- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yaa takik ama kiz.ufak ama baya buyuk gosteriyoKizin gözü olsa sizi tanistirmazdi üstwlil 18 yasinda bir kizdan bsh ediyoruz
sevgilini nasil takip ettigini anladin tebrikler ben öyle bir optionun oldugunu bilmiyodum.
Öyle mi sence.Yaa bilmiyorum bir sene oldu tanisali da kizin hareketleri cok tuhafKız sizi tanıştırdıktan sonra aslında hoşlandığını anlamış ,kankalık falan hikaye yani
En son bu kiz guzel bi ask sozu yazmis whatsapa.Sevgilim de bana gonder ben yazim demis.Bu kiz dakika basi durum degiştirirdi.
Yaa bak mesela sevgilim sen benim icimsin kimse bilemez yazmis durumuna.bu da aynini yazdi kaldirmiyo.Boyle kiskaniyo.Mesela sevgilim benle cok konussun falan trip atiyo sevgilimeEn son yazdiginiz anlamadim da sevgilinizle arasi bozuksa bence takmayin.ama siz boyle hissediyorsaniz acaba birseyler mi var bosuna dert etmemissinizdir heralde diyorum.bilemiyorum
Evet dimi.Ben demedim keske deseydim.Evet aynen oyle dedi.surekli mesaj falan atiyo.Yaptigi sacma yani.ne alaka bak diyo bi de bana.uyum olsa nolcakNasıl yani senin sevgilinle benim burcumun uyumuna bak mı diyor???
Ben olsam ne alaka ne saçmaliyorsun sen derdim.
.Bende elimde olmadan sevgilim ve kizi kiskaniyorum.
Sevgilimdr diyo ki.onun boyle dusunceleri olsa seni araya hic katmazdi diyo.Kiskaniyo diyoEvet dimi.Ben demedim keske deseydim.Evet aynen oyle dedi.surekli mesaj falan atiyo.Yaptigi sacma yani.ne alaka bak diyo bi de bana.uyum olsa nolcak
Eger boyle konusma yaparsam hemen sevgilime yetistirri.Baya buyuk kavga ederiz.Ben aslinda ayrildik deyip onun hareketlerine bakmayi dusundum sevgilim kabul etmiyo bunu daBence açık açık sor , örnek ; bak Ayşecim Ahmet'le uzun zamandır yakındınız biliyorum ve bizi sen tanıştırdın farkında olmadan içinde Zaman'la ona karşı hisler oluşmuş olabilir ve belki sen bunları daha yeni farkediyorsun,hemen inkar etme,çünkü hal ve hareketlerin onu gösteriyor,eğer öyleyse bence bu tutumuna bir son ver çünkü artık Ahmet'le biz sevgiliyiz,ne seni ne onu kaybetmek istemem ,çocukluk yapma lütfen rahatsız oluyorum bu tavırlarında v.s. Gibi konuşabilirisin.
Yok kiz bizi tanistirdi hic gormemistik bile birbirimizBence kesin erkek arkadaşın seni daha önceden gözüne kestirip bu kıza aramizi yap dedi,o da kendisininde hoşlandığını anlamamasi icin mecbur kaldi.kendisi de aşık
Neden oyle dedin ki.Kiskaniyorum.cunku kiz gereginden fazla samimi davraniyo.Tavirlari cok acayipKilit cumle bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?