- 31 Temmuz 2021
- 32
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi lalilsaa89
Arkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuraya bırakıp kaçayım.
Tamam canım telefonların alt kısmında tarih ve saat yazılı bı resmini atarsan şimdi tüm kk olarak rahatlayacaz ve inanacazKendi fotomu ekran görüntüsü alamaz mıyım galerim de yoktu bu fotoğraflarım
Tamam anladık güzelsin iki kere aynı gönderiyi paylaşmanın anlamı yok.demek ki sadece güzellikle olmuyor sevgi denilen şeyArkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
Profilde de 21 yazıyorKesinlikle bu 17 yaşında değil en az 25 olsun
Ben Müge anlıya çıkıcam bayan için gerçekler ortaya çıkar merak etmeyin kızlarMonica Bellucci seni de goturucem tabiki olayın görgü tanığı sensin
![]()
Çünkü siteyi 18 yaş altındakiler kullanamıyor diye biliyorum bende yaşımı 21 yazdımProfilde de 21 yazıyor![]()
Bazı erkekler zekaya bakıyor yalnızSana bakmayan erkeğin gay olmasi lazım maşallah cok güzelsin
Ne yapmaya çalışıyorsun bayaaaannnProfilde de 21 yazıyor![]()
Gerçek yaşını ogrenmeye çalışıyorum kendi 17 profil 21 resim desen ohooo bu işler iyice karıştıNe yapmaya çalışıyorsun bayaaaannn
Siteyi 18 yaş altındakiler kullanamıyor diye biliyorum bende 21 yazdımNe yapmaya çalışıyorsun bayaaaannn
Müge ye gidelim diyorum kisme gelmiyorGerçek yaşını ogrenmeye çalışıyorum kendi 17 profil 21 resim desen ohooo bu işler iyice karıştı![]()
Siteyi 18 yaş altındakiler kullanamıyor diye biliyorum bende 21 yazdım
Yoo isteyen üye oluyorSiteyi 18 yaş altındakiler kullanamıyor diye biliyorum bende 21 yazdım
Çok teşekkür ederimGuzelsin
ben aynı bu şekilde gelirimMüge ye gidelim diyorum kisme gelmiyor![]()