- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 28
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
Yazdım ama düz yazmışım bildirim gelmez diye tekrar alıntıladımSık sık kısa aralıklarla wc ihtiyacın oluyor mu peki, en baştaki belirtisi bu
İdrar yaparken yanma var mı? Bu sık sık bir iki damla idrar yolu enfeksiyonu çağrışımı yapıyor bana çünkü.20 dk da bir lavaboya koşuyorum. Bi iki damlacık oluyor üstelik bembeyaz şekilde su gibi şaşırdım bende
Enfeksiyon olsa akıntım da olmazmı? Hep olan akıntılarım bile aniden kesildi.İdrar yaparken yanma var mı? Bu sık sık bir iki damla idrar yolu enfeksiyonu çağrışımı yapıyor bana çünkü.
Olabilir bence yani bu şekilde ilk belirtisi, bende üşüyorum herhalde diye düşünüyordum ama ilk belirtisi bu şekilde oluyor. Hayrlısı olsun canım bir de adetinin gecikmesini bekle eğer 2 gün gecikirse test yap silik falan çıkar 2.çizgi o zaman anla ki pozitif sonra gidip kan testi yaptırırsın20 dk da bir lavaboya koşuyorum. Bi iki damlacık oluyor üstelik bembeyaz şekilde su gibi şaşırdım bende
Çok teşekkür ederim çok istiyorum ben ama eşim 3 yıldan sonra diyor bi kere ikna oldu daha olmaz olursa olur olmazsa 3 yok bekleriz diyo bende istiyorum. İnşallah olursa ilk buraya atacağım resmiOlabilir bence yani bu şekilde ilk belirtisi, bende üşüyorum herhalde diye düşünüyordum ama ilk belirtisi bu şekilde oluyor. Hayrlısı olsun canım bir de adetinin gecikmesini bekle eğer 2 gün gecikirse test yap silik falan çıkar 2.çizgi o zaman anla ki pozitif sonra gidip kan testi yaptırırsın
İdrar yolu enfeksiyonunun akıntıyla bir ilgisi yok. Sürekli idrara sıkışma, sık sık tuvalete gidip sadece bir iki damla yapma ve idrar yaparken yanma olur.Enfeksiyon olsa akıntım da olmazmı? Hep olan akıntılarım bile aniden kesildi.
Hakısınız sanırım bende psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Ama fazla da su tüketiyorum bu aralar belki oda idrara çıkmama sebep oluyor olabilir.İdrar yolu enfeksiyonunun akıntıyla bir ilgisi yok. Sürekli idrara sıkışma, sık sık tuvalete gidip sadece bir iki damla yapma ve idrar yaparken yanma olur.
Bir de bildigime göre iliskiden hemen sonra gebelik belirtileri baş göstermez, çok istediğiniz için öyle belirtiler yaşarsınız. Kendinizi umutlandirip hayal kırıklığı yaşamayın, bu konuda çok düsünmeyin ve beklenen adet tarihinizin gelmesini bekleyin.
Ayrıca hamilelik biraz rayına girdiğinde beyaz akıntı olur bunu herkes yaşamıştır. Ben sık sık olmasını enfeksiyona bağlamıyorum ki olsa bile hamilelikten de enfeksiyon hali olabiliyor bol su iç diyor doktorEnfeksiyon olsa akıntım da olmazmı? Hep olan akıntılarım bile aniden kesildi.
Normaldede idrara sık çıkarım aşırı su içtiğim için ama bunda lavaboda yaşamaya başladım üşenip tutamıyorumda ama idrar yaparken sancım olmuyor böbreklerimde ağrım da yok bilemedim galiba sadece beklemem gerekAyrıca hamilelik biraz rayına girdiğinde beyaz akıntı olur bunu herkes yaşamıştır. Ben sık sık olmasını enfeksiyona bağlamıyorum ki olsa bile hamilelikten de enfeksiyon hali olabiliyor bol su iç diyor doktoryani sana hatırladıklarımı söylüyorum ❤
Hamile olabilirmişsiniz gibi hareket edin, yani ilaç kullanmayın, kendinizi çok yormayın, ağır kaldırıp ağır iş yapmayın adet zamanınız gelene kadar. Çok fazla da kafanıza takıp sürekli bunu düsünmeyin. Inşallah tutmuştur.Hakısınız sanırım bende psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Ama fazla da su tüketiyorum bu aralar belki oda idrara çıkmama sebep oluyor olabilir.
Evet canım bekle, röntgen aletlerine yaklaşma, ilaç kullan. Kısacası dikkat et kendine, belki var yani hissediyor da olabilirsin.Normaldede idrara sık çıkarım aşırı su içtiğim için ama bunda lavaboda yaşamaya başladım üşenip tutamıyorumda ama idrar yaparken sancım olmuyor böbreklerimde ağrım da yok bilemedim galiba sadece beklemem gerek
Ilaç kullanma diyecektim heyecanlandım galiba bende senin adına kullanma ilaç olur mu hasta olmaEvet canım bekle, röntgen aletlerine yaklaşma, ilaç kullanma. Kısacası dikkat et kendine, belki var yani hissediyor da olabilirsin.
Çok teşekkür ederim hemen yarın aldıracam eşimeHamile kalmak isteyenlere veya olabilecek gibi hissettiğinden itibaren folik asit öneriyorlar. Eczaneden alabilirsin günde 1 tane 1 tane yutarsın o harekete geçiriyor değerlerini falanilaç kullanma ama folik asit hapı hamilelik için gerekli zaten hamileysen de başlatır folik asit alımına birde d vitamini damlatılmış su icmen lazım günlük onları doktor söyler
Bugün göğüsümün biri aşırı büyüdü. Belirgin şekilde. Diğeri aynı. Adet olduğumda büyüme olmazdı sadece ağrı yapardı. Ayrıca şuanda göbeğimin altında siyah bir çizgi belirdi bayanda koyu şekilde?Hamile kalmak isteyenlere veya olabilecek gibi hissettiğinden itibaren folik asit öneriyorlar. Eczaneden alabilirsin günde 1 tane 1 tane yutarsın o harekete geçiriyor değerlerini falanilaç kullanma ama folik asit hapı hamilelik için gerekli zaten hamileysen de başlatır folik asit alımına birde d vitamini damlatılmış su icmen lazım günlük onları doktor söyler
Olabilir bu da bir belirti o belirgin çizgi bi de zamanla göğüsteki halka da koyulaşırBugün göğüsümün biri aşırı büyüdü. Belirgin şekilde. Diğeri aynı. Adet olduğumda büyüme olmazdı sadece ağrı yapardı. Ayrıca şuanda göbeğimin altında siyah bir çizgi belirdi bayanda koyu şekilde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?