Kızlar sizce hamilemiyim? Belirtilere bir bakarmısnız?

Uzunbirmasall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
218
97
18
28
Hep adetim düzenliydi fakat iki aydır düzensiz değişik bir şekilde oldum. Bir ayda iki hafta arayanla kahve lekeli çamurumsu olmuştum 15 ekimde oldum ve bu ayın 1inde ilişki oldu henüz çok yeni daha sonrasında o gündem sonra göğüslerim ağrırdı ancak uçlarında olmazdı uçları acayip acımaya başladı. Gaz sorunu yaşıyorum sürekli kasığımda batma var.15-20 dakikada Lavaboya koşuyorum bi iki damla idrar için sıkışıyorum. Hep korunurduk ama o gün ikna ettim tekrar seferlik eşimi yumurtlama günümdü üstelik. Başım çok ağrıyor Karnım sürekli ağrıyor regl ağrısı gibi batma da oluyor. Ve aşırı uyku hali geldi. Böyle olan varmı? Henüz yeni belli olmaz biliyorum ayın 20 sini bekliyorum test için garanti olsun diye.

Son düzenleme:
Sık sık kısa aralıklarla wc ihtiyacın oluyor mu peki, en baştaki belirtisi bu

20 dk da bir lavaboya koşuyorum. Bi iki damlacık oluyor üstelik bembeyaz şekilde su gibi şaşırdım bende

20 dk da bir lavaboya koşuyorum. Bi iki damlacık oluyor üstelik bembeyaz şekilde su gibi şaşırdım bende
Olabilir bence yani bu şekilde ilk belirtisi, bende üşüyorum herhalde diye düşünüyordum ama ilk belirtisi bu şekilde oluyor. Hayrlısı olsun canım bir de adetinin gecikmesini bekle eğer 2 gün gecikirse test yap silik falan çıkar 2.çizgi o zaman anla ki pozitif sonra gidip kan testi yaptırırsın

Çok teşekkür ederim çok istiyorum ben ama eşim 3 yıldan sonra diyor bi kere ikna oldu daha olmaz olursa olur olmazsa 3 yok bekleriz diyo bende istiyorum. İnşallah olursa ilk buraya atacağım resmi

Enfeksiyon olsa akıntım da olmazmı? Hep olan akıntılarım bile aniden kesildi.
İdrar yolu enfeksiyonunun akıntıyla bir ilgisi yok. Sürekli idrara sıkışma, sık sık tuvalete gidip sadece bir iki damla yapma ve idrar yaparken yanma olur.
Bir de bildigime göre iliskiden hemen sonra gebelik belirtileri baş göstermez, çok istediğiniz için öyle belirtiler yaşarsınız. Kendinizi umutlandirip hayal kırıklığı yaşamayın, bu konuda çok düsünmeyin ve beklenen adet tarihinizin gelmesini bekleyin.

Hakısınız sanırım bende psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Ama fazla da su tüketiyorum bu aralar belki oda idrara çıkmama sebep oluyor olabilir.

Enfeksiyon olsa akıntım da olmazmı? Hep olan akıntılarım bile aniden kesildi.
Ayrıca hamilelik biraz rayına girdiğinde beyaz akıntı olur bunu herkes yaşamıştır. Ben sık sık olmasını enfeksiyona bağlamıyorum ki olsa bile hamilelikten de enfeksiyon hali olabiliyor bol su iç diyor doktor yani sana hatırladıklarımı söylüyorum ❤

Normaldede idrara sık çıkarım aşırı su içtiğim için ama bunda lavaboda yaşamaya başladım üşenip tutamıyorumda ama idrar yaparken sancım olmuyor böbreklerimde ağrım da yok bilemedim galiba sadece beklemem gerek

Hakısınız sanırım bende psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Ama fazla da su tüketiyorum bu aralar belki oda idrara çıkmama sebep oluyor olabilir.
Hamile olabilirmişsiniz gibi hareket edin, yani ilaç kullanmayın, kendinizi çok yormayın, ağır kaldırıp ağır iş yapmayın adet zamanınız gelene kadar. Çok fazla da kafanıza takıp sürekli bunu düsünmeyin. Inşallah tutmuştur.

Evet canım bekle, röntgen aletlerine yaklaşma, ilaç kullan. Kısacası dikkat et kendine, belki var yani hissediyor da olabilirsin.

Evet canım bekle, röntgen aletlerine yaklaşma, ilaç kullanma. Kısacası dikkat et kendine, belki var yani hissediyor da olabilirsin.
Ilaç kullanma diyecektim heyecanlandım galiba bende senin adına kullanma ilaç olur mu hasta olma

Hamile kalmak isteyenlere veya olabilecek gibi hissettiğinden itibaren folik asit öneriyorlar. Eczaneden alabilirsin günde 1 tane 1 tane yutarsın o harekete geçiriyor değerlerini falan ilaç kullanma ama folik asit hapı hamilelik için gerekli zaten hamileysen de başlatır folik asit alımına birde d vitamini damlatılmış su icmen lazım günlük onları doktor söyler

Çok teşekkür ederim hemen yarın aldıracam eşime

Bugün göğüsümün biri aşırı büyüdü. Belirgin şekilde. Diğeri aynı. Adet olduğumda büyüme olmazdı sadece ağrı yapardı. Ayrıca şuanda göbeğimin altında siyah bir çizgi belirdi bayanda koyu şekilde?

Olabilir bu da bir belirti o belirgin çizgi bi de zamanla göğüsteki halka da koyulaşır

Valla bence en büyük belirtiler adete bir kaç gün kala ve adeti bir kaç gün geçince oluyor.
Mesela bunlardan en belirginleri
belden bacağa vuran çekme şeklinde ağrı, kasıklara saplanan keskin ağrı heran adet olacakmış gibi,
göğüs ucu hassasiyeti,
krem gibi kıvamlı akıntı.
Bir de ben hamile olduğumu bilmeden girdiğim ilişkide fena şekilde kasık ağrısına yakalanmıştım. Iliskiyi kestikten sonra gitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…