çok şık çok hoşş.... sade ve asil... inşallah içine sinerek giyersin :)))
canım benm benim gelinliğimde bu model 19.06.2010 tarihinde kullandım bende:)) bende çok sade bulduğum için göğüs kısmını "M" şekli yaptırdım. ön kısmı drapeli gelio ya orayıda sık yaptırdım yani diğer göğüsn üstünden geliyormus gibi altta kalanada etek ucundaki fransız küpüründen koydurmuştum. Resimlerim çıksın sana fikir olarak eklerim. Herkes den çok olumlu sözler almıştım zemuszemus
aaaa...:)) çok iyi olur canım bi bakarım bende daha provaya gitmedim fikir olur banada
bak bakalım cnm bende böylece kendi gelinliğim hakkındada burdaki arkadaşlardan yorum almış oluruminş gönlüne göre bişe çıkar yaptırdığın gelinlik ben çok kasılmıştım çnk
Çok hoş ve sade bir model, evet incecik askılarla da çok güzel durur. Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir ömür aynı yastıkta kocayın inşallaaah, darısı benim başıma, amiiiinn :)
beğendim, güzel
kapaklı gelinlikler üzeriniz de çok hoş duruyor fiziki açıdan zarif bir görüntü veriyor ama aynı zamanda da bir o kadar basit gözüküyor diktirdikten sonra pişman olabilirsiniz dikkat edin derim9 ay kadar önce kendi gelinliğimi seçerken denediklerim arasında hemen hemen aynı model vardı çok aklım kalmıştı ama sonradan onu seçmediğim için çok mutlu oldum..
hımm... ben hiç bir gelinlik denemedim.netten bu modeli buldum gelinlikçiye gittim. umarım dikilince beğenirim basit durmaz:Saruboceq:
begendim ben sadeymis,sade sever biri olarak..Mutlulukla giy cnm..
murun84 canım paylaşımın için teşekkür ederim.bakalım benim gelinliğim nasıl olacak.haftaya provaya gitcem resmini çekebilirsem paylaşırım.
sizin için mükemmel bir seçim olur..
Çok beğendim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?