Kızlar sizce hamilemiyim ? (ACİL)

E-tbzkt8

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
118
39
13
33
martta 7 snde adet oldum bu arada benim ev taşıma telaşımı vardı sadece iki kere birlikte olduk ayın 24 ve 26 snda hesaplıyıcılara göre 23 de yumurtlamam gözüküyor sizce hamile kalmış olabilir miyim bu ay 6 sı gibi adet olucam ama inşallah olmam :( bana yardımcı olun ilk deneyimim olucak .

bunu net olarak söylemek için kan ve idrar tahlili lazım. Belirtilerin var mı?

Adet tarihime var eğer olmazsa öyle tahlil yaptırsam diye düşündüm şimdi belli olur mu ki belirti pek bişey yok sadece karın ağrısı var çoz azda akıntı gibi bu kadar

Adet tarihime var eğer olmazsa öyle tahlil yaptırsam diye düşündüm şimdi belli olur mu ki belirti pek bişey yok sadece karın ağrısı var çoz azda akıntı gibi bu kadar
Adetine 5 gün kalmış eğer idrara düşmüşsse ki biraz zordur belli olur,geç döllenme değilse de kan tahlilinde çıkar canım..

Adeti bekliyecem mecbur da sence ihtimal var mı ki canım
Valla canım ne desem yalan olur şimdi.. gebe kalmak için bir sorunun yoksa ve yumurtlama günlerinde ilişki olduysa elbette gebelik olur ama hiçbir doktor %100 olur demez. Şüphen varsa bence bir gebelik testi al ve yap. belirtilerini takip et daha önceden adet olmadan önce yaşadığın belirtiler daha fazla ise ve farklılık varsa olma ihtimali çok...adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok da ayırt edilemiyor maalesef

Back
X