- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.346
- 1.123
- Konu Sahibi bebegimyagmur
-
evet canim flat ekran masa ustu bilgisayarlari var neymis o oda sogukmus da kizi usuyomusta banane ya banane anlatamiyorumki o sagim inegini bende esime surekli diyorumki seni bekarlikta yetmemis halada inek gibi sagiolar ama istedigin kadar de bosa soyluyorum anlamiyo adamkeske herkes senin gibi utansa istemeye ama iste insanlikla terbiyeyle alakali birsey bu onda olmayan birseyden yani . bu arada dugununu esyasini, altinlarini filan esim yapmis yani hicbirseyde katkisi yok halada doyumsuz!!!
sizinkinin görümce ve kayınvalide versiyonu bende de var.....görümcem telefon faturasını yatıramaz hat kapanır...ve eşimin üzerine bekarken o almış....habire mesaj gelir....hemde öyle böyle değil 200 liralık falan faturadır....eşim yatırmak zorunda kalır.....görümce hanım iş kadını ne de olsa....sonra sakız parası olup geri gelir birşekilde para.....dükkanın kirasını denkleştiremez, bir kısmı için hadi bakalımmm pamuk eller cebe.....inatla kapamıyorda hem iş yapmıyor......ki bizim de durumumuz çok parlak değil.....yani artık şöyle düşünmeye başladım; eşim şimdikinden biraz daha fazla maaş alsa bizden beklentileri daha da çoğalacak.....allahım oyüzden biliyor ki olmuyor......bekarken de demişti eşim birkaç defa....evlendikten sonra aileme yardım ederim ben diye.....çok edebiliyor.....ama eline fırsat geçse bu fatura ve kiraya yardımdan daha fazlası olacak adım gibi biliyorum.....
kayınpeder de bir gün anlatıyor..bilmemkim sormuş oğlanlar yardım etmiyormu diye....herkes kendi halinde mi demiş ne demiş....hiç dinlemedim bile...yani aklınca bana mesaj veriyor...bak yardım etmiyorsunuz herkesin gözünde.....
benimkilerin başka derdi daha var. kızlarına dükkanı kapattıramıyorlar,dolayısıyla masraflar çok geliyor ...oyüzden de birlikte oturmak istiyorlar....biz kiradayız...kendi evlerini bırakıp gelip bizimle yaşamayı hayal ediyorlar....bende çare bulamıyorum....
angryangel canim birde 2.cocugu oldu gecen sene ve zaten elimiz bos gitmiyodukki ama bu laptop olayi cok fazla koydu bana nys bakiyorumki kendimi yemekden baska birsey degil cunki esimin umurunda deil ne hali varsa gorsun ben helal etmiorum gerisi onara kalmis
oo arkadasim ya sizde cok cok fazla yapmissiniz bukadar olsaydi kalp dayanmazdi herhalde helal olsun sanada ne diyeyim ama akli basina geldiyse iyi ama dedigin gibi giden gitmis neyse Allah saglik versin hersey olur insallah benimkininde akli basina gelir cok gec olmadan...
sizinkinin görümce ve kayınvalide versiyonu bende de var.....görümcem telefon faturasını yatıramaz hat kapanır...ve eşimin üzerine bekarken o almış....habire mesaj gelir....hemde öyle böyle değil 200 liralık falan faturadır....eşim yatırmak zorunda kalır.....görümce hanım iş kadını ne de olsa....sonra sakız parası olup geri gelir birşekilde para.....dükkanın kirasını denkleştiremez, bir kısmı için hadi bakalımmm pamuk eller cebe.....inatla kapamıyorda hem iş yapmıyor......ki bizim de durumumuz çok parlak değil.....yani artık şöyle düşünmeye başladım; eşim şimdikinden biraz daha fazla maaş alsa bizden beklentileri daha da çoğalacak.....allahım oyüzden biliyor ki olmuyor......bekarken de demişti eşim birkaç defa....evlendikten sonra aileme yardım ederim ben diye.....çok edebiliyor.....ama eline fırsat geçse bu fatura ve kiraya yardımdan daha fazlası olacak adım gibi biliyorum.....
kayınpeder de bir gün anlatıyor..bilmemkim sormuş oğlanlar yardım etmiyormu diye....herkes kendi halinde mi demiş ne demiş....hiç dinlemedim bile...yani aklınca bana mesaj veriyor...bak yardım etmiyorsunuz herkesin gözünde.....
benimkilerin başka derdi daha var. kızlarına dükkanı kapattıramıyorlar,dolayısıyla masraflar çok geliyor ...oyüzden de birlikte oturmak istiyorlar....biz kiradayız...kendi evlerini bırakıp gelip bizimle yaşamayı hayal ediyorlar....bende çare bulamıyorum....
birlikte yaşamak mı? aman sakın ha tam başına püsküllü belayı alırsın o zaman.
sizinkiler de fazla uyanıkmış ya..
bu kadar da olmaz..
sakın haaa..
kaba olcak kusurabakma ama manyak olmayın ya...kapasın dükkanı girsin başka işe..
başkasının sorununu siz neden üstünüze alıyorsunuz.?.ondan sonra gelsin boşanmalar..
büyük konuşmayım ama asla ve asla kabul etmezdim sanırım böyle bir durumu..
ben istemiyorum zaten de her gidişimizde onlara,aynı muhabbet....evlerini müteahite vereceklerdi...durmadan komşular ev aramayın gelininde kalın diyorlar deyip yem attı attı...ben sesimi çıkarmadım...müteahhitler kirayı karşılıyorlar ya,benim sivri kayınvalidem en sonunda baklayı çıkarmış eşime demişki;onun kira için verdiği parayı sizin yakıt parası yapalım sizde kalalım....eşyalarını nereye koymayı düşünüyorsa....ne kadar akıllıca....benim haberim yok tabi....
neyse bu müteahit konusu kapandı bu arada altlı üstlü oturacaktık olsaydı onlar 2 daire istemişler adam vermemiş...zaten verseydi de ben oturmazdım....
sonra durmadan hemen her gidişimde doğalgaz faturası çok geliyor,maaş yetmiyor,bilmemkimi oğlu alıp götürdü 1 aydır orda falan diyorlar sürekli....ben de dayanamadım ve eşime dedim eve gelince....annenler birlikte durmak istiyor diye....önce saçmalama falan dedi...ben öyle diyor böyle diyor diye açınca evi verecek olduklarında neler dediğini unuttun sanırım dedim sonunda..o da demesin mi eeeee annemler öyle verseler müteahhite,7 _8 ay sizde kalacaz deseler katlanamazsın yani öylemi.........ben şok.........katlanamam evet dedim....buyursunlar gelsinler birlikte yaşayın ben bağlamayım dedim ben giderim dedim.....eşim de diyorki onlar sizle kalacaz derlerse eşim hayır diyemezmiş.....ben hep bu korkuylamı yaşayacağım.....
şimdi yine doğalgaz çok geliyor bilmemne...konuşup duruyorlar tam gaz....ümit var çünkü içlerinde....bizim ev merkezi sistem birde....evde dursak da durmasak da ödüyoruz....onlar onun için yapıyor.....bizim ev sıcacık nasılsa ödüyoruz gelin diyelim diye.....delireceğim yakında....bugün yine gideceğim,eşimde akşama gelecek...ama hiç gitmek istemiyorum.....
bende esime diyoRumki madem turkieyede pahali gondersin yarisini burdan alalim goturelim ama yokkk alismis istemeye kendisi niye gondersin biz duruoken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?