürüp gidiyor.
Eşim de bende çok merhametli insanlarız.
Ama öyle bir noktaya geldi ki artık patladım.
Eşimde para konusunda ayak üstünde 40 yalan söylediklerini fark edince sömürüldüğünü anladı.
Allah karşımıza çıkardı resmen.
En güzel yıllarım bu stersle geçti, ahım bırakmaz peşlerini.
Allahıma havale ettim.

sizinkiler de fazla uyanıkmış ya..
bu kadar da olmaz..
sakın haaa..

kaba olcak kusurabakma ama manyak olmayın ya...kapasın dükkanı girsin başka işe..

başkasının sorununu siz neden üstünüze alıyorsunuz.?.ondan sonra gelsin boşanmalar..

büyük konuşmayım ama asla ve asla kabul etmezdim sanırım böyle bir durumu..

vaalla yüzsüzlük arsızlık başkada bişey değil bu ne ya salak var heramlde karşısında nasılbi alışkınlık öyle o diyecek bişey bulamıyorum valla pesssss.

birlikte yaşamak mı? aman sakın ha tam başına püsküllü belayı alırsın o zaman.

ben istemiyorum zaten de her gidişimizde onlara,aynı muhabbet....evlerini müteahite vereceklerdi...durmadan komşular ev aramayın gelininde kalın diyorlar deyip yem attı attı...ben sesimi çıkarmadım...müteahhitler kirayı karşılıyorlar ya,benim sivri kayınvalidem en sonunda baklayı çıkarmış eşime demişki;onun kira için verdiği parayı sizin yakıt parası yapalım sizde kalalım....eşyalarını nereye koymayı düşünüyorsa....ne kadar akıllıca....benim haberim yok tabi....

neyse bu müteahit konusu kapandı bu arada altlı üstlü oturacaktık olsaydı onlar 2 daire istemişler adam vermemiş...zaten verseydi de ben oturmazdım....

sonra durmadan hemen her gidişimde doğalgaz faturası çok geliyor,maaş yetmiyor,bilmemkimi oğlu alıp götürdü 1 aydır orda falan diyorlar sürekli....ben de dayanamadım ve eşime dedim eve gelince....annenler birlikte durmak istiyor diye....önce saçmalama falan dedi...ben öyle diyor böyle diyor diye açınca evi verecek olduklarında neler dediğini unuttun sanırım dedim sonunda..o da demesin mi eeeee annemler öyle verseler müteahhite,7 _8 ay sizde kalacaz deseler katlanamazsın yani öylemi.........ben şok.........katlanamam evet dedim....buyursunlar gelsinler birlikte yaşayın ben bağlamayım dedim ben giderim dedim.....eşim de diyorki onlar sizle kalacaz derlerse eşim hayır diyemezmiş.....ben hep bu korkuylamı yaşayacağım.....

şimdi yine doğalgaz çok geliyor bilmemne...konuşup duruyorlar tam gaz....ümit var çünkü içlerinde....bizim ev merkezi sistem birde....evde dursak da durmasak da ödüyoruz....onlar onun için yapıyor.....bizim ev sıcacık nasılsa ödüyoruz gelin diyelim diye.....delireceğim yakında....bugün yine gideceğim,eşimde akşama gelecek...ama hiç gitmek istemiyorum.....

helal etmemekte haklısın.siz çalışın onlar yesin yüzsüzlermiş bayağı.eşiniz almaya devam ederse istemelerinin sonu gelmez kızları evlenirken çeyizinide ona düzdürürler bu gidişle.

