- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Hisleri var mi acaba bazen bana da oyle geliyoKiz cocuga olan hislerini bilmeden sizi tanistirmis belli ki...
Siz yani baska bir kiz hayatina girdigi an cocuga olan duygularinin bos olmadiginin farkina varmis gibi...
Bayadir kiz hayatimizda.ben onlarin yakinliklarindan rahatsizim.aslinda cok yakin degillerde.kiz uzak durmuyo.Bi de 3yildir falan tanisiyolar.sevgilimin yakin arladasiyla falan cikti bu bi de18 yasinda kizla 25 yasindaki adamin dost olmasi enteresan.Bence de bi tuhaflik olabilir.Gozlemle bakalim biraz daha
Neden oyle dedin ki.Kiskaniyorum.cunku kiz gereginden fazla samimi davraniyo.Tavirlari cok acayip
Yaa konusuyolarda cok sıkı fıkı degiller.Oyle bi cabam yok sadece kiz bazi seyleri anlasin istiyorumKizin whatsapp durumunu takip ediyorsun. Ustelik onlar konusmuyorsa sen neden konusuyorsun. Burc uyumlarimiza bakayim dedim sonra o bize de bak dedi. Benim sevgilim diye gosterme cabasindasin.
Aa sanki sizi kiskaniyor ve sevgiline karsi birseyler hissediyor gibi.sevgilinize gorusmemesini mi soyleseniz.ama sevgiline belli etmesen daha dogru olur gibi.en iyisi kiza nispet yapin kendi kendine gelin guvey olsunYaa bak mesela sevgilim sen benim icimsin kimse bilemez yazmis durumuna.bu da aynini yazdi kaldirmiyo.Boyle kiskaniyo.Mesela sevgilim benle cok konussun falan trip atiyo sevgilime
Yaa konusuyolarda cok sıkı fıkı degiller.Oyle bi cabam yok sadece kiz bazi seyleri anlasin istiyorum
Dhaa once ben kizi kiskandigim icin cok kavga ettik sevgilimle.o bizi tanistirdi diyo.Kiskaniyo ama kiskanmasi sacma degil mi yani.kizdan uzak durmaya calisiyorum yan evde olmuyoAa sanki sizi kiskaniyor ve sevgiline karsi birseyler hissediyor gibi.sevgilinize gorusmemesini mi soyleseniz.ama sevgiline belli etmesen daha dogru olur gibi.en iyisi kiza nispet yapin kendi kendine gelin guvey olsun
Otururken oyle bakiniyoduk burclara bende bakim dedimGozune sokarak mi. Ona ne sizin burc uyumunuzdan.
Otururken oyle bakiniyoduk burclara bende bakim dedim
Sevgilim gorusur.kizi bi kardesi gibi goruyo koruyo kolluyo.kizdan kesinlikle boyle birsey beklemiyo.Yuzyuze bulustugumda acaba konussam mi sevgilimleSevgilinden hoşlanıyor bu kız. Hatta aşık. Ama önceden beri değil yeni başlamış hisler. Ve dediğin gibi sizi tanistrdigina çok pişman. Bnce takma. Tavrını net belli et bidaha görüsmesinler
İste ben kessemde sevgilim konsuuyo arada.kiz mesela annesini sevgilimle tanistirdi dusun ne alakaysailginçmiş bence sevgilinde sende o kızla görüşüp konuşmayı kesin, kafanız rahat olsun
Yaris icinde degilim.kizla ben iyi anlasiyorum ama bazen sacmaliyo.Eee baktin o ne hakla bize de bak diyor. Agzinin payini veremedin mi? Eksik bir seyler var sanki. 7 yas buyuksun o kizdan ama onunla bir yaris icinde oldugun asikar.
Buyuk ihtimalle var canim...Hisleri var mi acaba bazen bana da oyle geliyo
Keske orda deseydim ne alaka size bakim diyeEee baktin o ne hakla bize de bak diyor. Agzinin payini veremedin mi? Eksik bir seyler var sanki. 7 yas buyuksun o kizdan ama onunla bir yaris icinde oldugun asikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?