- 31 Temmuz 2021
- 32
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi lalilsaa89
Arkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok güzelsin kardeşim.herkes herkesten hoşlanmak zorunda değil.o olmazsa başkası olur. bolşans.Arkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
Evet orası öylede güzel miyim sizceSende olmayan biseyi onda buldu demek ki![]()
Güzellik görecesiyle bakmıyordur belki AşkaArkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
Buna evet yada hayir diyemem uzgunumEvet orası öylede güzel miyim sizce
pekiBuna evet yada hayir diyemem uzgunum![]()
Bu kız sevdiğinin sevdiği kız aslında dimiAbooo kız bana dün atmıştın fotoğraf ofotoğraftaki kız sevdiğinin sevdiği kızsa bu kim
Mune abla bu gız bizimle maytap geçiyor
![]()
Bu o erkek arkadaşının hoşlandığı kız olmasın? Kızın fotolarını paylaşmak için can atıyordun da. Galiba dayanamadın, paylaştın sonundaArkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
benim bu fotodakiler artıkAbooo kız bana dün atmıştın fotoğraf ofotoğraftaki kız sevdiğinin sevdiği kızsa bu kim
Mune abla bu gız bizimle maytap geçiyor
![]()
O kızda bu kıza benziyor aynısıBu kız sevdiğinin sevdiği kız aslında dimi![]()
attım birkaç fotobenim bu fotodakiler artık
Artıkmı?benim bu fotodakiler artık
hyr valla benimBu o erkek arkadaşının hoşlandığı kız olmasın? Kızın fotolarını paylaşmak için can atıyordun da. Galiba dayanamadın, paylaştın sonunda![]()
Bence cok iyisin baya giderin varArkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.