sevgili deniz gunes onlarla aslinda coktan konusurdumda kaynanam gecen sene kalp krizi gecirmisdi bundan bi kac ay once tekrarlamis bende biliyorum uzulucek tartisma cikacak kendi aralarinda Allah korusun birsey olursa diye o yuzden burdan oraya birsey diyemedim ama pazar gunu gidiyoruz oturup hep beraber konusucam is basa dustu artik bana birde demezmi ben simdiye kadar gizliden cokdan gondermisdim ama sana soyluyorum diye iste o zaman sinirlerim tavan yapiyo dedigin gibi saniyolarki burda biz paralari agactan topluyoruz yok anacim anlamiyolarki neyse artik cantasini bile getirdi icine koydu artik rahatladi gonuk rahatligiyla TR'ye gidebilir pis gicik

evet mücadele ede ede birgün ben dayanamayıp kalbime falan yenilip bu dünyadan göçüp gideceğim....hiç uğruna hemde....etmiyorum ama eşim gelip kalmak isterlerse hayır diyemem dedi birdefa,bende kalın ozaman ben giderim dedim..böyle bir muhabbet geçmedi birdaha...ama her görüşmemizde nerdeyse belli ediyorlar....bende kimse kimsenin yanında rahat edemiyor falan diyorum fırsat geçerse....ama bu benim içimde bir korku....ozaman biter bizim evliliğimiz....

Kizlar hepinize ayi ayri tesekkur ediyorum biz pazar gunu gidiyoruz oturup konusucam bir daha cenelerini kapatsinlar . ben daha hic bi is yapamadim oturmakdan bu arada ayni dusuncede olmak beni sevindirdi tekrar tesekkurler

Arkadaşım haksizsimiyim diye sormana bile gerek yok. Zaten haklisin da burda esinin tutumu çok önemli.Senin isin kayninla değil esinle.Böyle durumlarda senin tek muhatabin esin olmali.Eger o sana selayet verir de seni öne çıkarırsa o zaman ondan aldigin destekle kaynina karşı gerektiği gibi konuşabilirsin.Aksi halde eşinle aranız daha ciddi şekilde bozulur. Ben de böyle adamlara cok kızıyorum suç kayninda degil eşinde cnm böyle düşündügüm için kizmszsin umarım.Yani demek istedigim ; bedava bulan almaya alışmış adam her zaman ister onda sorun yok sorun kendini haksız ve gereksiz kullandiran eşinde.Allah yardimcin olsun kardeşim.Daha bikac senelik evliysen eşini degistirebilme ihtimalin var ama cok savaşlar mücadeleler vermen gerek cok huzursuz gunlerin olur,sonuçta hiçbirzaman garanti değil.Bu süreçte birbirinizden cok soğuyup Allah korusun ayrilmaya kadar bile gidebilirsiniz.Ayrilmasaniz bile insanlar gerçekten cok kiriyo birbirini. Diger seceneginde hic kavga gürültü cikarmadan isyan edip eşine yuklenmeden sadece dua ederek beklemen.Allah dualarina gecte olsa karsilik vericektir ayrica sabrin müka
fatı herzaman umduğundan büyük ve güzel olur.Benim bi kızkardeş olarak soyliyceklerim böyle.Allah yardimcin olsun.

eşin anlamıyorsa bir dahaki laf sokmalarında yüzlerine söyle açık açık. kusura bakmayın benim evim ancak kendimize yetiyor başka kimseyi istemiyorum evimde de. sanki elden ayaktan düşmüşler yardıma muhtaç insanlar. o 7-8 ay da ömür boyu olur. ki kirayı yakıtınıza yatırırız demeler de palavra. zırnık koklatmazlar.

bende esime diyoRumki madem turkieyede pahali gondersin yarisini burdan alalim goturelim ama yokkk alismis istemeye kendisi niye gondersin biz duruoken

Ona sus buna sus nereye kadar o yüzden cingar cikarma zamani gelmis.

Ha siz cok varlikli olrusunuz annesi ailesi muhtac olur, ozaman agizimi acmam, ama bu durum baska....

bir tane böyle sinir bozucu kayında bende var ama suç kocalarımızda canım enayi olursan kullanan çok olur biraz gözlerini açsınlarseninki iyice abartmış laptop ne alaka yani.böyle erkekler iyiliktende kötülüktende anlamıyorlar Allah yardımcımız olsun canım ben artık karşılıksız para verirsen hakkımı helal etmiyorum dedim sende etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…