- 8 Mart 2019
- 7.531
- 36.709
- 548
- 39
Çalışıp 100 tl harçlık alacaksam bende çalışmam ama maaş kartını vermekte bilemedim... sebep nedir, adamlara bu kadar kul kole olmak neden?Yazan birçok kişiye katılıyorum konu tamamen evlendiniz kişinin karakteriyle alakalı bir durum.Ben çocuklardan sonra işime dönemedim ama para pul alacak verecek herşey benim elimdedir..Ayni hastanede çalıştığım yakın arkadaşlarım var iki tanesinin maaş kartları kocalarında hele bi tanesi aylık 100 tl harçlık aliyormuş vss öyle çalışmaktansa şu anki durumu tercih ederim doğrusu.Herkesin ilişkisinin dinamiği farklı.
Evliyim çalışmıyorum, eşim bir kere biri paranın lafını etmedi, imkanlarımız dahilinde bir istediğimi iki etmedi, her konuda bana danışır birlikte karar alırız. Yani bu işin çalışmayla parayla alakası yok. Sevgi ve saygıyla alakalı tamamenBir arkadasım var evli.çalısmıyor.esiyle sürekli para konusunda sorun yasadıgıni anlattı.ilginc geldi bana.çok sükür bu yıl mezun olucam.severek yapabilecegim bir meslegim de var ama evli bir kadının calısması ona bu kadar anlam mi yukler anlayamadım erkeklerin gözünde.cok sacma bence.yani param yokken bana saygı gostermeyen erkek param varken mi göstericek? Evli uyelerimizden yorum bekliyorum
Böyle çok arkadaşım var maaş kartları kocalarında bazısı şifreyi bile bilmez, ben çalışmıyorum ama para bende, bende bilemedim ben çalışıp kocamdan harçlık isteyecek harcligim bitince de canım bugün balık istiyor para verirmisin diyebilecek karakterde biri değilim Allah dağına göre kar veriyor.Çalışıp 100 tl harçlık alacaksam bende çalışmam ama maaş kartını vermekte bilemedim... sebep nedir, adamlara bu kadar kul kole olmak neden?
Kesinlikle cook doğru bu yazdiginizKarakter meselesi
Tüm maaşını eşinin eline sayan adamlar da var
Eşinin aldığı 5 tllik şey için bin tane laf eden adamcık da var
Tamamen karakterle alakalı
Bir arkadasım var evli.çalısmıyor.esiyle sürekli para konusunda sorun yasadıgıni anlattı.ilginc geldi bana.çok sükür bu yıl mezun olucam.severek yapabilecegim bir meslegim de var ama evli bir kadının calısması ona bu kadar anlam mi yukler anlayamadım erkeklerin gözünde.cok sacma bence.yani param yokken bana saygı gostermeyen erkek param varken mi göstericek? Evli uyelerimizden yorum bekliyorum
Kazandığınız para sizi hayatınız üzürinde söz sahibi yaparBir arkadasım var evli.çalısmıyor.esiyle sürekli para konusunda sorun yasadıgıni anlattı.ilginc geldi bana.çok sükür bu yıl mezun olucam.severek yapabilecegim bir meslegim de var ama evli bir kadının calısması ona bu kadar anlam mi yukler anlayamadım erkeklerin gözünde.cok sacma bence.yani param yokken bana saygı gostermeyen erkek param varken mi göstericek? Evli uyelerimizden yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?