Kızlar sizce ben mi çok fesatım?

18 yasinda kizla 25 yasindaki adamin dost olmasi enteresan.Bence de bi tuhaflik olabilir.Gozlemle bakalim biraz daha
Bayadir kiz hayatimizda.ben onlarin yakinliklarindan rahatsizim.aslinda cok yakin degillerde.kiz uzak durmuyo.Bi de 3yildir falan tanisiyolar.sevgilimin yakin arladasiyla falan cikti bu bi de

İkisinin whatsapindada ayni ask sozu yaziyo.Sevgilim o sozu koydu hemen o da koyuyo.Ne alakaysa.

Kizin whatsapp durumunu takip ediyorsun. Ustelik onlar konusmuyorsa sen neden konusuyorsun. Burc uyumlarimiza bakayim dedim sonra o bize de bak dedi. Benim sevgilim diye gosterme cabasindasin.
Yaa konusuyolarda cok sıkı fıkı degiller.Oyle bi cabam yok sadece kiz bazi seyleri anlasin istiyorum

Yaa bak mesela sevgilim sen benim icimsin kimse bilemez yazmis durumuna.bu da aynini yazdi kaldirmiyo.Boyle kiskaniyo.Mesela sevgilim benle cok konussun falan trip atiyo sevgilime
Aa sanki sizi kiskaniyor ve sevgiline karsi birseyler hissediyor gibi.sevgilinize gorusmemesini mi soyleseniz.ama sevgiline belli etmesen daha dogru olur gibi.en iyisi kiza nispet yapin kendi kendine gelin guvey olsun

Aa sanki sizi kiskaniyor ve sevgiline karsi birseyler hissediyor gibi.sevgilinize gorusmemesini mi soyleseniz.ama sevgiline belli etmesen daha dogru olur gibi.en iyisi kiza nispet yapin kendi kendine gelin guvey olsun
Dhaa once ben kizi kiskandigim icin cok kavga ettik sevgilimle.o bizi tanistirdi diyo.Kiskaniyo ama kiskanmasi sacma degil mi yani.kizdan uzak durmaya calisiyorum yan evde olmuyo

Sevgilinden hoşlanıyor bu kız. Hatta aşık. Ama önceden beri değil yeni başlamış hisler. Ve dediğin gibi sizi tanistrdigina çok pişman. Bnce takma. Tavrını net belli et bidaha görüsmesinler

Sevgilinden hoşlanıyor bu kız. Hatta aşık. Ama önceden beri değil yeni başlamış hisler. Ve dediğin gibi sizi tanistrdigina çok pişman. Bnce takma. Tavrını net belli et bidaha görüsmesinler
Sevgilim gorusur.kizi bi kardesi gibi goruyo koruyo kolluyo.kizdan kesinlikle boyle birsey beklemiyo.Yuzyuze bulustugumda acaba konussam mi sevgilimle

Bu nasıl çarpık ilişkiler böyle?
Kusura bakma da kız sevgilinden hoşlanıyor hep sorun yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…