Sadece maddi değil eşmle genel anlamda kotuyuz yapıcı olmya calştıgm için affetm zaten 2 gun annesnde kaldı bni bırakıp gtti gecenin bi yarısı evde yalnız bssıma hani diyorum insan nasıl gder bu ozel bi gunde olablrdi 2 hafta once gene bırktı gtti annesne cok duskun zaten ordan cıkmıcak elnden gelseDaha dört aylık evlisin bence yapıcı ol ve bu durumu gerek tatlı dille gerek mantıklı bi şekilde tartısarak halletmeye bak.. Öyle hemen ayrılmK olmaz
Canım seni çok iyi anlıyorum zor zamanlar geçiriyorsun. Eşinle oturup sakince konuşmayı denedin mi onun sana yaklaşımı nasıl mesela? İş sadece para meselesi de değil eşin evliliğin farkında değil hala kabullenemediği şeyler var belli ki yoksa insan düşünmezmi hiç bu kadın pazara çıkacak evin ihtiyaçlarını alacak kendi ihtiyaçları için de paraya ihtiyacı olur diye kendi düşünmesi lazım. Ya senin ailen karşılıyor herşeyi diye iyice yüzsüzlüğe vurmuş ondan umursamıyor ya da sorumluluklarının hala bilincine varamadıKavga etmştk ben evden kovdum o da annesne gtti kaldı tarfsiz ve caresiz seyler yasıoyorum dertleşmye o kdr cok ihtycm var ki babam rahatsız oldugu için onlara bsey yanstmak istemyorum anneme dedm yapma alma dedm yne ben uzlmeyeym diye dayanamıyo istte
ağırlıgını koy biraz cnm böle koca mı olur yanii kırılma lutfen ama o kapıyı çekip anasının evinde kafa dinliyorsa sende restini cekBende ona sinir oldum zaten hem para vermyo hem altın istyo nasıl okur boyle bsey die
Aynen bnden once cekmiş krediyi smdi onu oduyo farkettim ama ayrılmadı cok istedm bırakmadı annmlerde ayrılmamı istemedi resmen tasma taktılar bana ole gttim yani kurbanlık koyun gbibu nasıl bir evliliktir anlamıyorum söyle bır ornek vereyım kendımden bizde iki kişiyiz 3 aylık evlıyım evim kıra elektrk su vs faturalar kerdi cekmıs 2 kere eşim ben hayatında yokken onların taksıtı var ayrıca kredi kartları var ee bıde normal taksıtlerım var yeni evliyim vs vs doluu vee benim yemin ederm 15 gunluk alısverım 200den asagıya ınmıyor ve benım esım tek basına aılesıde yok destek verecekufff canm sen nısanlıyken fark etmedın mı allah sabır versın yanı ben kı bırde gorucu usulu ewlendım cokk sukur allahıma boyle bır eşe sahıbım o zman ne deyım allah yardımcın olsun canm wallaha uzuldum ya
Konşmya calştım ama her konuşma kavgaya donusuyo eski defterler acılıyo hakaretler ve ev terketmeyle son buluyo bu arada ben butun bilezklerimi takılarımı sattım yani satmak zorunda kaldım elmde avcmda bsey kalmadı az bi para var esm su an ona goz koymuş durumda koşe bucak para saklıyorum resmen adamdanCanım seni çok iyi anlıyorum zor zamanlar geçiriyorsun. Eşinle oturup sakince konuşmayı denedin mi onun sana yaklaşımı nasıl mesela? İş sadece para meselesi de değil eşin evliliğin farkında değil hala kabullenemediği şeyler var belli ki yoksa insan düşünmezmi hiç bu kadın pazara çıkacak evin ihtiyaçlarını alacak kendi ihtiyaçları için de paraya ihtiyacı olur diye kendi düşünmesi lazım. Ya senin ailen karşılıyor herşeyi diye iyice yüzsüzlüğe vurmuş ondan umursamıyor ya da sorumluluklarının hala bilincine varamadı
