Kızlar sizce doğrumu söylüyor??

farklı bir msn açıp da üye olabilir ki oraya ???? sonuçta doğru olabilir yanlışta olabilir bilmem ama bazen yaapabiliyor bazı erkekler... ama neden senin erkek arkadayının resmini koysun ki internette dolu resim var neticede neyse ben bilmem ama iyi sorgula emin olmaya çalış keşke bunu hemen ona demeseydin de onu deneseydin kendine yonjadan farklı bir hesap açıp güzel bir resim koyup onunla başka bir kızmış gibi konuşsaydın ozamn daha iyi emin olurdun bu konunun üstüne düş bence !!!!!!!!:30:

eğer uzaktan yorum yapılması kolay diyecek kadar yorumları hiçe sayıyorsanız neden konu actınız? sizin gibi kızlar zaten hep inanmak istediklerine inanırlar sonundada hep üzülen olurlar..burda dogrudur diyenlere hicbisey sölememişsiniz ama bariz yalan olan bir konu icin benden istediginizi duyamadıgınızda hosunuza gitmiyor sizin gibi kızlar oldukca erkekler daha cok aldatır paşalar gibide tepenize cıkar alın dürüst erkek arkadasınızın hayrını görün :65:

ben yorumları hiçe saymıyorum herkesin yaptıqı yorum hakkında farkındaysanız iyi yada kötü bişeyler söyledim doğru olabilir diye öne sürenlerede yaşadığım olumsuzluklar karşısında yalan söylüyor olabileceğini söyledim yalan söylüyor gibi olumsuz konuşanlarında fikirlerine saygı duydum onlara katıldım ama şuana kadar kimse sizin gibi rencide edici bir yorum yapmamıştı SAF sizin gibi kızlar diyerek hoş olmayan bir tavır sergilemedi kusura bakmayın bizim gibi kızlar sizin gibi olamıyoruz

bende facebok actıgını yakalamışstım arkadaşlarım acmış demıştı gerçi felaket karşı oldugu seylerdır hala tamda emin deglim ama yalan dıye dusundum ustundede pek durmadım zaten kavga edip ayrıldık o donem olan yne bana oldu uzuldum keske uzatmayp kapatsaydm knuyu

ayrılmasaydın keşke tavırlarına baksaydın

Canım seni üzmek istemem ama sanırım yalan söylüyor bikere en yakın arkadaşına şifresini bile vermiş olsa arkadaşı neden resimlerini koyup altına bilgilerini yazsınki saçmalık !!!! inanma derim ben

Back
X