Gelinlik Modelleri kızlar sizce bu gelinlik nasıl?

üstü güzel olmuş ama arkada oynama yapmalı kötü duruyor . güzel bi gelinlik güle güle kullan yerimseniben

üstü güzel olmuş ama arkada oynama yapmalı kötü duruyor . güzel bi gelinlik güle güle kullan yerimseniben

teşekkür ederim.gelinliğimin dikimi henüz bitmedi.arkası iğne ile tutturulmuştu.arkasını fermuar demiştim ama vezgeçtim düğmeli yaptıracam.

guzel bir gelinlik canim ama benim tercihim kabarik olanlardan yana.

ama bu da hosuma gitti.sade ve şık

canım sade ve asil..benim tavsiyem madem straplez olmucak o zaman üst kısmını hareketlendir..askılarını farklı modelde kıvrımlı veya çapraz yaptırablrsn veya aklına geleblcek başka şekillerde..

Abartıdan hoşlananlar için biraz sade mesela benm için..ama sen sevdiysen harika canm zemuszemus

canım sade ve asil..benim tavsiyem madem straplez olmucak o zaman üst kısmını hareketlendir..askılarını farklı modelde kıvrımlı veya çapraz yaptırablrsn veya aklına geleblcek başka şekillerde..

saol canım.üst kısmına pırıltılar koydurucam, askılarını da dantelden yaptırıyorum.fazla kalın olmicak tabi

Güzelmiş ben de beğendim. Dikildikten sonra da fotoğrafını eklersin değil miiiii? Ya da hatta dikim aşamasındayken bile senin üzerindeki halini de görmek isterim merak ediyorum fotoğraf küçük olduğu için tam anlaşılmıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…