bu kafayla kpss sınavından puan çıkar mı sence?mesleğiniz nedir. ne bu kpss aşkı bırakın gidin kendinize bi iş bulun. önce kendi ayaklarınız üzerinde durun sonrada bırakın bu adamı. İlla kpss istiyorsan akşamdan akşama çalış. ama gündüz de git kendi paranı kazan
1 yıldır hazırlanıyorum smdi butun emeklerimi kenara koyup işe grmek istemedm 2 ay kaldı ve yeternce calışamam diye bi kaç yere iş gorusmesine gttim elimde meslegm var egitmenim ama onlarda yeni evliyim diye almadılar hani bebek faln olur vs diyemesleğiniz nedir. ne bu kpss aşkı bırakın gidin kendinize bi iş bulun. önce kendi ayaklarınız üzerinde durun sonrada bırakın bu adamı. İlla kpss istiyorsan akşamdan akşama çalış. ama gündüz de git kendi paranı kazan
Kendni cok farklı tanıttı bende inandım bosluktaydım ve bi anda evlendm bende anlamadım naasıl boyle oldu
Eşimin borcu var bende cok köstek olmak istemyorum 1 sene ayda bin lra kredi oduyo ama en azından bi markete pazara gdilblr ben ona alışverş yapalım gezelm eglence tatil vs demiyorumkiKocadan para istemek ne ya...bende çalışmıyorum ,eşimin cüzdanını açarım ,ihtiyacım kadar olanı alırım.amaaaa şöyle bi durum var , mesela 200lira bıraksa 200ünüde bir günde harcayan kadınlar mevcut(gelir çok fazla olmadığı halde)bide eşinizden dinlemek lazım durumu.doğru yorum ozaman yapılabilir...
Kredi kartını bi kere istedm afdersn agzıma s.ctı bida da istemedm zaten istemem de1 ay için 50 lirami verdi ben kocamın ayağını öpum o zaman 2 kişiyiz pazar için bile 100 bırakır gider zaten kredi kartı hep bende ...
Heba etme kendini ifla olmaz o adam nisanliyken bile esim tlf faturami oderdi böyle evlilik olmaz hala sahiplenememis sizi ...
Yemek yapmıyorum zaten o akşam gelip kendne tost falan yapıyo bi ekmek alır gelir karnını doyurur o sekldeyiz 1 aydır. Ben elmden geleni yaptgma inanıyorum artk dayanamadım 50 liraya kadınlık bu kadar oluyo dedm cinsel hayatımız zaten yokBu asalakla ömür geçmez, senin ihtiyaçlarını madem annen karşılayacak neden evlendiniz, evlilik bu degil, adam beleşe alışmış biran önce muslukları kapatın.Pazar parasımı vermiyo akşam gelince yapma yemek evde malzeme yok demeyi ögrenin, annenizde almasın madem evdesiniz eşin gelmeden gidin annenizde karnınızı doyurun, oda aç kalsınki belki düzelir, düzelmezsede aileniz devreye girsin.
Canım bak benim gibi olmuşsun.kimya Müh yim ben. Çok iyi maaşlarla çalıştım.ailemin durumu da fena değil.eşimle tanıştırıldığımız yıl işten çıktım kpss çalışmak için.2010 da. Eşim de elektronik Müh. Şef. O zaman normal mühendisti.eve girmişti ev kredisi vardı.Bz arkadas araclıgı ile tanıştık bana kendni cok farklı anlattı 2bine yakın maaş alıyorum dedi gezeriz soyle yaparız boyle yaparız diye beni kandırdı resmen! Tamam cocuk değilim ama inandım... dugune yakın kredi borcu cıktı hadi dedm oderiz bi seklde. Ama 4 aydır evdeym ne yemege gdyoruz ne dısarıcıkıyoruz cok sıkıldım en azından ayda 1 yemege gdelm diyorum en fazla 150 lra. Onable bişeyler bluyo of kredi borcu aylık bin lra bu arada.
Daha dört aylık evlisin bence yapıcı ol ve bu durumu gerek tatlı dille gerek mantıklı bi şekilde tartısarak halletmeye bak.. Öyle hemen ayrılmK olmazKredi kartını bi kere istedm afdersn agzıma s.ctı bida da istemedm zaten istemem de
Bende ona sinir oldum zaten hem para vermyo hem altın istyo nasıl okur boyle bsey dieevlisin yani adamın gururuna dokunması lazım annen alışverişini yapıo baban kntor gönderiyo mecbur değiller buna utanır insan almaya erkek adamında zoruna gider normalde. cimri bencilin biriymiş. elli liraya ne alabilirsin kiiii allaaah aşkına pazar market kişisel olarak kendine bişey alsan zaten rahat 400 tl tutar. evini eşini sevip düşünce böle saçmalık yapmaz zaten ben eşime dicem eşim vermicek o zaman koca demem ben o adama yani bide senden altın istiyo sana parada vermiyo gitsin kendisi alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?