Bu hayat hep bu şekilde mi geçecek sizin için peki. Eşinle soğukkanlı bir şekilde konuş. Onunla son kez konuştuğunu, artık ailenden hiçbir destek almayacağını, eşin kendisine çeki düzen vermeyecekse de ayrılmak isediğini söyle. Bi de iş bak kendine çalışmıyorsun anladığım kadarıyla. Bir işe gir kendi ayakların üzerinde dur ona belli bir süre tanı bu süre zarfında düzelmezse bitir. Bu sorumsuz adamdan hayır gelmez sana kendi hayatını bitirdiğinle kalırsın.Konşmya calştım ama her konuşma kavgaya donusuyo eski defterler acılıyo hakaretler ve ev terketmeyle son buluyo bu arada ben butun bilezklerimi takılarımı sattım yani satmak zorunda kaldım elmde avcmda bsey kalmadı az bi para var esm su an ona goz koymuş durumda koşe bucak para saklıyorum resmen adamdan
yasın kac canım senınAynen bnden once cekmiş krediyi smdi onu oduyo farkettim ama ayrılmadı cok istedm bırakmadı annmlerde ayrılmamı istemedi resmen tasma taktılar bana ole gttim yani kurbanlık koyun gbi
Cinsel hayatımız pek yok ben ilk baslarda istemiştim bebek ama su an istemiyorum ztn bnde problem var biraz zor tedavi gormden bebk sahbi olmakKorunma yöntemlerini biliyorsunuz değil mi aman deyim bir de bu adamı baba yapmayın.
Ne hikmetse böyle konularda hep kadın hamile oluyor. Siz dikkat edin
Annmlere gttim ama bi kere ble araamadı gelmedi konşmadı vs babamın evnde oturuyoruz bu yuzden eşim kendni biraz nasıl desem ezilmş gbi hissedyo sanırım cunku laf soyluyo herkes sen nasıl orda oturursun falan diye bende kavga anında kovdum evden ustume yurudu hakaret etti kovunca da gtti smdi de bahanesi sen beni kovdun diyo bende bana bunları yaptın nabsaydım sarılsa mydm oh ii mi yaptn deseydn diyorum susuyo...yasın kac canım senınya bir erkegin evden ayrılması nedir cekip gitmesi böyle bır mantık yok yani canm kımse ıstemez yuvası yıkılsın ama buda böyle gıtmez yani sanada yazık gunah annenler olanları bılıyo mu sana davranış biçimidir felan yani annenle otur konuş anlar seni bıraz kal orada gözünü korkut dıyecem ??? bırazda dene sabır et derim seviyorsan yuvan yıkılmasın ıstıyorsan ailesinin etksi var üzerinde sanırım uzaklaşmaya calıs evin yakınsa ?? aklıma bırsey gelmıyor yani
boşan...Eşim demek ble istemedgm kişi bana agustos ayı için sadece 50 lira verdi ne pazara girildi ne bsey alındı annem yapıyo ztn pazar alışverişimizi ble yeterki ii olalım die ev kendmzn kiraa derdmz yok faturaları oduyo sadce bana hiç bsey yapmdı bi çorap ble almdı hiç 4 aylık evlym 1 yıl olcak toplamda. Kontorumu ble babam gonderyo su an calşmıyorum kpssye grcem ona odaklanmak istyorum ama uyuyamıyorum her gece sorun dusunmekten. esmle zaten anlaşamıyorum ama ayrılıp sınav oncesi iice mahvolmak istemyorum 2gun küstü annesigiln evine gtti bn 2 gun evde agladım o keyf yaptı ve smdi benden altın istyo arkadsının dugunu varmş ona takcakmş bende sattım hepsni dedm 2 gun ihtycn yoktu bana smdi ihtycn var altın istyosun dye dun yne kavga ettk of nabcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?