- 31 Temmuz 2021
- 32
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi lalilsaa89
-
poz vermede gerçekten kötüyüm ://Yani ister bu fotoğraftaki sen ol ister sevdiğinin sevgilisi olsun ben içimden geleni soylicem kusura bakma.
Bu fotoğraftaki kızı ben beğenmedim.
Bı kere dudaklar kötü.
Ayrıca alın taraf çok çıkık itici duruyor.
Bakışlar zaten almış başını gitmiş
Ayrıca duruş problemi var.
Ya kalçadan kaynaklı ya da duruşta ama gerçekten belden aşağıda normal görüntü yok.poz vermede gerçekten kötüyüm ://
İkiside farklı, ama bu kız takıntılı çok belli yorum yazmaya değmez, değişik bi kafadaSevdiğinin sevdiği bu değil mi
Sana bakmamasınin başka sebepleri vardır belki, bunu bi sordula bak.
teşekkür ederimYa kalçadan kaynaklı ya da duruşta ama gerçekten belden aşağıda normal görüntü yok.
Ekleme:begendiklerim
Yanaklar,elmacık cikiklari.
Çene ve burun
+1Yani ister bu fotoğraftaki sen ol ister sevdiğinin sevgilisi olsun ben içimden geleni soylicem kusura bakma.
Bu fotoğraftaki kızı ben beğenmedim.
Bı kere dudaklar kötü.
Ayrıca alın taraf çok çıkık itici duruyor.
Bakışlar zaten almış başını gitmiş
Ayrıca duruş problemi var.
+1O kadar dar bişey giyeceksen iç çamaşırın belli olmasın.
Dudaklar çok yapay duruyor. Bakışlar baygın.Arkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
Ahshhs aklını seveyimKağıda Kadınlar Klübü yazıp fotoğraf çekilirsen sen olduğuna inanırız bence
Kız Zeyno çağıraydin ya beni kaçırdım bu güzelliğiMutsuzsuz yorgun ve takıntılısın
Güzel olsanda 5 para etmez güzelliğin
O kadar güzelsin ki telefon takılıyorArkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
Bana da at özelden değerlendiriyim beğendim seni ama full estetik var gibiCidden güzel değil miyim yaDiğer kız daha mı güzel o japona benzeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?