slm  canlarım  dün eşimle  aylar  sonra  ilk defa yüzyüze  görüştük...  dün benim   facebookta  resimlerimi gördü.  çok  kızdı  ne  yazmış ben yokum açılmış ii  saçılmışsın fln  bi  sürü  sey  zaten o ara msnde   fln süreklii görüşüoduk. dün  bütün gücümle gittim karşına  çıktım. artık  dayanamuodum özlemi hasretii beni yedi bitirdi.. dün  işte  ayrıldıktan sonra  ilk defa  görüştük konuştuk kızlar hali  perperişandı  cigerim  yandı onu. öyle görünce  bana kavgalarımızdan dolayı  hala kızgındı. ama gözlerinde  hala beni çok sevdiği  belliydi.  giderken  arkamdam defalarca  baktı numaramıı istedi.  seni  arıcam  dedi bugün için.  dünden beri  ağlamaktan harap oldum. düştüğümüz  durumlar beni  çok yıprattı onuda belliydi.  sizce  napayım kızlar  bide bilenler  ona  1000  milyarlık  maddi  manevi tazminat davası açtım. şuan borç batağında işini  gücünü bırakmış  borçlar hat safada bide benim davam. önceden  ama dünki halini  gördüm  çok yüreğim yandı....  napcam kızlar akıl vverin noursenağlamasenağlama:teselli: