Kızlar sizce calışmayan eşine kocası ne kadar para vermeli?

heraa2035

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
535
184
18
34
Eşim demek ble istemedgm kişi bana agustos ayı için sadece 50 lira verdi ne pazara girildi ne bsey alındı annem yapıyo ztn pazar alışverişimizi ble yeterki ii olalım die ev kendmzn kiraa derdmz yok faturaları oduyo sadce bana hiç bsey yapmdı bi çorap ble almdı hiç 4 aylık evlym 1 yıl olcak toplamda. Kontorumu ble babam gonderyo su an calşmıyorum kpssye grcem ona odaklanmak istyorum ama uyuyamıyorum her gece sorun dusunmekten. esmle zaten anlaşamıyorum ama ayrılıp sınav oncesi iice mahvolmak istemyorum 2gun küstü annesigiln evine gtti bn 2 gun evde agladım o keyf yaptı ve smdi benden altın istyo arkadsının dugunu varmş ona takcakmş bende sattım hepsni dedm 2 gun ihtycn yoktu bana smdi ihtycn var altın istyosun dye dun yne kavga ettk of nabcam ben?

Bu nasil evlilik sen ailenin yanindan hic ayrilmamissin birde parazit takmissin yanina ( boyle evlilik olmaz yani.
Biz arkadas araclıgı ile tanıştık bana kendni cok farklı anlattı 2bine yakın maaş alıyorum dedi gezeriz soyle yaparız boyle yaparız diye beni kandırdı resmen! Tamam cocuk değilim ama inandım... dugune yakın kredi borcu cıktı hadi dedm oderiz bi seklde. Ama 4 aydır evdeym ne yemege gdyoruz ne dısarı cıkıyoruz cok sıkıldım en azından ayda 1 yemege gdelm diyorum en fazla 150 lra. Ona ble bişeyler bluyo of

Kiz 50 lira ne Allah Askina ...Niye susuyorsun?Esini al karsina bak ben bir yerlere gidince cebimde para olmasina alisigim de sende vermelisin de . Babam kontur atti cok utandim ben sen dururken kimseye dusmemeli de . Bu ay ayakkabi alacm sunu alacm bunlara da odenek ayir de .Espriye vur ama iste.Eşim ben calismazken en az 500koyar cebime ha ara da para cekmeyim cnm bitti ver der veririm geri getirir kac harcadin nere gitti demez

Allah kolaylık versin canım. Senin için sıkıntılı günler olacak ama bir müddet ailen çeksin elini sizden. Hiçbirşekilde maddi tek kuruş bile vermesinler. Eşinin evin geçimini öğrenmesi gerekiyor . Eşinin maaşı nasıl belki paranız yok yetmiyor o yüzden ailenin yapmasını istiyor . ( olumlu yaklaşmaya çalışıyorum )

Napcam ben mi ?
Böyle bi kocayla ömür gecer mi ?
Yarin atansan zerre para da vermez bu şerefsiz sana.
Boşa gitsin. Üzülmezsin merak etme
Cok istyorum ayrılmayı ama hem 4 aylık evli olmak hem 2 ay sonra sınav olması beni cok caresiz bıraktı. Bunlara kafa yorup ders calışamıyorum iice kotu olmaaktan korkuyorum

nasıl hayırlı bir evlatsın ailenden kopamamışsın..utanmadan bir de kocam diyorsun kendine değil anana babana kambur etmişsin..Allah bilirde çocuk bari yapma.

Töbe töbe bu ne ya ... Yaşlar kaç ??

Bz arkadas araclıgı ile tanıştık bana kendni cok farklı anlattı 2bine yakın maaş alıyorum dedi gezeriz soyle yaparız boyle yaparız diye beni kandırdı resmen! Tamam cocuk değilim ama inandım... dugune yakın kredi borcu cıktı hadi dedm oderiz bi seklde. Ama 4 aydır evdeym ne yemege gdyoruz ne dısarıcıkıyoruz cok sıkıldım en azından ayda 1 yemege gdelm diyorum en fazla 150 lra. Onable bişeyler bluyo of kredi borcu aylık bin lra bu arada.

Böyle evlilikmi olur ya pazarını annen yapıyor kontorunu baban gönderiyor kocan annesinde kalıyor. Bu ne saçmalık siz evli filan değilsiniz zaten eşinizin düzelmesi için neyi bekliyorsunuz? Adam en başta sorumluluk sahibi değil ki size para verse ne vermese ne.siz neden ailenizden ihtiyaçlarınızı karşılamalarını kabul ediyorsunuz. Ayrılın gitsin bu adamdan

Surekli para yok para yok deyip duruyo soyluyorum kaç kere soyledm en fazla 20 lra bırktı ben onunla pazara nasıl greym limonun kilosu ble 8 lra!

Kavga etmştk ben evden kovdum o da annesne gtti kaldı tarfsiz ve caresiz seyler yasıoyorum dertleşmye o kdr cok ihtycm var ki babam rahatsız oldugu için onlara bsey yanstmak istemyorum anneme dedm yapma alma dedm yne ben uzlmeyeym diye dayanamıyo istte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…