• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce haklı mıyım ?

Insallah geri donmezsin gercekten. Daha cebine para koymayan adamdan sen neden aylardir hamile kalmaya calisiyorsun ? Eltinle ablanla s.dik yarisina girdin ki ? Yazik degil mi o aileue bir cocuk getirmek ?
Çünkü böyle birisi değildi ben böyle bi insan olduğunu bilmiyodum neden beni linçliuosunuz

Şuan arayı düzeltmeye çalışıyorlar inanın eğer kendime ait param ve kartım olsa 1 dk bile durmam ama yok.babam hasta ve onu üzmememek istiyorum yalandan iyiim diyorum zaten 20 gün sonra Türkiye’ye gidiyorum izin için o zaman geri gelmeyi düşünmüyorum
Konu sahibi zaten ya çocuk için katlaniyorum olur ya ailemi üzmek istemiyorum yada elalem için olur .Bu üçü hiç şaşmaz.Bu ilk siddeti değildir bu kocanın dozu arttıracak.Bunun bir tık fecisi çocuk doğunca siz iyice yorulup bu kocanın sabri iyice tasinca olacak bu kadar birşeye böyle hiddet gösterip hamile eşine böyle şiddet gösteren kocada o öldürürüm diyen babasida .Yani babaya bak oğlunu al durumu.Ne olursa olsun babanız ilerde ağzı gözü yamulmus sakatlanmış yada sinir hastası olmuş bir evlat olmanız kadar üzülmez hicbirseye

Çünkü böyle birisi değildi ben böyle bi insan olduğunu bilmiyodum neden beni linçliuosunuz
Bir anda mi boyle biri oldu ? Cocuk olmuyor die seni bile suclamis neden korundun evliligin basinda diye. Linclemiyorum, soruyorum.
Yasin cok kucuk farkinda degilsin ama esin iyi biri degil. Iyi bir olsa 17 yasinda biriyle evlenmezdi.

Aynı köylüyüz aslında kocam o kadar da kötü birisi değil babası tam bir psikobat ve kocamı sürekli dolduruyor beni dövmesi için kendisi de 5 aylık hamile eltimi dövmüştü
Elti de Türkiye’den gitmiştir kesin. Ahhh ahhhh 🙁

Merhaba kızlar eşimle 3 gün önce kavga ettik .benim internetim bittiği için 1 günlüğüne onun hattını istedim bu arada kendi hattı değil sadece içinde ineternet olan bi hat yurtdışında böyle hatlar var. Ve burda ineternt olmadan televizyon bile açılmıyor normal kanal bile yok 1 günlüğüne hattını istedim diye benimle kavga etti 1 buçuk aylık hamileyim bana şiddet uygukadı bende o anki sinirle ve canım baya acıdığı için refleks olarak telefonumu attım ve telefon kırıldı. Bunun üzerine anne babasını aradı ve beni türkieyye göndermek istediklerini söyledi .babası beni arayıp anlayıp dinlemeden “gelip seni öldürüm senin kemiklerini kırarım yarın biletini kestim Türkiye’ye gidiyorsun sen kimsin ki hat istiyosun bana söyleseydin “dedi bende bunun üzerine babamı aradım baba beni göndermek istiyorlar bana psikolojik şiddet uyguluyorlar dedim .babam arkamda onlar bileti iptal etmiş ama herkes beni suçlu buluyo lütfen yardım edin ne yapma lazım ??????
Bu hikaye böyle tek başına garip olamaz. Hayatınızda daha önemli gariplikler olmadığına emin misiniz?

Aynı köylüyüz aslında kocam o kadar da kötü birisi değil babası tam bir psikobat ve kocamı sürekli dolduruyor beni dövmesi için kendisi de 5 aylık hamile eltimi dövmüştü
Hicbir ADAM doldurmayla karisini dövmemeli. Kadina el kaldiran mahlukatlara Y Kromozumu tasidigi icin erkek diyoruz ama üst satirda buyuk harfle yazdigim kelimeyle uzaktan yakindan alakalari yok.

Methiye geldiğine göre dağılabiliriz.
Bu zihniyet için asla çenemi yormayacağım.
Birebir katılıyorum kocam o kadar da kötü değil demiş psikopat olan gene kayınpeder oldu o dolduruyor aynı pasif kocam değil kaynanam suçlu gibi .İyi forumlar mutlu geceler .Bendende pes .

Böyle manyak bir aileye gelin gidiyorsun, bile isteye çocuk yapıyorsun. Bırak Allah aşkına, babası dolduruyormuş, kocan şer.... in teki. Yemin ederim sinir bozmak için açıyorsunuz şu konuları.

Böyle manyak bir aileye gelin gidiyorsun, bile isteye çocuk yapıyorsun. Bırak Allah aşkına, babası dolduruyormuş, kocan şer.... in teki. Yemin ederim sinir bozmak için açıyorsunuz şu konuları.
Neden sinir bozmak için açayım? Ne yapim mesela şuan gidemiyorum elimden birşey gelmiyo sadece 20 gün sabrediyorum sizden biraz destek istedim ama herkes burda beni linçliyo .

