- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Rahatsiz oldugumu soylersem iste erkek arkadasimla gerilcez durduk yere.hep dikkatini cekmeye calisiyo.bi de sevgilimle ben yokkende cok yakindi.ozmanda aralarinda bisey olabilirdikiBuyuk ihtimalle var canim...
Ayrica ayni durum mesajini paylasiyorlarsa sevgilinize bu durumdan rahatsiz oldugunuzu belirtin ..
Degistirecektir hemen...
Evet de.Hareketleri hoslaniyo gibi sankiKızın gözü olsa sizi neden tanıştırsın işi mi yok
Hep bana diyo yok mutlu olmanizi isterim nisan tepsinizi tutcam falan diye.elimden de bisey gelmiyoBu nasıl çarpık ilişkiler böyle?
Kusura bakma da kız sevgilinden hoşlanıyor hep sorun yaşarsın.
Ay kız 18 yaşındaysa kesin aşık bu ayrıntıya dikkat etmemiştim18 yasinda kizla 25 yasindaki adamin dost olmasi enteresan.Bence de bi tuhaflik olabilir.Gozlemle bakalim biraz daha
Neden ki :-(Ay kız 18 yaşındaysa kesin aşık bu ayrıntıya dikkat etmemiştim
Dimi bunu demesi asiri sacma ya.bak ikisindede sen benim icimsin kimse bilemez yaziyoCan'ım kavga olursada olsun ,bir kere olur temiz alır ak koyun kara koyun dökülür ortaya,haddini hududunu bilsin Can'ım ne öyle ya yok burç uyumu bilmem ne ,şaka gibi valla
Rahatsizligini sevgiline belirt.Senden degerliyse zaten aradan cekilBayadir kiz hayatimizda.ben onlarin yakinliklarindan rahatsizim.aslinda cok yakin degillerde.kiz uzak durmuyo.Bi de 3yildir falan tanisiyolar.sevgilimin yakin arladasiyla falan cikti bu bi de
Şimdi bu ikisininde whatsapp durum mesajı öylemi, yanlış anlamadıysam eğer dolaylı bir gider var burda ,seni alet edipte öyle imkansız aşk ajitasyonlarıyla cilveleşmelerine izin verme gerekirse sevgilinde rest çek ,bu ne ya az akıllı olun de ben gelemem böyle ergen davranışlara falan gibi konuşDimi bunu demesi asiri sacma ya.bak ikisininde sen benim icimsin kimse bilemez yaziyo
Yok eminim olmadilarsizi arkadaş olarak mı tanıştırdı?bunlar önceden sevgili olmuş olmasın ben paranoyak biriyim yani aklıma binbir türlü şey gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?