Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar siz veya nişanlınız evlilik stresine girdiniz mi?
sormaya Allahtan yaz geldi pek yenmez öyle yaglı şeyler benimde maşşallahım vardır bogazıma düşkünüm bnede benlede çok dalga geçiyor nişanlım brazda o yuzdn dikkat etmeye basladım
kızlar gün yaklaştıkça piskolojim bozuluyo ya bağıra bağıra sölemek istiyorum "BEN BU EVDEN GİTMEK AİLEMDEN AYRILMAK İSTEMİYORUM" diye ama biliyorum kimse duymayacak aşık olduğum kişiyle evleniyo olmama rağmen bu kadar canımın acıyacağı aklıma gelmezdi.
kızlar gün yaklaştıkça piskolojim bozuluyo ya bağıra bağıra sölemek istiyorum "BEN BU EVDEN GİTMEK AİLEMDEN AYRILMAK İSTEMİYORUM" diye ama biliyorum kimse duymayacak aşık olduğum kişiyle evleniyo olmama rağmen bu kadar canımın acıyacağı aklıma gelmezdi.