kızlar sizce eşim seviyor mu beni...

değerli arkadaşlarım, sizin dediğiniz gibi çok açık olmasada biraz açık konuştum. dedim ki daha öncede yazmıştım. bence sen beni sevmiyorsun. ondan sonra sanırım düşündü taşındı ve davranışlarının yanlış olduğunu anladı. daha ılımlı olmaya başladı ama tabi yine emek harcayan ve hoşgörü içerisinde olan benim. Aşağı yukarı ne istiyorsa yerine getirmeye çalışıyorum ama yinede insanım ya onun sorumsuz davrandığınıda söylüyorum. bide tuturmuş büyük şehirden taşınalım ailemizin yanına gidelim. gitmek istemidiğimi söyledim. o zaman diyor burda yalnız kalırsın... bi yandanda korkuyorum bir gün bu siteye girer ve görürse yazdıklarımı ki girdiğimi biliyor o zaman daha kötü olur diye düşünüyorum. ama bazende inceldiği yerden kopsun diyorum... tabiki buna cesaretim yok... yani hazır değilim... tek güzel olan şey eskisi gibi beni görmemezlikten gelmiyor. davranışları ve bakışları biraz daha değişti. en azında onun gözünde değerli olduğumu hissedebiliyorum... teşekkürler

ne demek yaaa eski kız arkadaşının fotosunu saklamak
yok o şöyleydi böyleydi
war yaaaaaa o fotoyu ..... neyse yaaa nasıl sinirlendim şimdi
benim eşim böyle birşeyin imasını bile yapamaz,yapmaz da zaten
ben öyle bir adamın yanında 1 sn durmam
rezil herif,gıcık etti beni şimdi yaa
gül gibi kızı neden aldın o zaman

ya böyle şeyleri okudukça çok üzülüyorum. Nedir bu erkeklerin derdi anlamıyorum ki madem sevmiyorlar ne diye evlenirler ki, bunların evlilikden anladıkları ne acaba.
Canım senin adına çok üzüldüm, bilki yalnız değilsin bu dertten muzdarip çok kadın var .
Ama çözümü dersen sanırım yok. Bunun güzellikle filan alakası yok Kendini en azından bu anlamda kötü hissetme. Ne güzel kadınlar var kocaları tarafından horlanan aldatılan. Bu onların kişilik bozukluğundan kaynaklanıyor. Valla ne diyim çocuğunda yokmuş, iyi düşün ama 2. evlilikte de aynı şey olursa napcan . Kendine iyi bak canım

cnm bak ilk okuduğumda direk ayrıl dicektm ama konuştuğunda biraz düzeldi dedin. o zmn al karşına herşeyi açık yüreklilikle,apaçık,naif bir şekilde konuş.ben sni çok seviyorum ama bu davranışların beni öldürüyor de.herşeyi konuşun baktın olmuyor yine aynı düşünürsün bi şeyler.ama konuş cnm snra da bizi haberdar et olur mu_?

biz eşimle dört yıl çıktık. sonra evlendim. onu deliler gibi seviyordum. aslında halen çok seviyorum. ama biz evlenmeden önce birşeyler yaşadığımız için yani herşeyi değil ama şimdi cinsel hayatım çok kötü. eski kız arkadaşının resmini saklıyor. biz çıkarkende hep ondan bahsediyordu. o çok güzel ve komik kız. sen ise yavaş ve güzel değilsin diyor. kızlar onu o kadar çok seviyorum ki problemleri görmemezlikten geliyorum. biz mesela ön sevişme olmadan direk ilişkiye giriyoruz. hata öpüşmüyoruz bile... sinirlerim öyle bozuk ki. sanırım boşanacağım. çünkü güzel söze ve taktire artık o kadar çok ihtiyaç duyyorum ki. yeni evlendik daha çocuğumuz yok. eğer diyorum hayatım bu şekilde gidecekse yani tek taraflı sevgi ise en iyisi ayrılayım çünkü artık çok mutsuzum. sizce ne yapmalıyım... düşüncelerinize çok ihtiyacım var...

slm arkadaşim aynı sorunu bende yaşıyorum yataga giriyoruz on sevişme die bişe yok defalarca konuştum kustum hayatım boyle yapma bende kadınım kadınlıgımı hissettir dedim hep bahane yorgunum uykum var saat kac oldu uste cıkıyor delirmek uzereyim 5 dk suruyor bitiyor acıkca eşim cok degişti neden boyle yapıyo anlamıyorum sevgisinden şüphe ediyorum artık insanın on sevişme icin bahanesi olurmu hicc işten gelir pc başinda oyun ona ayıracagı vakti bana ayırsa mutlu oluruz surekli sıkıldım bıktım dıyor ve cok gururumu kırıyor inanın piskolojim bozuldu delirmek uzereyim yardm edin kızlar ne yapmam konusunda lutfen

aşağılamak ve kıyaslama yapmak çok iğrenç bi durum.
bu büyük bi karakter bozukluğu bence
boşanmayın hemen (yani öldürmeyin ama süründürün)
gayet ilgisiz ve umursamaz davranın bi süre
soğuk davranın
onun gibi kıyaslama yapın (ki bazı insanlara laftan anlamaz ona hatasını göstermek için yaptığına karşılık vermek gerekir)
eğer hatasını anlarda kendisini düzeltirse sizi kazanmak için birşeyler yapacaktır
ama size tepki gösterirse kendi yaptığını önüne sürersiniz o zamanda sizi anlamıyorsa
umut yok derim

biz eşimle dört yıl çıktık. sonra evlendim. onu deliler gibi seviyordum. aslında halen çok seviyorum. ama biz evlenmeden önce birşeyler yaşadığımız için yani herşeyi değil ama şimdi cinsel hayatım çok kötü. eski kız arkadaşının resmini saklıyor. biz çıkarkende hep ondan bahsediyordu. o çok güzel ve komik kız. sen ise yavaş ve güzel değilsin diyor. kızlar onu o kadar çok seviyorum ki problemleri görmemezlikten geliyorum. biz mesela ön sevişme olmadan direk ilişkiye giriyoruz. hata öpüşmüyoruz bile... sinirlerim öyle bozuk ki. sanırım boşanacağım. çünkü güzel söze ve taktire artık o kadar çok ihtiyaç duyyorum ki. yeni evlendik daha çocuğumuz yok. eğer diyorum hayatım bu şekilde gidecekse yani tek taraflı sevgi ise en iyisi ayrılayım çünkü artık çok mutsuzum. sizce ne yapmalıyım... düşüncelerinize çok ihtiyacım var...

arkadaşım sen bu adamla neden evlendinki????sen bile bile lades demişsin..ne diyim..şu anda ne durumdasın,boşandınmı yoksa devam mı?

Back
X