- 11 Ekim 2013
- 784
- 73
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzelmiş ya ben çamaşır sepetimi beyz aldım ama içinde renklerde var bende sana dediğim gbi karışık renklilerden alcam sanırım :)
Bence bu renkler daha hoş..
Bir bakın
https://www.google.com.tr/search?q=...-urunler%2Fbutterfly-siyah-banyo-seti;600;462
tabiikide pembe![]()
Ahh ahh banyo seti 50 tl çok fazla geldi bana :26:
Yokmu bi fikir vericek bu görsellerden![]()
Eki Görüntüle 1012756 ŞUNUN GÜZELLİĞİNE BAKSANApembe düşünürken bunu almayı planlamıştım ama parasıda güzel 95 tl
![]()
Bütcene göre hareket et o zaman canımın içi. evlenince paran olduğundada pembeyi alırsn ya da beğendiğin farklı bişey olursa onu alırsın :) böylece aklın kalmamış olurya da biraz daha araştır outletlere falan bak benzeri ve daha uygun fiyatlısını bulabilirsin :) vaktin varsa aceleye getirme kuzucum
![]()
canım bu arada alacaksan 3-5 lira fazla ver çöp kovalı olanlardan al dekoratif bişey alırsan çok amaçlıda kullanabilirsin. ben öyle düşünüyorum :)
var canım koçtaşta falan sende bak istersen
Bence ev belli olmadan almayın sonuçta banyo takımı bütçeyi çok zorlayacak bi parça değil , banyonuza göre geçmeniz daha kolay olur.eger alma gönüllüsü iseniz ekru tonlarda bi takım seçin bence ,banyonuz hangi renk olursa olsun sırıtmayacaktır
Çok şirinmiş ama biraz fazla gibi geldi bana fiyatı canım ben böyle hasır gri krem gibi olan sepetleri çok beğeniyorum renkli başlıklarıda oluyor her türlü değerlendirilir gibi![]()
Canim pembe banyo setini al ama klozet takimini begenmedim emimonunde daha guzelleri var ben ordan bitane daha alicam pembe al kendi fikrimce :)
Eki Görüntüle 1013193 bu tarz çok moda kesinlikle krem siyah incin varsa midyen falan onlarlada süslersin ben kesinlikle siyah dantelli ve krem düşünüyorum kendi evime dediğim gibi inci ve midyelerlede süsliicem![]()
hasırlar güzel ama banyom biraz şık ağır dursun istiyorum canım bide o sepet çok hoşuma gitti hasırlara bakıyorum onlarda 70 ten aşağı değil güzelleri![]()
evet vaktim var biraz araştırıcam o yüzden canım![]()
Sen bilirsin canımben çöp kovalı olanları gereksiz pahalı buluyorum canım ya begendiğim takımlar var ama gerek yok lavaboda kullanmak için porselen bi çöp kutusu bana çok gereksiz geliyo![]()
Anladım canım tabi ki zevkine göre döşe sen![]()
Tamam tatlım araştır
Sen bilirsin canım![]()
kızlar dayanamadımmmmm ve bunu aldımmmmindirime girmiş 40 tl ve kargo bedavaydı kaçıramadım
Eki Görüntüle 1013585
Eki Görüntüle 1013591
aaa almışsınYeni farkettim. Hayırlı olsun kuzum güzel günlerde kullanın inşallah
![]()
canım bende 1,2,3 beğendim. Ama tabiki önceliğim pembeli olan. Sende misal karar verirsin pembeli alırsın ama bu sefer banyon farklı renk çıkar kullanmak istemezsin belki tekrar masraf yapmak zorunda kalırsın. En iyisi evin tutulduğu zaman alman. Zaten çok pahalı birşey değiller. Içine sinmesi için en iyisi bu diye düşünüyorum![]()
aldım canım ya dayanamadım vallaArtık şansıma banyom hangi renk olursa kullancam mecbur merakım pembeden yanaydı cıvıl cıvıl renkli bi banyom olcak inşallah
![]()