- 31 Temmuz 2021
- 32
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi lalilsaa89
Arkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estetiksiz halinide görsekmiCidden güzel değil miyim yaDiğer kız daha mı güzel o japona benzeyen
Bizimle dalga geçtiğini zannediyorsun ama her şeyin farkındayız.Cidden güzel değil miyim yaDiğer kız daha mı güzel o japona benzeyen
17 yaşımdayım estetik yaptırmadım vallaEstetiksiz halinide görsekmi
Kendi fotomu ss aldım galerimde yoktu bunlarfotonun üstüne tıklayınca 00:12de ekran görüntüsü aldığın yazıyor. Napmaya çalışıyorsun?
Eki Görüntüle 2909741
Agam bizimle eyleniyir iştefotonun üstüne tıklayınca 00:12de ekran görüntüsü aldığın yazıyor. Napmaya çalışıyorsun?
Eki Görüntüle 2909741
Sen 17 yaşındaysan ben 10 yaşındayım o zaman17 yaşımdayım estetik yaptırmadım valla
. Nedense ban kokusu aldim ve bu şarkı aklıma geldi yöneticileri etiketlemek isterdim
Ablacım git sütünü içde uyu yaa bak kaburgaların beline yapışmış17 yaşımdayım estetik yaptırmadım valla
O kız bu kız mi .. kizin resmiAbooo kız bana dün atmıştın fotoğraf ofotoğraftaki kız sevdiğinin sevdiği kızsa bu kim
@Mune abla bu gız bizimle maytap geçiyor![]()
Siz estetikli olmayabilirsiniz ama fotolarini çaldığınız ark da bariz yanak ve dudak dolgusu var .17 yaşımdayım estetik yaptırmadım valla
Ekran görüntüsü alarak mi ?Yöneticiler ne yapsın? Kendi fotomu atmışım
Kendi fotomu ekran görüntüsü alamaz mıyım galerim de yoktu bu fotoğraflarımEkran görüntüsü alarak mi ?
Kesinlikle bu 17 yaşında değil en az 25 olsunSen 17 yaşındaysan ben 10 yaşındayım o zaman![]()
Hayır canım o farklı bu bambaşkaO kız bu kız mi .. kizin resmi