Gelinlik Modelleri kızlar sizce bu gelinlik nasıl?

canım benm benim gelinliğimde bu model 19.06.2010 tarihinde kullandım bende:)) bende çok sade bulduğum için göğüs kısmını "M" şekli yaptırdım. ön kısmı drapeli gelio ya orayıda sık yaptırdım yani diğer göğüsn üstünden geliyormus gibi altta kalanada etek ucundaki fransız küpüründen koydurmuştum. Resimlerim çıksın sana fikir olarak eklerim. Herkes den çok olumlu sözler almıştım zemuszemus

aaaa...:)) çok iyi olur canım bi bakarım bende daha provaya gitmedim fikir olur banada

aaaa...:)) çok iyi olur canım bi bakarım bende daha provaya gitmedim fikir olur banada

bak bakalım cnm bende böylece kendi gelinliğim hakkındada burdaki arkadaşlardan yorum almış olurum inş gönlüne göre bişe çıkar yaptırdığın gelinlik ben çok kasılmıştım çnk

Eklentiler

• $36841_409360402481_627302481_4335427_5375768_n.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $36841_409360407481_627302481_4335428_6784399_n.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 70
bak bakalım cnm bende böylece kendi gelinliğim hakkındada burdaki arkadaşlardan yorum almış olurum inş gönlüne göre bişe çıkar yaptırdığın gelinlik ben çok kasılmıştım çnk

güzel dikmişler canım beğendim alkisalkisalkis.bakalım benimkini güzel dikebileceklermi. gögüs kısmı güzel olmuş ama ben düz yaptırcam bide drape göğüsten gelmicek göğsümün altından başlıcak yani beli drapeli olacak. göğüs kısmına eteğindeki dantelden koydurcam.şimdilik öyle düşünüyorum bi provaya gidiyim o şekilde beğenmezsem seninki gibi yaptırabilirim.

Çok hoş ve sade bir model, evet incecik askılarla da çok güzel durur. Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir ömür aynı yastıkta kocayın inşallaaah, darısı benim başıma, amiiiinn :)

kapaklı gelinlikler üzeriniz de çok hoş duruyor fiziki açıdan zarif bir görüntü veriyor ama aynı zamanda da bir o kadar basit gözüküyor diktirdikten sonra pişman olabilirsiniz dikkat edin derim 9 ay kadar önce kendi gelinliğimi seçerken denediklerim arasında hemen hemen aynı model vardı çok aklım kalmıştı ama sonradan onu seçmediğim için çok mutlu oldum..

hımm... ben hiç bir gelinlik denemedim.netten bu modeli buldum gelinlikçiye gittim. umarım dikilince beğenirim basit durmaz:Saruboceq:

hımm... ben hiç bir gelinlik denemedim.netten bu modeli buldum gelinlikçiye gittim. umarım dikilince beğenirim basit durmaz:Saruboceq:

inşallah.. kumaşını falan güzel seçtiyseniz çok asil durur benim denediğimin kumaşını da pek beğenmemiştim ben bide kapak komple o kumaştan olunca çok basit göstermişti gelinliği göze batan cogunluk o kumaştandı çünkü sizinki eminim güzel olacaktır benim baktıgımın resmide buydu anlatmıyım görün anlarsınız

Uploaded with ImageShack.us

murun84 canım paylaşımın için teşekkür ederim.bakalım benim gelinliğim nasıl olacak.haftaya provaya gitcem resmini çekebilirsem paylaşırım.

murun84 canım paylaşımın için teşekkür ederim.bakalım benim gelinliğim nasıl olacak.haftaya provaya gitcem resmini çekebilirsem paylaşırım.

rica ederim.. umarım çok güzel olur gelinliğiniz içinize siner resimlerini çekip paylaşmanızı bekleyeceğim.hayırlısı olsun inş.

Kızlar gelinliğimi diktirmeye başladım. 2.provada resim çekildim.bakalım beğenecek misiniz. Gerçi beğendiğim gelinlik modelinden epey bi uzak oldu ama gelinlikçimle biraz değişiklik yaptık. gelinliğim bitince de resimleri paylaşırım.
bu arada duvağımda uzun olacak.

Eklentiler

• $100_0505.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $100_0506.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $100_0507.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $100_0509.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $100_0512.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…