Neden sinir bozmak için açayım? Ne yapim mesela şuan gidemiyorum elimden birşey gelmiyo sadece 20 gün sabrediyorum sizden biraz destek istedim ama herkes burda beni linçliyo .
Ve annem asla boşanmamı istemiyor bütün büyükler bana kızıyo babam dışında herkes olabilir bunlar normal şeyler biz eskiden az mı dayak yedik siz katı kocasınız diyip beni manüpğle esiyorlar ve annem gelip daha iyi birisini mi yapacaksın diyip beni susturuyo

Benim bir akrabamda benzerini yasadi hemde okumus etmis ikinci evliligiydi. Zar zor kurtuldu. Bir kiz cocugu var. devlet bakiyor smdi, meslek fln yapti ama cok yiprandi cok

Turkiyede yasamadigi halde Turkiyedeki kadinlara saranlar normal olmuyor bir cogu, hele köyünden filan bakiyorsa asla normal olmuyor.

Ayni sekilde Avrupada yasayan kadinlar Turkiyeden damat getirdiginde de kotu seyler yasiyorlar. Benim bir tanidigim sanki burda adam bitmis gibi gitti Turkiyeden bi adami getirdi buraya oturumdu bilmem neydi aldi adama sonra bu adam tekmeyi basti kadina kendini garantileyince ki sade tekme basmakla kalsa iyi cok kotu seyler yasatmis.

Ben Turkiyede yasamamis olsam asla Turkiyeden birini alip getirmezdim avrupaya ozellikle şu dönemde. 🙄 Ne zaman anlayacaklar bilmiyorum ithal gelin damat işleri iyi olmuyor.

Bilmemeniz için memleketten sizleri eş olarak götürüyorlar ya zaten. Almanya’da büyümüş Türk kızları bunları adam yerine koymaz ki.

Turkiyede yasamadigi halde Turkiyedeki kadinlara saranlar normal olmuyor bir cogu, hele köyünden filan bakiyorsa asla normal olmuyor.

Ayni sekilde Avrupada yasayan kadinlar Turkiyeden damat getirdiginde de kotu seyler yasiyorlar. Benim bir tanidigim sanki burda adam bitmis gibi gitti Turkiyeden bi adami getirdi buraya oturumdu bilmem neydi aldi adama sonra bu adam tekmeyi basti kadina kendini garantileyince ki sade tekme basmakla kalsa iyi cok kotu seyler yasatmis.

Ben Turkiyede yasamamis olsam asla Turkiyeden birini alip getirmezdim avrupaya ozellikle şu dönemde. 🙄 Ne zaman anlayacaklar bilmiyorum ithal gelin damat işleri iyi olmuyor.
Avrupa’nın ayak takımı çoğu . Ha entegre olmuş iyi meslekler yapan psikolojisi de düzgünleri yok mu var. Onlar memleketten okumamış ya da en fazla lise mezunu yaşı küçük , gözü açılmamış kızları eş diye götürmez ki . Aslında konu sahibi de çaresiz . Ailesi eski kafalı , kendinde maddiyat yok dil de yoktur . Öğrenilmiş bir çaresizliği yaşıyor. Üzüldüm .

Bilmemeniz için memleketten sizleri eş olarak götürüyorlar ya zaten. Almanya’da büyümüş Türk kızları bunları adam yerine koymaz ki.
Aynen öyle gerçekten eşim değil ama kayınbabam bize öyle şeyler yapıyor ki sanki biz türkşyede hiç biley görmemişiz bizi kendine göre yetiştiryo bide özellikle küçük yaşta aldı ki bizi her istediğini yaptırsın bize ama biz onankarşı çıkınca deliriyo sonuna kadar savşcsm onları ya boşancam ya da kayınbabam hayatımdan defolup gidecek

Ya benim akrabam cidden dediginiz gibj kizi eve getirip anne babasina fln baktirdi kis aylarinda. Sacma spaan duzenleri vardi. Turkiyeye hic kizi gondermedi. Annesi kanser atlatti , bir kere ziyarete gelmesine izin vermedi. Allahtan zorunlu dil kursuna gittikce haklarini arastirip ogrenip uzaklasti. Kizini almasi cok zor oldu ama onuda basardi sonunda.

Insanlar kendi imkanlariyla gidip oralarda tanissalar guzel oluyor ama boyle bir yerden bir yere evlilikle gitmek hic akil kari degil malesef.

Aynen öyle gerçekten eşim değil ama kayınbabam bize öyle şeyler yapıyor ki sanki biz türkşyede hiç biley görmemişiz bizi kendine göre yetiştiryo bide özellikle küçük yaşta aldı ki bizi her istediğini yaptırsın bize ama biz onankarşı çıkınca deliriyo sonuna kadar savşcsm onları ya boşancam ya da kayınbabam hayatımdan defolup gidecek
Allah sana bir çıkar yol göstersin . Coğrafya kaderdir .

Kayinbabani polise sikayet et kiz. Pislik herif.

Back
X